Over gender, betavrouwen en groepsdendenkers

Nee, de wereld is prachtig… was prachtig totdat de arrogante, stupide mensheid er een kankerzooi van maakte. Het is voor de aarde te hopen dat het mensdom afsterft, zodat de wereld… zeeën… planten- en dierenrijk zich kunnen herstellen.

Fuck, rewind! Wat zei ik net? "Ik hoop dat de mensheid afsterft?" Uh, ja zo ongeveer, alleen wil ik er wat aan toevoegen. Ik hoop dat het rap gebeurt! Waarom, ben ik soms klinisch depressief geraakt? Nee, dat niet, al zou niemand die meer dan een halve hersencel bezit, dat mij kwalijk kunnen of willen nemen.

Het onderstaande dan misschien weer wel, gezien dat aanstoot geven en nemen de nieuwe coole trend is. De helft van de rokende, snuivende, slikkende, en spuitende uitkeringtrekkende aartsluiaarden, de neoliberale snowflake Nederprolen, neemt gekwetst jankend aanstoot aan wat de andere helft van steungesteunde lanterfanters, de progress regressieve Nedermarxisten en Lage Landfascisten, uitkotst op de neoliberale, asociale nepwerken. Het feit dat die geestelijk vervuilde, luie loeders geslaagde losers zijn, die niets presteren, niets creëren en alleen maar willen vernielen, duidt op een pathologische zelfhaat.

Wanneer de mentaal vervuilden ongeduldig zijn en de ondergang van de mensheid niet kunnen of willen afwachten, maakt deze zelfhaat hen tot preferente kandidaten voor de crypto-staats-euthanasie - ofwel het humaan trendy klinkende eugenese. Het fysieke GMO Zyklon B. Het zou lekker opruimen in ieder geval en mogelijk zou dit het 'suïcideren ' van de rest van de mensheid hopelijk overbodig maken. Waarom? Wel, de hierboven genoemde grafratten (ook wel Stalins nuttige idioten genoemd) zijn het wapen van de elitekanker en haar patsy's… de corrupte kakzak politieke zwetsers. Wapen? Ja, want zij vormen het moordtuig tegen de domme, angstige, maar vaak goedwillende sleeple, de blind geripte, hard werkende, belastingbetalende root-burgers.

Hoe herken ik die grafbeesten? Open…

 

Groepsdenkers of grafratten werden vroeger ‘nuttige idioten’ genoemd, omdat ze alleen nuttig zijn voor de elitekanker zijn. Voor normale mensen zijn zij schadelijk…  gevaarlijk en funest.

 

Net zoals de vlooien van de ratten die de 'Zwarte Dood', ofwel de pest veroorzaken… zijn grafratten verspreiders van een ideologische plaag die zij “tolerantie” noemen, maar in werkelijkheid de zuiverste vorm van fascisme is. Vergis je niet en laat je nooit wijsmaken dat fascisme en nazisme rechtse ideologieën zijn.

 

Die dogma’s zijn net zo links als marxisme, communisme en democratisch socialisme dat overigens niet bestaat! Democratisch socialisme is een oxymoron, want democratie en socialisme zijn in lijnrechte tegenstelling met elkaar. Zoek het op! De benaming geeft echter duidelijk aan dat socialisme alleen, verre van democratisch is… en dat is geen leugen!

 

Verder, probeer de complete vorm van nazi eens te herleiden: nationalsozialismusDoet dat wat voor je, als je het hebt vertaald? “Nazisme en fascisme zijn extreem rechts” is eerste leugen die corruptici en de grafratten om je nek hebben kunnen hangen! Als je niet doorleest, zullen dat de eersten van vele leugens blijven.

 

Wanneer je een kluit klevende groepsdenkers ziet demonstreren, die hysterisch, korte stupide slogans en rijmende hyperbites schreeuwen, kun je er al bijna zeker van zijn, dat de grafratten op je radar zijn verschenen. Kwetsbare mensen zoals daklozen, minder validen, ouderen en gepensioneerden demonstreren niet. Zij generen zich om ‘de orde te verstoren’.

 

Stilletjes en gelaten eten zij uit de voedseltroggen voedselbanken. Misselijk van de Del Monte peren… gesneden aardappelen op sap en de Pringles vragen die mensen zich af hoe zij de winter door moeten komen. De moslims hebben geen honger, er wordt goed voor hen gezorgd.

 

Wie zijn de 'nuttige idioten'? In enkele en simpele bewoordingen verklaard, zijn het alle demonstrerende millennials en jongeren van de Z-generatie die a) menen een grief tegen te regering en/of maatschappij te hebben of op een andere manier denken gediscrimineerd te worden… b)  menen te moeten opkomen voor [andere] ‘kwetsbare’ minderheidsgroepen die in hun ogen worden gediscrimineerd, maar die meestal totaal geen support of bescherming behoeven. Die willen alleen maar aandacht voor hun afwijkingen, om die als de nieuwe norm te kunnen introduceren.

 

De transgender transtestikels zijn hiervan een goed voorbeeld. Hoe krijgen mensen het in hun zieke koppen om een afwijking als een superieure gave te verkopen, om vervolgens met dat satanische dogma de maagdelijke geest van kleine kinderen te verkrachten? Hersenpedofilie lijkt de nieuwe normaal te zijn geworden. Multiculturalisme en inclusiviteit werken alleen voor pervers betavrouwen, die 50 Shades of Shadeshit behoeven.

 

De politieke grafratten onderscheiden zich in de volgende groepen die allemaal een vaste demonstratie jaarkaart met digitale jank- en vloekaudio clips hebben:

  1. marxisten, communisten en socialisten…
  2. militante muslamo’s met hun creepy muslama’s…
  3. zogenaamde antifascisme fascisten, zoals Antifa…
  4. feminazi’s en slutwalkers…
  5. sociale cultuur- cohesie en kindergeest verkrachters…
  6. neoliberalen en SJW moraalpriesters…
  7. militante MGBT-urbo fenomenen…
  8. #MeToo betavrouwen, Pussy Rat Hats en andere emotieterroristen…
  9. Beroepsslachtoffers en slachtoffer-telers.

Ik heb die nutteloze nuttige idioten in volgorde van gewelddadigheid gezet, maar dat wil niet zeggen dat de cerebrale kutscheten van #MeToo betavrouwen en Pussy Rat Hats minder gevaarlijk of schadelijk zijn dan de rest van het uitschot. Integendeel! Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is het volgende…

 

Groepsdenken – laat ik met de meest positieve karakteristiek van de grafratten beginnen: het groepsdenken! Nou ja, wat kan er slecht zijn aan groepsdenken? Een groep mensen die gezamenlijk denken om tot een beter resultaat te komen, dan het denkresultaat van de eenzame, individuele denker. Een soort van communistische thinktank. Slim wel, nietwaar? Niet waar! Het woord ‘groepsdenken‘ heeft een geheel nieuwe betekenis gekregen van… en bij de linkse loeders.

 

Groepsdenken bij de ‘nuttige idioten’ houdt in dat iedereen in de groep hetzelfde denkt. Kan dat? Jazeker, zij worden niet voor niets ‘idioten’ genoemd. Het is niet zo dat zij na rijp beraad en ampele overweging tot een wetenschappelijk axioma zijn gekomen. Nee, verre van dat, want linkse lamstralen krijgen hun gedachten van de marxistische maatschappelijke misvormers.

 

Daarna is die gedachte gemeengoed en blijft dat tot de sociale saboteurs besluiten om de gedachte dood te verklaren en te vervangen met haar antithese. Hoe dan ook, gewapend met de laatste doctrine waren de giftige grafratten over de slagvelden van sociale nepgetto’s om dissidenten op te sporen en te dehumaniseren.

 

Hersenkreupel – Zij hebben allemaal een hersenafwijking, want iemand met een modicum aan aan logische intelligentie, laat zich niet door de elitekanker en hun corrupte politici voor een doel gebruiken, waar zij nota bene zelf het slachtoffer van zullen worden. Hun latere lamme excuus dat “zij dat nooit hebben geweten“, bewijst duidelijk dat zij a) niet sporen, en/of b) de nazi doctrine aanhangen.

 

Lelijk – De volgorde van gewelddadigheid kan tevens aangehouden worden in de classificatie van uiterlijk schoon: marxisten, muslamo’s en feminazi’s zien er in de regel niet uit. Dat zal dan ook wel de reden van hun afgunst, ontevredenheid en woede zijn. Om de wereld te bewijzen dat zij de pioniers van de ‘pragressie’ zijn en dat zij overal schijt aan hebben, laten zij zich volspijkeren met klitnagels, pijpspijkers, navel- tepel- oor- wenkbrauw- en neusringen, zodat zij niet langer alleen lelijk, maar nu ook ‘magnetisch afstotelijk’ zijn.

 

De eerlijkheid gebiedt mij te stellen dat de muslamo’s (voor zover ik weet) niet aan die roestige ringspijker-pimping deelnemen, maar die waren bij hun geboorte al met een roestig mes verminkt, al wordt de aanblik van die mutilatie ons gelukkig bespaard.

 

Dode ogen en expressieloze gezichten – Het lijkt waanzinnig wat ik hier stel, maar als je er op gaat letten en je vergelijkt de facies van linkse losers met de gezichten van mensen die tevreden zijn met hun leven, gezin en werk, dan gaat je het volgende opvallen… de normale mensen hebben een glanzende schittering in hun ogen en ontspannen blik in hun gezichten… beide vertalen zonder veel moeite in een lach, terwijl…

 

de enige uitdrukkingen die het gezicht van een ‘pragressieve’ grafrat kunnen tooien, die van woede, haat en frustratie zijn. De ogen zijn dood en zijn net doffe stuiters waar drie generaties mee is geknikkerd; het lijkt echter of niet alleen de lens, maar het hele oog met een laag marxistisch cataract is bedekt.

 

Heb je ooit zoveel lelijke expressieloze gezichten met jode dode ogen gezien als op CNN? Niet alleen verspreiden ze fake nieuws, ze hebben ook allemaal fake koppen.

 

Ik kijk nooit nieuws, alleen als ik lachen wil om de hissy-fits en woede uitbarstingen van die linkse galbakken, als Trump in hun ogen weer iets heeft gedaan, dat ze niet zint. Vooral de koppen van die CNN zeiktorren en femoids… ze haten Trump omdat Trump geen CNN Soy Boy betafuck is, maar een alfaman.

 

Uitzonderingen zijn er natuurlijk om de regel te bevestigen, maar als je er een gewoonte van maakt om op ogen en expressies van mensen te letten, dan zie je niet alleen dat het werkelijk zo is, maar tevens dat je gelijk iemands politieke overtuiging kunt vaststellen. Wanneer je je gender groepsdenken en betavrouwendaarin wilt bekwamen, kijk dan naar US interviews van een Republikein en een Democraat, waarbij beide gezichten tegelijkertijd op het scherm zijn te zien. Ik wed dat je de eerste keer al 7 van de 10 scoort.

 

Een beetje oefening en je kunt in de supermarkt de linkse loeders ontwijken en voorkomen dat ze bij de kassa snel voor je duiken… of achter je gaan staan en je portemonnee uit je tas stelen.

 

Het is geen sprookje dat wanneer emotie, zoals verdriet, woede, ontevredenheid, vrolijkheid, chronisch is geworden, dat het gezicht dat adverteert.

 

Sluiten

Losers…

Nuttige idioten en grafratten zijn statisten. De staat is hun moeder… de staat is hun God en de staat is Semiramis de Moedergod, hoewel de nuttige idioten godhatende duivelsaanbidders zijn. Dat was de eerste paradox van de onuitputtelijke voorraad neoliberale antilogieën. Alles bij hen is in tegenspraak met elkaar en alle logica ontbreekt. Het enige waar de snowflakes in uitblinken is janken, schreeuwen en infantiel geweld. Het zijn, net als de betavrouwen, emotieterroristen en… ja, de eeuwige slachtoffers!.

Snowflake grafratten zijn wel vrijgevig en schuwen niet om alles voor iedereen te betalen. Iedereen, behalve de mensen die het echt nodig hebben, zoals de kwetsbare rootburgers en ouden van dagen. Iedere liefhebber heeft recht op een kosteloze restauratie van man naar vrouw… en weer terug, als er kopersberouw is. Alle klaplopers een uitkering en een dubbele toelage met een stukje zandland voor de Jihaatbaarden met hun lijkzwarte geblinddoekte brievenbus-poppen. Gratis zwarte duivelsdildo's voor de feminazi's en vrije preventieve HIV medicijnen voor zorgeloos schijtsplijten voor de polygame fudgepackers.

En nee, ik heb geen problemen met gay's, zolang ze niet naakt op een fiets zonder zadel zitten en/of hun naakte lichaamsdelen adverteren waar kleine kinderen bij zijn, in hun jaarlijkse poeptocht optocht…

 

net zo goed dat ik er misselijk van wordt, wanneer ik stakkerige betavrouwen in een string zie lopen, waarbij een afzichtelijke kut aan twee kanten uit die naaddraad valt.

Je kunt het niet zo gek bedenken of de marxistische machtsmongolen willen het wel betalen! Maar wel met het geld van anderen dan! De grafratten betalen over het algemeen geen belasting natuurlijk, om reden dat de meesten een uitkering hebben. De liberalen die wel veel geld hebben, zijn de globalistische tech-maffiosi zoals Google, Amazon, Microsoft etc., maar die betalen hun vermeden belastingen op de Kaaiman- en Maagdeneilanden en de Bahama's… weinig tot niets dus! Het geld van mensen die hard werken in loondienst of in hun bedrijfje. Belasting- of btw-aanpassing (eufemisme voor verhoging) voor de middenstand is dan de magische oplossing.

Het is niet eens zo zeer uit humanitaire overwegingen dat de nuttige idioten de belastingen willen verhogen… nee, zij willen iedereen naar hun eigen stakkerige niveau brengen, omdat zij jaloers zijn op mensen die wel iets presteren en daarnaast zijn zij gefrustreerd met de wetenschap dat zij de ultieme weggooiers zijn. Jaloers?

Nee, zij haten de mensen die succesvol, of zelfs maar tevreden zijn. Een tweede prachtige antilogie van de snowflake grafratten is dat zij ageren tegen het grootkapitaal, zoals banken en globalisten zoals Apple, Microsoft, Google en Amazon… en dat zijn precies de instituten zijn, die hun knoppen indrukken… aan hun touwtjes trekken. Zoals ik al zei… zij worden niet voor niets de 'nuttige idioten' genoemd.

Zerohedge beschrijft de mindset van de neoliberalen

The mindset is this: you give your money, open your homes, and you let them into the borders…but just don’t give them my things: that is the liberal mindset in a nutshell.

 

Liberals are always generous with things that don’t belong to them, generous with anything that doesn’t come directly out of their pockets or bank accounts.

Roeping…

De nuttige idioten moeten vijanden hebben om hun (on)maatschappelijk bestaan van deugdsignalering en neoliberale hysterie te rechtvaardigen. Als er op een gegeven moment geen passende minderheidsgroep voor handen is, dan creëren zij er eentje. Pussy Hats Rats en #MeToo zijn perfecte voorbeelden daarvan. De krankzinnige betagleuven betavrouwen laten zich maar al te graag wijsmaken dat zij onderdrukt en vertrapt worden. J

Je ziet die onroze vaginazi's echter niet demonstreren voor de muslamo vrouwen die in het Midden-Oosten door  mannen worden onderdrukt. Je hoort die roze krengen nimmer over de arme Yezidi vrouwen die door dat ISIS vuil zijn vermoord... verkracht en/of op de slavenmarkten verkocht zijn.

Macht…

De nuttige idioten grafratten zijn bezeten van macht, maar omdat ze niets kunnen en nog minder zijn, is intimidatie en geweld de enige macht die zij over anderen denken te hebben. Een discussie gaan zij niet aan voor het geval zij die verliezen. Zij schreeuwen, krijsen en maken de andersdenkende onmiddellijk uit voor racist, nazi, fascist, antisemiet of muslamofoob. Dit is een beproefde linkse strategie, die over het algemeen goed werkt. Politiek taalterrorisme blijkt te werken.

Zionistische Israëli's en linkse ketterse Joden hebben die tactiek geperfectioneerd door iedereen een antisemiet te noemen, die kritiek op hun beleid heeft, of zich wil afschermen van een door hem/haar gepleegd misdrijf. Het 220 jaar oude - maar nog immer megatrendy - woord 'antisemiet' werd bedacht door (de Jood) Moritz Steinschneider. Het gebruik van het woord 'antisemiet' werkt perfect om iemand monddood te maken. Door overweldigend succes zijn later daar de etiketjes 'racist', 'nazi', 'fascist' en 'muslamofoob' aan toegevoegd.

Subversieve marxistische Joden van de Frankfurt school hebben die strategie niet alleen geperfectioneerd… zij hebben er nog een paar aan toegevoegd. Marxistisch links en de pseudoliberalen gebruiken die strategie allemaal. Probeer de geweldige vertalingen van E. J. Bron eens te lezen en je zult je verbazen hoe gewone mensen niet alleen bedrogen en bestolen worden… je leert tegelijk hoe je land vernietigd wordt… na een perfecte voorbereiding van 80 jaar!

Gewone mensen steken al niet snel hun hoofd boven het maaiveld. Als gevolg van de misdadige de politieke correctheid taalterreur zijn zij meestal panisch om voor racist uitgemaakt te worden en zullen er dan over het algemeen het zwijgen maar toe doen.

De marxisten en neoliberalen dulden geen tegenspraak of afwijkende meningen, op straffe van dehumanisatie van de overtreder. Zij willen macht hebben over hetgeen je zegt en schrijft. Ze willen je verplichten om bepaalde woorden wel en andere woorden niet te gebruiken. Zoals ik al zei, taalterrorisme.

Zij willen ieder aspect van je leven beheersen en goede beproefde culturele waarden vervangen door 'pragressieve', multiculturele,  politiek corrupte diversiteit idioterie, zoals de misdadige seksualisering van kleine kinderen….een bombardement van genderafwijkingen om de geest van dezelfde kinderen  te vergiftigen en de afwijkingen te normaliseren… en aan dezelfde kinderen te vragen of zij niet liever die andere gender zouden willen zijn. Welke andere fucking gender? Er zijn er 71 volgens de genderverzinners van de dode Fakebook rollen! Waarom moeten normale gezonde westerse kleuters leren bidden in een moskerk? Vraag je eens af waarom onschuldige kleine kinderen geestelijk worden verkracht met al die gedegenereerde afwijken. Het heet hersenspoeling en het doel is dat je kinderen opgroeien als linkse zee-anemonen.

Grafratten en ghouls zijn over het algemeen schreeuwende, teisterende lafaards, die zich verbeelden fysiek te zijn, maar bij de eerste slag op hun gezicht gaan zij krijsend op de grond liggen en schreeuwen dan om politie. De nuttige idioten die het geweld niet schuwen - maar dan alleen als zij zich veilig weten in een overmacht - zijn de marxisten, communisten, socialisten en neoliberalen. Zij bedienen zich dan van messen, stokken met spijkers, fietskettingen, traangas, urine en uitwerpselen.

Als je in de falanx van de demonstranten, in zwart geklede… gemaskerde met stokken of kettingen gewapende hoodie-zombies met lasbrillen in plaats van klootogen ontwaart, dan hoef je niet in de duivel te geloven om het hersenkreupele, meest kwaadaardige, sociopatische satansgebroed te aanschouwen. Dit zijn de fascistische marxisten die [meestal] gewelddadig opereren onder eufemistische namen, zoals Antifa (Antifascisten). Ik geloof niet in god, maar ik geloof in fucking duivels!

Niet dat ze veel last van de politie hebben - uiteindelijk zijn zij statisten en demonstreren in het belang van de staat - maar die fascistische zwarthemden dragen allemaal hoodies of helmen, veiligheidsbrillen en maskers of zakdoeken voor hun gezicht. Het is het lafste, laagste en smerigste vuil dat ooit uit een rottende Varanenreet gedribbeld. Zij worden gefaciliteerd door zittende regeringen en gefinancierd door dezelfde George Sore Arse Soros NGO's die de Middellandse Zee muslamo's in Europa dumpen.

Zij zijn de NSB'ers van Mussert en de gebroeders Faber… het zijn de Bruinhemden van Hitler en de zwarthemden van Mussolini. Het zijn de Europese Svoboda fascisten… de Tsjekisten van Lenin en Stalin… de Rode Jeugd van Mao Zedong en Khmer Rouge van Pol Pot, die stuk voor stuk enthousiast hebben bijgedragen aan moord op meer dan 200 (TWEEHONDERD MILJOEN) miljoen gewone burgers in Rusland, Europa, Zuid-Amerika, China en Cambodja.

Deze grafratten zijn contemporaine landverraders in de nieuwspraak-oorlog waarvan iedereen… grafratten en kakzakpolitici incluis, het slachtoffer dreigt te worden, Iedereen behalve de globalistische elitekanker! Landverraders werden vroeger tegen de muur gezet en afgeschoten.  "Nu niet meer, want er zijn geen landen meer, doordat er geen grenzen meer zijn," redeneren de globalisten en het Sorosdril. Je kunt dus ook geen landverrader zijn, hoogstens een revolutionair, want…

En dit is het goede nieuws…

Liberalen zijn wakker aan het worden, omdat zij zien dat zij worden gebruikt en misbruikt. Gebruikt door de elitekanker en hun corruptici en/of de politieke partij die zij vertegenwoordig(d)en.

Sommigen Brandon haat groepsdenken, en betavrouwen en genderdysforische Somali'sworden wel heel erg wakker en zijn ineens bij de les! Je dacht dat ik een homofoob was? Wel, hier is de Amerikaanse gay man, Brandon Straka, die er wel eens de oorzaak van kon zijn dat de partij van de US Democraten uit elkaar spat en dus in de nabije toekomst al geschiedenis is.

De guy is 'awesome' en na even luisteren, zat ik met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen. Van respect!. Luister naar wat Brandon je te vertellen heeft, want als ik je nog niet heb kunnen overtuigen, dan kan hij het zeker wel!

"in tijden van universeel bedrog, is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad," zei Eric Blair (G. Orwell)

Een land zonder grenzen… cultuur en taal, houdt op met een natie te zijn

Grenzen…

Als je de elitekanker en hun proxy's, de corruptici, moet geloven, leven wij nu dus niet meer in een land, maar in een grenzeloos grenzeloze globalistische dystopie utopie . Alles wijst erop dat dit niet het geval is en zolang er sleutels nodig zijn voor sloten die deuren afsluiten… zolang mensen hun deuren afsluiten en alarmsystemen in hun huizen hebben… zolang de elitekanker, politici en globalisten nog muren om hun huizen en gewapend veiligheidspersoneel hebben… hebben we grenzen nodig. Wat je niet afsluit, bewaakt, verwaarloost of wat je laat slingeren, verlies je. Zo ook je land… in het bijzonder je land!

'Landverraders' noemde ik de verstandelijk versmeerde nuttige idioten? Maar hoe zit het met de corrupte gendertroebele kamer-apparatsjiks? De mangina betaboy'z met hun inteeltkinnen en potloodnekken… de van de lelijkboom geplukte, bipolaire, tietloze V-minazi's met hun steampunk zultlip-vagina's? Ik vraag mij af hoe die schijnheilige, politieke quislingratten zich voelen tijdens de dodenherdenking op 4 mei! Extatisch, wed ik, want het is niet een ieder gegeven zijn/haar land het abyssaal in te pissen.

A nation can survive its fools Open…

 

…and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself.

 

For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear.” [-Marcus Tullio Cicero]

 

Sluiten

2200 Nederlandse militairen… 2850 Nederlandse verzetsstrijders en meer dan 225.000 Nederburgers zijn omgekomen in WWII bij het verdedigen van de Nederlandse grenzen… in het verzet of gewoon vermoord. Hoe voelen die corrupte, linkse kankerpolitici zich, als zij bedenken dat meer dan 230.050 mensen hun leven gaven, voor hun (vader)land, zodat de giflin (giftig linkse) neo-Musserts datzelfde land konden verraden aan de EUlitekanker globalisten, die het op hun beurt weer cadeau konden geven aan een invasie van seksgrens overschrijdende, terroriserende, levensvergallende kalifaatkolonisten en andere 1001 nachtmerrie-golems. Ik vermoed dat pragressief links Hannie Schaft nu een Germanofoob… en Anne Frank een racistische muslamofoob zouden noemen.

Ja, hoe voelen die achterbakse giflin politieke Anton-van-der-Waals zwerende Chlamidya-puisten zich? Niet alleen verraden zij de burgers, die voor hen hebben gekozen, maar zij pissen over de graven van 4200 patriotten… helden. Nederlanders! Patriotten… nationalisten… helden? Sorry, maar volgens de nieuwspraak van de politieke corruptici en hun staatsgesubsidieerde SJW emotieterroristen… Antifa bruinhemden en andere lanterzombies, zijn de helden van gisteren… de  nazi's, fascisten, antisemieten en muslamofoben van vandaag! A fucking pox on you, you stinking bastard traitors!

Cultuur…

Wij worden gezegend met een cultuur van kolonisten. Uh, kolonisten, geen vluchtelingen? Are you fucking kiddin' me? Niks vluchtelingen… dwepende derwisjen en kalifaatkolonisten! Je denkt toch niet dat die massa-import van muslamo's een uit de hand gelopen EU-projectje was? Een humanistische reddingspoging? Beschutting en een handvol dadels voor de ontheemde, hongerige uitgewekenen?

Nee, van huis en kamelenstront-gestookt-kampvuur haard beroofde, dankbare vluchtelingen assimileren en gaan na enkele generaties op in de inheemse bevolking. Kolonisten en voor(huid)trekkers echter, hebben geen enkele intentie om te assimileren, integendeel, zij veroveren! Wel, in dit geval bezetten zij… zij bezetten op uitnodiging van de politieke Judasgeiten met Januskoppen en… net als de eerder besproken rokende, snuivende, slikkende en spuitende SJW's, Antifa bruinhemden en andere lanterzombies, worden ook zij door de staat gesubsidieerd, gefaciliteerd, beschermd en bevoordeeld over de belastingbetalende, naïeve root-burgers, die niet alleen de kosten voor het EU-projectje, 'verkanker de natiestaat', mogen dragen, maar ook mogen genieten van de vaak criminele en ubiquitaire overlast van de frenetieke zeloten van de halvemaancult!

Olie vermengt niet met water! De Nederpolder is een waterland en als de storm eenmaal losbarst, zal het water zo hevig kolken dat de op de golven gegoten olie het water niet kalmeert, alleen maar tijdelijk vervuilt. Daarna vindt men de olie weer terug in de vorm van tering… teerballetjes op het strand.

In het meest gunstige geval geven zij de inheemse kufars (dat zijn wij!) de keus om als dhimmi te leven existeren in een totalitaire en theocratische tirannie. In Betavrouwen, groepsdenkers en genderhet slechtste geval of bij de verkeerde keus krijgen wij een halstectomie en liggen onze nekken op straat! Wij zijn de Europese polderindianen die door een vijfde colonne karavaan throwback voorbesneden rukkers voortrekkers - aangevoerd door 'Ali de Akbarbaar' chantende  Koreaanklerikalen in haatgewaad - worden gereduceerd tot genekte polderkamelen

Ja, dat wordt een grandioos sEUcces, ondanks dat de esthetisch gekreupelde, androgyne polymorfistische politieke golemgriezels zich erbij hebben neergelegd, dat een communistisch EUtopia zelfs niet meer aan de ongewassen Europrolen is te verkopen. Zij hebben daarom nu maar gekozen voor de tirannieke troostprijs… EUrostan, een mega-totalitaire shariacratie.

Communisme nu uncool? Dan maar muslamoknuffelen Open…

 

Citaat uit "De schijn-élite van de valsemunters - Martin Bosma."

 

In zekere zin woedt de oorlog tussen Nieuw Links en de stroming van Jacques de Kadt nog steeds. Dat gevecht ging tussen de groep die aanschurkte tegen het communisme en de erkenning van de DDR als hoogste goed zag versus iemand als De Kadt die stelde dat het ‘het socialisme, overal waar het toegepast wordt, tot een economisch bankroet en politieke slavernij leidt’, en die de DDR aanduidde als een concentratiekamp.

 

De echo van die strijd zien we nu in de manier waarop wordt aangekeken tegen de islam. Dezelfde stroming die nauwelijks kritisch stond tegenover het communisme, waait nu mee met de islam. Veel van dezelfde mensen die zich sterk maakten voor de Sovjet-Unie of rood China, komen nu op voor de leer van jihad, dhimmitude, takkiya en sharia. Het pad van Marx naar Mohammed.

 

Sluiten

EUrostan, een EUmiraat dat onder het controlerend oog van de EUlitekanker en Sorosnichten, zoals de schattige Prodent Verrotstad uit het tweeslachtige non-land België, wordt gerund door 'verwarde mannen' met paardenstaartbaarden die zijn gewapend met nekmessen. De laatsten worden gesteund door buikdansende, gendervage wezens die gekleed gaan in zwarte lijkenzakken en gelijkkleurige spuugkappen over hun hoofden dragen.

Maar wat praat ik allemaal, de lezer weet precies wie hun cultuur aan het verrijken… en hun eventuele geloof met een maancult aan het upgraden is. Muslamo multiculturalisme is de nieuwe cool en aangemoedigd door de schijnheilige giflin corruptici politici en havermoutkleurige magistraten, verspreiden de acolieten van de middeleeuwse maancult hun evangeliefde. Uitgerust met hun Koreaanstan kerkboek dat zij in de regel zelf niet kunnen lezen… vlijmscherpe kufar nekverwenner en een doorgeladen, voorbesneden buikbuis gaan zij op pad… hun roeping ondersteunend met wat elementaire cultuur-verstrooiing.

Als eersten krijgen de normale Europese huisvrouwen sletten, wiens jurken hun enkelbanden niet bedekken, de gecanoniseerde boodschap. Met behulp van een twaalftal andere wildlingen muslamo priesters wordt de zondares van jurk en buiklapje ontdaan en moet zij een dozijn voorbesneden, gespitste 'testosteroeden' lopen, om negen maanden later een bebaard gonorroe-grommetje te mogen baren. Een boreling geïnspireerd en verwekt door het Geloof der Liefde. Een waarlijk heilige daad, waar de feminazi en vaginazi judasgeiten slechts nat van kunnen dromen

"Het hoort bij hun cultuur," zeggen de feminazi gedrochten die allemaal op zo'n patriarchaal buitenkansje hopen. Politie? Die is te druk met het vervolgen van haatspraak op de asociale nepwerken, wanneer het om misdaden van klaplopende haattoeristen gaat.

De Nederpolder is net als het grootste gedeelte van de EU, ernstig ziek, mogelijk ongeneeslijk!

 

Dit komt niet alleen doordat de auto-immuniteit (de landsgrenzen) van de patiënten opzettelijk is vernield door de verkopers van slangenolie (corrupte politieke kakzakken) met hun verwoestende wonder-elixers (criminele pc nieuwspraak), maar hoofdzakelijk doordat de zieken door de psychotische, sociopatische EU-kwakzalvers zijn geïnjecteerd met een snel metastaserende vorm van cultuurkanker (ongebreidelde muslamo-import)

Taal…

Taal, fuckin'`taal? Wat kan taal nog voor schade doen, nu dat die corrupte kakzak politici de Europese grenzen op de tocht hebben gezet en miljoenen klaplopende verwarde mannen dolle paardenstaart-baarden hebben uitgenodigd om de levens van de gastvrije Europese bevolking te vergallen… Europese gender idioterie multiculturalisme is een misdaadvrouwen te molesteren met hun "grijp ze in het kruistochten"… bij tijd en wijle een terroristische aanslag te plegen, terwijl de 'gehoorzame' muslama's de Europese kinderen de stuipen op het lijf jagen in hun lijkenzakken en sinistere zwarte Halloween beulskappen. Wat voor schade kan taal daar nog aan toevoegen?

Het antwoord is kort: de meeste en grootste schade! De zogenaamde politieke correctheid is in realiteit een taalterreur en tevens de grootste misdaad tegen de naïeve westerse mensheid! Ja, dat is wat ik zeg: de grootste misdaad, want je hoeft niet perse doodgeschoten of gebombardeerd te worden, om niet alleen jouw leven te vernietigen, maar bovenal dat van je nageslacht… als dat er nog komt. Ik denk als je eenmaal begrijpt wat politieke taalterrorisme doet, dat je geen nageslacht meer wilt. Mogelijk ben je ziek van beschaamdheid, omdat je zo vreselijk stom bent geweest en niet kon zien wat de elitekanker, de corruptici en de marxistische nuttige idioten met je hebben gedaan. En je dacht nog wel dat je aardig slim was.

Het is gecompliceerd om de pc materie te bevatten, omdat de machiavellistische waarheid tegen het gevoel, logica en denkwijze van de sleeple ingaat. Het lijkt humaan… redelijk en goed voor alle mensen te zijn, maar in werkelijkheid is het duivels. Als het makkelijk was geweest, waren de corruptici er nimmer in geslaagd om de mensen te misleiden en zeker geen 500 miljoen Europeanen. En die ook nog te laten geloven dat de muslamo-import een religieuze zegen en multiculturele zaligheid is, die iedereen ten goede komt. De enigen die er van profiteren zijn de messenfabrikanten… elitekanker en de progressieve, ongekozen EUnuchen in Brussel. Politieke correctheid taalterreur is niet alleen een gesel voor de massaprolen die een kleinere concentratieboog hebben dan een goudvis… het is ook een ramp voor iedereen die weet hoe duivels het is en wat het aanricht.

Waarom is nieuwspraak zo duivels kwaadaardig…

Ben ik een fobische hater? Open…

 

Haat is normaal gesproken een schadelijke verkwisting van nuttige tijd en kostbare emotie en iemand die ik niet ken, kan ik niet haten.

 

Tenzij… tenzij het een ratfuck betreft, die zich laat gebruiken voor de implementatie van de misdadige strategieën, zoals uiteengezet 1) in The Protocols of the Learned Elders of Zion en/of 2) in de subversieve, criminele filosofieën van de marxistische Joden van de Frankfort School 3) in het plan van Coudenhove Kalergi en/of 4) door Hillary Clintons mentor, Saul Alinsky.

 

Ik haat die ratfucks met een intensiteit die evenredig is aan volgende misdaden: a) het fysieke en/of [pc bedriegelijke] geestelijke [taalterreur] geweld, dat wordt gepleegd tegen kwetsbare, onwetende, wetsgetrouwe burgers en b) de seksualisering en genderdysforische mindfuck van kleine kinderen.

 

Oops, wat de kleine kinderen betreft, vertelde ik net een leugen: mijn haat voor de ratfucks is dan niet evenredig hoor… o nee, ik hoop dat ze de kanker krijgen!

 

Sluiten

Voorbeeld van het [pc bedrieglijke] geestelijke [taalterreur] geweld:

Als iemand kritiek heeft over het krankzinnig misdadige muslamo immigrantenbeleid, dan is die persoon (volgens de criminele politieke correctheid) een racist, muslamofoob of een nazi.

Dat is geestelijk geweld en deze zogenaamde 'politieke correctheid' wordt gebruikt om de beschuldigde te dehumaniseren, zodat deze door de goedgelovige stupide massa wordt gezien wordt als een misdadig stuk nazivuil en daarom straffeloos aan stukken kan worden getrapt door zogenaamde 'antifascisten'… het werkelijke fascistenvuil.

Nee, dat is een voorbeeld dat niet tot de verbeelding spreekt, al zie je niet anders op de neoliberale sterfgronden van de asociale nepwerken… die als punt van interesse, allemaal links liberaal zijn en volop deelnemen aan de politiek  correcte taalterreur. Het beste voorbeeld hiervan is te zien in de USA en de UK. Als je een nationalistische, patriottistische conservatieve overtuiging bent toegedaan… en je draagt die gezindheid uit op Fakeboel, Shitter of Instakramp dan nemen je sociale overlevingskansen onmiddellijk af… tot het moment dat je profiel wordt geblokkeerd met de boodschap dat je plaatsingen niet uitwisselbaar zijn met de goede normen en waarden van de 'community'.

Conservatieve en liberale plaatsingen worden weliswaar beide toegelaten… tot het moment dat ontdekt wordt dat je conservatief bent. Dat is het moment dat je verrot wordt gescholden door de 'tolerante' links liberale dweilen. Dat literaire geweld stopt pas op het moment dat je - helemaal versjteerd - je profiel opheft of dat het voor je wordt opgeheven. Ik had je eerder verteld over het groepsdenken van de 'nuttige idioten', wel er is ook groepsspraak van de nutteloze nuttige idioten en iedere afwijkende uitlating wordt afgestraft.

Eremedailles 'galore'…

Je bent dus een racistische, nazistische, fascistische, seksistische, misogynistische, homofobische, muslamofobische, MGBTurbofobische, lelieblanke overheerser met spierwit privilege. Het is dat ik niet op die nep-werkende asociale sterfakkers verblijf, want ik zou die etiketjes dragen als een eremedaille. Op het moment dat je wordt beledigd en/of voor Hitler wordt uitgemaakt, weet je dat je de argument hebt gewonnen… en aangezien de nutteloze idioten hun reet alleen maar met twee handen tegelijk kunnen afvegen en geen behoorlijk gesprek kunnen voeren… schelden ze de hele dag. Tussen het janken en schreeuwen door! Het probleem echter is dat alhoewel het geschreeuw van de massa nietszeggend is… het blijft oorverdovend en verstomt alle rede.

Je zult het met mij eens zijn dat geen normaal mens een discussie met die hersenkreupele secreten zal aangaan en ieder contact zal proberen te vermijden. Uiteindelijk zijn het alleen zelfhatende shit-for-brain-losers en andere met placenta hersens gedegenereerden, die er genoegen in scheppen om te beledigen… beledigd te worden… zichzelf of anderen schade te berokkenen. Ik ben niet religieus, maar als er een God bestaat, dan zijn die nutteloze duivelszaad krengen het bewijs dat de duivel bijzonder echt… en bijzonder echt aanwezig is. "Maarre, jij beledigt hier toch ook?"

"Hel ja! Het verschil is echter dat ik niet gericht individueel beledig. Ik beschrijf de groepen verraderlijke nuttige idioten, die van het beledigen en dehumaniseren van normale nette mensen die een afwijkende mening verkondigen, hun armzalige levensdoel hebben gemaakt!"

De was weliswaar een vervelend, maar niet al te schadelijk aspect van de taalterreur. Net de als hysterische Pink Rat Hat  betavrouwen, zijn de nutteloze idioten emotieterroristen. Ze janken, gillen, krijsen en zijn de eeuwige slachtoffers. De rug toekeren en negeren, is meestal de beste strategie. Wel even bij de les blijven met de Antifa fascisten en andere anarchistische raptorzombies, want dit is dan het moment dat je schedel met een stalen ketting ingeslagen wordt.

Hoe dan ook, dit was het herkenbare gedeelte van een strategie die niet alleen gemakkelijk vermeden kan worden, maar zichzelf na verloop van tijd zal uitbranden. Mensen raken gedesensibiliseerd en dus ongevoelig voor de beledigingen. Ik bedoel… wat kunnen ze na Hitler nog verzinnen om je voor uit te maken. Stalin? Dat werkt niet, want Stalin was een communist. Pol Pot, Castro, Chavez of Mao? Zelfde verhaal! Niet alleen deze schreeuw en scheldtactiek zal zichzelf volledig vernietigen, maar je ziet nu al dat de nuttige idioten elkaar aanvallen.

Race naar de afgrond en de machtsstrijd der devianten Open…

 

Een goed voorbeeld van de 'machtsstrijd der devianten' kon op 7 juli 2018 in London gezien worden toen in de Gay Pride de feminazi tapijtbijters lesbo's de falanx-positie in de optocht voor zich opeisten. Deze tolerante le-boy's stelden dat transgender transtestikels geen echte vrouwen zijn.

 

De waarheid is echter dat de penisnijdige labia-smullende le-boy's voelen dat ze van het podium worden gestoten door de trendy en de goed in de markt liggende penigina-hallucinazi's (penis of vagina).

 

Hoewel het net als op je verjaardag of met een nieuwe date, altijd weer een verrassing is wat je uitpakt, ben ik het deze keer met de schollensnuivers eens… je kunt van een man geen vrouw maken door simpelweg zijn fungun te verwijderen en een setje gereviseerde baarorganen in te bouwen.

 

Genderfysieke en psychische afwijkingen zijn zo oud als de mensheid en tot voor een paar jaar terug, leek datzelfde mensdom het aardig overleefd te hebben. Sterker nog, over de laatste 150 jaar leek een ongekende technische en materiële vooruitgang bereikt te zijn.

 

Leek te zijn, zeg ik, want intellectueel en rationeel gezien, verkeert het merendeel van de ongewassen massa op het niveau van een gelobotomiseerde zeeanemoon. De ongelijkwaardige dichotomie komt eens te meer in focus als je het technische hersenvermogen aan de ene… en de geestelijke armoede aan de andere kant vergelijkt.

 

Het het is dus niet zo vreemd dat de technocratische hersenverkrachters erin zijn geslaagd om de libtard breinpaupers te overtuigen dat er niet alleen 71 verschillende seksen zijn, maar bovenal dat het volkomen 'normaal' is wanneer iemand (of iets) claimt een non-binaire cis-muilezel of genderqueer intersex keukentafel te zijn. Ridiculisering… bekritisering of apostasering van deze genderdoctrine, leidt tot een fobische 'isten' etiketten-tirade.

 

Vond je de inhoud van de voorgaande paragraaf belachelijk? Dan is er mogelijk nog hoop voor je, maar de regressieve progressieven en alle andere linkse klaplopers zijn volkomen overtuigd van de logische veraciteit en noodzaak van de gender-salade.

 

Zij sturen met een gerust hart hun tienjarige dochtertje naar een gendervrij toilet, waar een naakte behaarde en bebaarde, voorbesneden 'crimmigrant' met een lippenstift gelakt kersenmondje claimt… een 'pre op' transgender te zijn.

 

De genderkop is slechts één van de duizend giftige koppen van de politiek correcte corrupte hydra. En net als alle andere, is ook deze genderkop erop gericht om de stupide massa te verwarren door het abnormale te normaliseren. De normale en bewezen traditionele en culturele waarden en normen worden in het beste geval belachelijk gemaakt en in het slechtste geval strafbaar gesteld.

 

Waarom wordt dit gedaan? Wanneer je gelooft dat wit zwart is en twee maal twee vijf… dan geloof je alles wat de corrupte politici en mediahoeren je vertellen. Je bent dan van volgzaam schaap naar een goudvis gepromoveerd gedegradeerd.

 

De hersenverkrachters weten dat de acceptatie van het abnormale en van grove misleiding het onderbewustzijn triggeren, waardoor de goudvissen massaprolen in de war raken. Verwarring leidt tot onzekerheid en onzekerheid leidt tot angst. Angstige mensen zijn makkelijk te leiden (regeren), doordat zij naar 'leiders' kijken, die hun angst kunnen wegnemen.

 

Dat de leiders in realiteit 'teringlijders' zijn, ontgaat hen. Het is dus een 360° win-win voor de technocratische mindfuckers, want de goudvissen zwemmen nu achteruit rondjes in een vierkante, matglazen goudvissenkom.

 

Misschien kun je je nu een beetje voorstellen wat het vernielende effect is van een constante, simultane aanval van duizend politiek corrupte hydrakoppen op de geest van nietsvermoedende, naïeve mensen.

 

Mocht het voorgaande niets voor je hebben gedaan… dan weet je in ieder geval dat niet alleen de gender-brainrape, maar alle mindfucks van de elitekanker goed werken. Niettegenstaande dit afstompproces, heb je toch wat geleerd vandaag.

 

Sluiten

We leven in een gekkenhuis dat oorspronkelijk werd gebouwd voor marxistisch universituitschot… 'down syndrome' reageerbuis-liberalen… geslachtsdysforische gender-pioniers die willen 'settlen' in de toiletten van je prepuberale dochtertje (v) en zoontje (m)… 'geestelijk verwarde' - met nog verwarder kinkapsels - Jambiya gelubde, maanzaadspuitende, qadib-venters.

Het instituut wordt gerund door een kliek batshit-crazy politieke lichtgewichten… een linksliberale coterie die is opgebouwd uit gender-gesorteerde… 1) soy boy, potloodnek-corruptici, die zijn gecamoufleerd met met Quisling Witte Schelmenhelmen… 2) drooggelopen medecorrumperende hysterische femoid #METOO Pink Rat Hat vagin… baardarmen met 50 tinten voorgeprogrammeerde Kufie-gender predilectie en 3) de minder decoratieve, niettemin trots geëxposeerde, militante LBTGaystapo Queens & Queers, dus…

wat kan er in godsnaam nog verkeerd gaan?

Niets, als je je ogen alleen gebruikt om in je reet of porno te kijken! Alles, wanneer je het voorgaande hebt gelezen en van mening bent dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen. Niet? Echt niet, vertel mij dan eens…

V) Wat er dodelijker is dan curare, thermonucleaire bommen, Zyklon B, Ricine, Sarin, verarmde uraniumgranaten, Ebola en Hillary Clinton tezamen?

A) Dat is het culturele marxisme - eufemistisch gecamoufleerd als 'politieke correctheid' - waarmee sinds jaar en dag de normale, nette, nietsvermoedende burgers worden bestookt… nee, gehersenspoeld!

Gehersenspoeld, door wie dan? De naïeve massa wordt letterlijk en figuurlijk suf geïndoctrineerd door het marxistische 'universituitschot', corrupte linkse politieke sycofanten, leugenachtige liberale 'perstitutes', de asociale nepwerken en de 'onkoosjere' venters van banaal, armetierig vertier, zoals het gedegenereerde Hollyween en andere pedo safe-spaces.

Dat houdt in - als je tenminste je geen liberaalschaap, marxistische Judasgeit of andere hersenkreupele kuddedenker bent - dat alles wat je om je heen als onjuist, belachelijk of crimineel ervaart… van de seksualisering en gendermisleiding van kleuters… het polariseren van mannen en vrouwen  tot en met de massa-import en 'muslamisering' van de westerse wereld, inderdaad het gevolg is van de megacriminele, supertoxische 'politieke correctheid'.

Zerohedge schrijft over de US media…

The American media is one of the vilest, most evil, most despicable institutions that has ever existed on the planet. The crimes that have been committed with their blessings make them nothing less than complicit in their commissions.

 

En jij denkt dat het in de rest van Europa (het voormalige oostblok uitgezonderd) anders is? Oh sorry, ik zag niet dat je nog sliep!

O jee, geldt dat ook voor de Polderpers? Nee, de 'Polderperstitutes' zijn slimmer dan hun collegae in de US, UK, Zweden en andere "socialisten-utopies". In plaats van doorzichtige propaganda te propageren of voldongen maatschappelijke schandalen te ontkennen, publiceren zij een blik tonijn. Huh? WTF?

Een blik tonijn, ja. De dure, essentiële visolie is uit de vis geperst en vervangen met goedkope olijf, zonnebloemolie of zout water. Zowel bij het nieuws als de tonijn gaat er een beschermend deksel erop. Twee, om precies te zijn… onder en boven. Zo is de authenticiteit van het nieuws geputrificeerd gepurificeerd… 'gepopuliseerd' en dus net zo ingeblikt en verteerbaar is als de tonijn en dus volkomen veilig voor volksconsumptie. Geniet er maar lekker van!