Feminazi’s… #METOO en Pink Pussy Hat bèta-vrouwen

feminazi's en #METOO betavrouwen

Morsige #METOO graftakken graven graven… voor zichzelf!

De pogrom van de hysterische Pink Pussy Hats… paraschizoïde feminazi's en andere autistisch krijsende #METOO HEKSEN, heeft meer succes dan zij ooit hebben durven dromen, want…

…want de heksenjacht onthult precies wie de heksen zijn. Uit het verleden weten wij nog goed wat er met heksen gebeurde. Het verschil met toen is, dat de heksen nu zelf op de brandstapel klimmen… in de veronderstelling dat het barricades zijn!

Bètavrouwen, let op! Microagressies Open…

 

Hoewel ik alle geweld… fysiek en/of psychisch tegen vrouwen en mannen verafschuw en veroordeel, moeten wij niet vergeten dat het leven van de zogenaamde Hollyhoer Hollywood actrices bestaat uit verhaaltjes vertellen.
.
Drama, janken, liegen en lachen is hun leven, maar ik ben ervan overtuigd dat de arme Yezidi vrouwen… vrouwen met genitale verminking en andere muslamo ‘vermink… (ver)grijp en verkracht’ slachtoffers niet liegen… net zo min als de oprechte Europese vrouwen die werkelijk geleden hebben van mannengeweld en die meestal geen weerklank vonden bij de politie.

 

Ik heb het nu niet over Nederland, maar over de socialistische democratische utopieën dystopieën in Europa. De Nederlandse hermandad wordt opgeleid tot patser-agenten & mode- en sieraden-experts, zodat zij muslamo maflims in zijden en kashmir djellaba's met 24 karaat Cartier sayfs kunnen arresteren.
.
Ik houd van vrouwen. Vrouwen zijn mijn leven! Alfavrouwen dan… ofwel normale gezonde, creatieve, maar vooral logische, intelligente vrouwen.
.
Ik verafschuw de feminazi's met hun collectief geadopteerd Tourette-syndroom en de negatieve, hysterische, autistisch krijsende, narcistische bètavrouwen die niets creatiefs, niets productiefs en niets positiefs voortbrengen en alleen in staat zijn tot jammeren, zaniken, klagen, roddelen en op mannen afgeven.

 

Zij zijn de verpersoonlijking van het eeuwige slachtoffer en drinken meestal van de staatstiet, omdat zij - zoals gezegd - niets kunnen. Het zijn life's little losers…
.
Life's Little losers die nu denken dat zij big time aan het scoren zijn door het leven van mannen te  ruïneren. Alle mannen die hen en hun idioterie negeren. Alfamannen dus. De Trudeau soy boy nichten en transformators laten zij met rust om hun heksenjacht een tintje van 'oprechte diversiteit en inclusiviteit' te geven.
.
Haat ik die aberraties? Ik heb tijd noch emotie om te haten. Ik verafschuw hen, net zoals ik hondenkots verafschuw. Niets meer en niets minder.

 

Sluiten

feminazi's, betavrouwen, #METOO en Pink Pussy Hats
.

Inclusiviteit & diversiteit Open…

 

Ik verontschuldig mij oprecht voor het feit dat ik geen alfavrouwen, megadotten of andere normale vrouwelijke vrouwen voor dit verslag heb kunnen vinden. We moeten het daarom maar doen met de hypocriete Hollywood A-listers en hun fanbase, de hysterische roze Wollyhoed A-losers.

 

Sluiten

Volle maan en de heksen jagen kakelend…

De wakkadoedel bètavrouwen hebben nu met man en macht de hetze  tegen blanke westerse mannen ingezet. Geen middel blijft onbeproefd om mannen te ruïneren. Elke (aan)klacht van iedere vrouw wordt gehoord en opgevolgd. Heeft een een man je dertig jaar geleden op je reet getikt, toen je weer eens met dat ding liep te draaien?

Geprobeerd je op je mond te zoenen, toen je die net had vol gesmeerd met rode tjet? Proberen met je af te spreken, toen je naar hem bleef lachen? Je bij je #METOO Pink Pussy Hat en feminazi'sgeoxideerde viervleugelige vleermuis gepakt, toen je weer eens straalbezopen op tafel stond te dansen?

Heeft je ex-man je veertig jaar geleden met jong gedouwd, zonder dat je hem daarvoor een getekende en gezegelde vrijwaring had gegeven? Ja? Dat is verkrachting dan! Je hebt duidelijk geleden aan de hand van de patriarchale, seksistische onderdrukkers, dus hier is wat je doet…

"Je bezem bij de ingang laten staan…  achter aansluiten in de heksenkrans. Pak een roze verkeerskegel… verf die zwart en draag die als hoed, wanneer je in de heksenketel aan het roeren bent. Als je bij de plaatselijke moskerk je baarkanaal even laat volstorten met woestijnzand en dan laat dichtnaaien door de FGM-mullatollah, kun je heerlijk op je hoed zitten, zonder dat je er overheen zakt.

 

Bij betogingen en protestmarsen draag je je roze mafpet, nadat je die met voering en al binnenstebuiten hebt gekeerd, net zoals met jou dertig jaar geleden is gebeurd!

 

Hier zijn 100 blanco aangifte-formulieren voor verkrachting, die je moet invullen na Valentijnsdag. Haal de namen en foto's van 100 Europese blanke mannen maar van Fakeboek, Instakramp en datingsites. Denk erom dat je geen namen van  maflim gaggeltonen of crimmigranten invult, want die hebben cultureel Pak… Paal… Pomp en Pimp Privilege!"

Waarom 'ik ook'?

Tja, dat vraag ik mij mijn hele leven al af, maar het lijkt een ingeboren defect bij de bètavrouwen te zijn. Genetische ongein beschrijft het misschien wat deftiger voor de pseudo-intelligente neoliberalen en regressieve progressieven. Als je de hysterische tulpenjurken eens observeert dan kan het volgende je niet niet opvallen…

bètamieps Soundbites…

 • Nieuwe jurk - Heeft de buurvrouw een nieuwe jurk? Bètamiep: "Ik ook!" Zij wil dezelfde nieuwe jurk of een zichtbaar duurdere!  Dit vertelt je dat zij niet alleen jaloers is… maar tevens een inferioriteitscomplex heeft en andere vrouwen het liefst jaloers maakt. O, jij dacht dat zij zich mooi voor jou wilde maken? Mooi wilde maken voor een man? Yeah right…  bètavrouwen willen er beter uitzien dan hun 'dinnetjes'! Dat zijn een paar nare eigenschappen, nietwaar? En ik ben nog maar net begonnen.
  .
 • Dieet - Volgt Bètamieps schoondochter, Tiesja,  een dieet om wat buik-okselvet te verliezen? Bètamiep: "Ik ook!" Zij abonneert zich op twintig glimmend gepimpte Elleviva prullenbladen en gaat twintig diëten van twintig stupide BN-wannabe's tegelijk volgen. Bètamiep: "Wat denkt die slet wel? Zeker omdat zij jonger is… ik zal haar leren!"  (Is het je ooit opgevallen dat 'andere vrouwen' en schoondochters altijd sletten zijn?)
  .
 • Selfies - Staat Klit Kardaskank op de foto met een duckface… met karperlippen? Bètamiep: "Ik ook! " Bètamiep en alle andere zeikmiepen aan de onderkant van de bètahoop,  maken selfies met een mond zo groot… rood en rond als een rijmende mandrillenkont! Hier bewijzen de onzekere, jaloerse en met het inferioriteitscomplex uitgeruste bètaflappers aan zichzelf en de buurdinnetjes dat zij er zeker zo goed uitzien als de 'beroemde' A-listers. Niet erg origineel, nietwaar? Luister, je kunt Pink Rat Hats er nu eenmaal niet van beschuldigen dat zij origineel zijn.
  .
 • Speeltjes - Heeft Kniesja van de Tupperware flappers een nieuwe vibrator met roze led zwaailicht? Mètamiep: "Ik ook!" Zij bestelt een grotere, dikkere, snellere met infrarode g-spot zoeksensor… een waterdicht, 5-liter spuitreservoir en een 360° driedimensionale G-Clooney fotokop erop. En niet op batterijen of het lichtnet. O nee, bètamieps vibo heeft zonnepanelen!

Ik kan wel een Statenbijbel volschrijven met de onzekere, jaloerse, narcistische en valse idioterie van de bètamonsters, maar ik denk dat je het complete #METOO-plaatje nu wel begint te zien. Een bètavrouw kan niet iets van (of bij) een ander bètafemoïd zien, of zij wil het ook. Meestal duurder, beter of opvallender. Zij zijn total niet creatief of origineel, maar zij blinken uit in na-apen. Zij haten stiekem hun geslachtsgenoten. Individueel zijn zij helemaal niets, dus zij zijn op elkaar aangewezen door roze solidariteit te veinzen.

Het mag dan ook niemand verbazen dat toen de roze Wollyhood A-listers mannen van seksueel wangedrag begonnen te beschuldigen, dat de feminazi's tot bescherming en redding van 'de arme misbruikte vrouw' renden. Zij introduceerden  de stakkerige strijdkreet #METOO, waarna de 'bottom-of-the-heap' wakkadoedels die leuze in hun roze vaandel schilderden. Dit was een kans om er eindelijke nu eens echt bij te horen, want alle vrouwen waren op een of andere manier wel misbruikt door de dominante patriarchale smeerlappen! Yeah right… for sure!

Ben ik nu verschrikkelijk bevooroordeeld?

Absoluut niet, want ik heb hiervoor al duidelijk gesteld dat "ik alle geweld… fysiek en/of psychisch tegen vrouwen en mannen verafschuw en veroordeel". Al dat de #METOO hysterica's doen, is beschuldigen, maar beschuldigen wil niet zeggen dat de beschuldigde ook werkelijk schuldig is! Als zij indertijd geen aanklacht hebben ingediend en de tijd van aangifte is verstreken, dan hebben zij indertijd besloten dat de reden om geen aangifte te doen belangrijker was, dan om dat wel te doen!

Als vrouwen werkelijk zo veel aan gelijke rechten gelegen is, dan zullen zij ongetwijfeld begrijpen dat een man (of vrouw) rechtens onschuldig is tot zijn (of haar) schuld is bewezen. Maar nee, vrouwen willen een beetje meer gelijk zijn dan mannen! Een beetje? Jeetje, was het maar een beetje!

Als je de belachelijke Wollyhood films over Wonder Woman en Super Girl moet geloven, dan trappen zij met een paar goed gerichte MMA low kicks en ushiro geri's achttien Russische Spetsnatz miltairen het theater uit. Maar als ze van een lelijke vent een klap op hun reet krijgen, verzinken zij in een klinische depressie… als zij dat nuttig achten.

Jolina Angelfuck is directeur van de CIA… de graftak Fane Hanoi Jonda runt de FBI en Xandra Ballcock doet de NSA… echter in real life applaudisseert heel Hollywood voor de verkrachter van de 13 jarige Samantha Geimer,door Roman Polanski! Zie je hoe dat werkt bij die narcistische schijnheilige zeurscheuren en sleufgleuven?

Het feit dat zij met duizenden de straat opgaan met hun roze mafpetten en autistisch lopen te gillen, maakt echter niemand meer… of minder schuldig aan seksueel wangedrag! En ja, laten wij het eens over seksueel wangedrag hebben…

Hoe bedoel je… cockteasers?

Vrouwen… alle vrouwen weten hoe zij een soy boy bètaman krankzinnig kunnen maken. Ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen om te 'kijken of het bij deze lukt'! Als het werkt en de man haar bevalt dan is haar onzekere ijdele ego gestreeld, waarna de vleermuis tussen haar vleugels mag worden gestreeld. Daarna gooit zij het afgezaagde 'jij-bent-de-eerste' of 'normaal-doe-ik-dit-nooit' verhaal erin.

Als de man haar niet bevalt, dan is haar ego wel gestreeld, maar verder helemaal niets! Waarna de man zich afvraagt wat hij nu weer verkeerd heeft gedaan. Alle bètavrouwen zijn cockteasers! Als een bètaman dan gevolg geeft aan zijn oerinstincten en de taak vervult waarvoor hij op de wereld is gezet, dan janken de monsters zoute #METOO tranen, tenzij… tenzij het een maflim is! Werkt het 'waai-de-wapper-wimpers-werkplan' niet, zoals met veel alfamannen, dan worden ze onzeker.

De vrouw scheert haar gooi kaal (want je weet maar nooit of je een prins kunt scoren)… smeert haar gezicht vol met mooibeits… bindt wat zij aan tieten heeft op tot haar oren en gaat  draaiend met haar kont - tot die er zowat afvalt - in de aanval. Ze lacht, flappert haar wimpers, tuit haar karperlippen, blijft het haar uit haar ogen vegen en kijkt de kakzak kerel 'bewonderend en uitdagend' aan… tot deze zowat uit zijn dubbelgestikte witte zomen knapt, 'de uitnodiging aanvaardt' en de controle over zijn handen verliest opgeeft.

Verschillende scenario's zijn hierna denkbaar, maar vandaag aan de dag is het meest trendy scenario, dat er een #METOO beschuldiging op stapel wordt gezet. Dertig jaar nadat zij op ellebogen en knieën had gezeten. Met een butt-plug in het anaalkanaal om de kutscheten te stoppen. Maar dat is niet echt relevant voor de beschuldiging, dus dat gedeelte laat ze eruit.

Vrouwen weten precies hoe ze bètamannen moeten cockteasen, deemoedigen, aanmoedigen en ontmoedigen. Zij gebruiken de honingpot als lokaas, straf en beloning. Dat ding is zo universeel als een kaalgeschoren, stinkende smartphone. Ze kunnen er van alles mee doen… en zij weten het en zij doen het! Seksueel wangedrag? Ze hebben het uitgevonden! Zij blijven zich echter voordoen - ook al zijn zij hun uiterste verkoopdatum al lang gepasseerd - alsof boter niet in hun mond smelt, en wee de arme kakzak die dat in twijfel durft te trekken of er een opmerking over maakt. Hoe is dat voor seksueel wangedrag?

Ben ik een blufbaviaan… Open…

 

dat ik beweer dat ik mij nooit heb laten vangen door een wakkadoedel? Dat mag jij bepalen… als een bètavrouw bij mij het charme-offensief opende, dan negeerde ik haar en liet haar darren. Zelfs als mij dat daardoor een enkele keer de horizontale tango kostte. Mijn trots verbood mij om mij door een suffe bètagnoe te laten manipuleren. Versieren deed ik zelf wel… als ik wilde, maar…
.
…vrouwen zijn behalve wispelturig… onzeker en ook nieuwsgierig. Bijzonder nieuwsgierig! Waanzinnig nieuwsgierig. Gelukkig wel. Als zij geen respons krijgen op hun verleiding-ouverture dan vragen zij zich af wat er ineens verkeerd met hen is, waardoor zij weer onzeker worden.

 

Hun nieuwsgierigheid gebood hen echter om mij 'het naadje van hun kousen' te laten weten, wat afgezien van zeer vermakelijk, iedere keer opnieuw zeer bevredigend was. Voor mij! Bij alfavrouwen lukt dit meestal niet, maar die zijn dan weer de moeite waard… om waardige moeite voor te doen. Hahaha!

 

Sluiten

Ja, je zou erom kunnen lachen als het niet zo ernstig was. Maar het blijft belachelijk, al moet ik de elitekanker en de cultureel marxistische Frankfort School Joden een compliment voor volharding maken. Zeventig jaar zijn zij bezig geweest om het abnormale, het onnatuurlijke en de afwijkingen te normaliseren… de normale, vertrouwde en de traditionele normen en waarden uit te bannen… de massaprolen te polariseren en vrouwen te mindfucken.

Laat mij dat even verduidelijken… hoewel de Frankfurt School Joden, hun marxistische opvolgers en de criminele neoliberale corruptici er alles aan hebben gedaan om  vrouwen te hersenspoelen, is hen dat niet bij alle vrouwen gelukt. Gelukkig niet!

Er is gelukkig een groot percentage vrouwen die weten wie zij zijn, beter nog… zelfverzekerd zijn en niet vanuit hun baarmoeder denken en reageren. Die niet ziekelijk geobsedeerd zijn van hun uiterlijk. Zij weten wat zij willen en meer nog wat zij niet willen. Zij zijn de tegenhangers van de alfamannen en dus betavrouw en feminazi's en #METOOalfavrouwen, ofwel megamuffs. Zij zijn de werkelijke vrouwen, terwijl ik hun onzekere, narcistische, hysterische krankenzusters als spice-zombie exhibitionistes zou willen beschrijven, hetgeen ik dan afkort tot bètavrouwen of whack jobs.

Nee, niet alle vrouwen zijn dus krankzinnig rubberen spice-zombies en dildokokers, maar daar het grootste gedeelte van iedere 'mensenmassa' altijd bestaat uit naïeve idioten, die niets anders kunnen dan volgen, schreeuwen en na-apen, kan het niet worden verwacht dat dit bij bètavrouwen anders zou zijn.

Alsof de misdadige politieke correctheid, de muslamo-infectie, de militante MGBTurbo gaystapo, de transformatorverheerlijking, seksualisering van kleuters en imminente legalisering van pedofilie, niet voldoende was, zitten wij nu ook opgescheept met de miserabele, manische #METOO-misandristen en de foeilelijke, fascistische feminazi's met hun psychotische protegees, de babbelbrein, bezeten bètavrouwen. De laatsten kopiëren de Hollyhoeren en nemen deel aan de idiote idolen inquisitie, die er op is gericht om mannen en/of hun leven, reputaties, relaties en middelen van bestaan te ruïneren.

Willen de echte feministen opstaan… Wie zijn nu eigenlijk de echte feministen?

 

De eertijds dappere Egyptische… en de contemporaine moedige Iraanse vrouwen, die de straat opgingen om te demonstreren en hun hijaab - het symbool van vrouwenonderdrukking - afdeden en verbranden, of…

 

de krankzinnige, verpeste, lelijke derde golf Klitler nietsnutten die nu een hijaab kopzak dragen en verkondigen dat het een symbool van de bevrijde vrouw is. En dit zijn niet de muslama's!

 

Het is wel een tekenend voorbeeld van cultuurkanker!

Feminazi's zijn niet voor vrouwenrechten…

Feminazi's zijn niet voor vrouwen full stop! Feminazi's zijn er voor zichzelf en hun alles verterende mannenhaat. Ze gebruiken de nietsvermoedende ignorante bètavrouwen daarvoor. Dat de feminazi's weer op hun beurt door de elitekanker worden gebruikt, weten ze niet en interesseert hen waarschijnlijk ook niet. Hun zelf- en mannenhaat beheerst hun leven, welk bestaan je echter nauwelijks een leven kunt noemen.

Net zoals alle andere subversieve, linkse, luie, laffe loeders lachen zij feminazi's en #METOO betavrouwen en Pink Pussy Hatsnagenoeg nooit, omdat zij fibromyalgie in hun lachspieren en chlamydia in hun hersens hebben. Men zegt dat de reden daarvoor het drinken van verzuurde single-moedermelk… en het eten van Monsanto GMO soja kankerbonen is.

Feminazi lesmo voetsoldaten…

Ik kan begrijpen dat zij gefrustreerd zijn, want laten wij eerlijk zijn… negen van de tien feminazi's zijn onooglijke oerlelijke, vaak vette wezens met Freudiaanse penisnijd.

We hebben geleerd hoe moeilijk het vaak is voor de 'normale' hysterische, narcistische, onzekere, nieuwsgierige, borderline-paraschizoïde bètavrouwen, dus het leven moet zeker vaak onmogelijk zijn voor linkse whack job feminazi-potten, die niet weten of zij nu man, vrouw of hyena willen zijn.

Zij zijn volkomen verdwaald in het kreupelhout van genderdysforische mestvarens. Het enige waar geen twijfel over bestaat is hun overlevings & camouflage kit van uilebrillen, trampstamps, klit- en pijpspijkers, psychedelische haarkleuren, tietloze T-shirts en andere trendy Oxfam lompen. Dit zijn de elitekankers voetsoldaten… de lulloze lanterfanterie, de feminazi's!

Feminazi mullatollahs…

Behalve het demonstreren… communisme en het feit dat beide minderheden door de elitekanker worden gerund, hebben 'Derde Golf Feministen', de feminazi's, niets gemeen met de suffragettes. Feitelijk de Klitler feminazi's zijn een regelrechte belediging aan het adres van de suffragettes.

Zelfs een hersenkreupele nogender feminazi voetsoldaat zou moeten begrijpen dat de 'Bond van Klitlers & Misandristen' nooit zoveel [negatieve] invloed had verworven zonder een intellectuele, faciliterende, financierende commandostructuur die krankzinnige femfascisten aansturen. De voetsoldaten zouden het moeten begrijpen, maar dat doen ze niet, want anders hadden zij zich niet laten gebruiken door…    ja, hoe wist je dat? Door het gehate patriarchaat, ofwel mannen! Oude blanke hetero mannen met wit privilege en toxische mannelijkheid!

Verwonder je eens over de overeenkomst die je ziet tussen de neoliberalistische pseudoprogressieve onkoosjere priesters van de Frankfort School en de 'Tweede Golf Feministen' zoals Betty Friedan, Ruth Joan Bader Ginsburg enz. De overeenkomst die je vindt, is dat het allemaal ketterse Joden en aanhangers van de 'Kritische Theorie' en communisten zijn.

Als je wilt weten hoe desastreus die Kritische Theorie van de ketterse marxistische Joden is voor het Westen… en je wilt je verbazen hoe die monsters er al in zijn geslaagd om Europa te vernielen, lees dan eens de uitstekende vertaling van 'Hoe vernietig je een land' van E. J. Bron. Je zult verbaasd, angstig en kwaad (in die volgorde) zijn als je het hebt gelezen. Henry Makow PhD legt het nog wat beter uit als je Engels kunt lezen en begrijpen. Als je het gelezen hebt, is je mening over feminisme voorgoed veranderd. Ineens lijkt het pseudo-feminisme van die krijsende miemies niet meer zo'n nobel streven.

Hoe zit het nou met die Joden? Open…

 

Joden hebben een slechte naam gekregen. Zijn zij werkelijk zo slecht? Wat een nonsens, je kunt niet een heel volk of ras veroordelen voor de misdaden die een kleine groep heeft begaan.

 

Joden hebben een slechte naam, omdat ze over het algemeen veel intelligenter zijn dan de goyim (Niet-Joden) en beter met geld weten om te gaan. Als de tijden slecht worden, dan krijgen de Joden het eerst de schuld. Dat is vooral gekomen door de Jodenhaat van het Vaticaan.

 

Er zijn echter een paar groepen Joden, die ik zou beschrijven als duivelskinderen… als ik religieus was. Ik ben echter niet gelovig dus ik noem hen kwaadaardige ratten.

 

De meest kwaadaardige groep, de ketterse Frankistische Sabatteaanse Talmoedjoden zijn inderdaad verantwoordelijk voor onbeschrijfelijke ellende in de wereld. Het zijn echter niet de Illuminatie of andere honcho's die de wereld regeren. Zo slim zijn zij nu ook weer niet! Leden van deze groep zijn vooral getrouwd in de berooide Engelse adel.

 

Een tweede groep kwaadaardige, minderwaardige  pleurislijers zijn de marxistische Joden en de US Democratische partij is volgepakt met die ellendelingen. Van beide groepen Joden wordt beweerd dat zij geen Joden zijn, maar Khazaren.

 

Voordat ik beschrijf wie en wat de elitekanker is, zal ik een uitvoerig rapport over die twee groepen bloeddorstige monsters schrijven. Zowel de eerste groep  ketterse Frankistische Sabatteaanse Talmoedjoden als de marxistische (bolsjewistische) Joden zijn verantwoordelijk voor meer dan 100 miljoen doden. Een zeer selecte groep van de Talmoed Joden maken deel uit van de elitekanker, terwijl de marxistische Joden de loopjongens van de eersten zijn.

 

Sluiten

De 'voorvechter' voor vrouwen (Yeah right!) Betty Friedan vergeleek US huisvrouwen met gevangenen in een nazi concentratiekamp. Dat vertelt je wel zo'n beetje hoe dat lelijke monster erin stond.  Kijk een wat een schoonheid Betty Friedan was… geen wonder dat ze mannen haatte en als je dat niet lelijk noemt, kijk dan eens naar de US pretty girl, de rechter van de US Supreme Court. Gadverfuckingdamme! Wie zeg je? Soros? George Soros?

Ja, dat is ook een communistische, ketterse Jood die Europa en de US aan het vernielen is. Wel een bijzondere communistische ketterse  Jood, want in de Tweede Wereldoorlog was hij een ketterse nazi-Jood die zijn rasgenoten vervolgde en hun bezittingen confisceerde. Hij was er nog trots op ook, vertelde hij in '60 minutes'.

Het heeft geen zin om de geschiedenis van de feministen te beschrijven, wat telt voor nu is de crimineel krankzinnige ellende die daaruit is voortgekomen. Laat mij echter één fantasieballonnetje van je doorprikken. Het laatste dat Marx en Engels in hun hoofd hadden, was gelijkheid voor vrouwen… en toch strijken de communisten met de eer dat zij als eersten gelijkheid voor de vrouw brachten. Hoe kan dat? Wel, door vrouwen gelijke rechten te geven, konden dezen gelijk op het land… in de fabrieken en als straatreinigers te werk worden gesteld. Zo simpel als dat! De westerse feminazi's zijn echter te gelijk om te werken!

Mannen en vrouwen zijn gelijk… Not!

Ik blijf zeggen dat vrouwen in weinig opzichten gelijk zijn aan mannen, waaruit dus volgt dat mannen niet gelijk zijn aan vrouwen. Fysiek niet… psychisch en gevoelsmatig [gelukkig] helemaal niet! Dat was ook nimmer zo bedoeld door het universum. Het is echter weer een leuk romantisch verhaaltje om de eeuwig ontevreden bètavrouwen nog gekker te maken.

Denk hier eens over na… doordat de bètagriezels zo geobsedeerd zijn van hun vermeende gelijkheid, maken zij zichzelf en hun volgzame pisnicht metromannen wijs dat zij minstens net zo goed… zo niet beter zijn dan mannen. Als commando's of speciale strijdkrachten. Het gevolg is dat de militairen nu naar het niveau van de laagste gemeenschappelijke noemer zijn gebracht. Nee, nog lager dan dat, want een 'minderheidsgroep' in het leger heeft moeite om  bij het gooien van handgranaten de vereiste afstand te overbruggen. (hahaha, wie zullen dat nu toch zijn?)

Niet dat het criminele militaire apparaat mij ook maar een rat's arse interesseert, maar de ellende en het schandaal waren niet te overzien geweest, wanneer de dienstplicht was ingesteld en alle vrouwen net zo lang moesten dienen als de mannen. Uiteindelijk zijn zij toch gelijk… nee, beter dan mannen, nietwaar? Een paar jaar dienstplicht zou echter wel goed voor hysterische zeurscheuren zijn.

Met respect naar alle normale, veertig jaar en oudere vrouwen, die hun hele leven al werken en de geweldige alfavrouwen die zich naar topposities en die van ondernemer hebben toegewerkt… de jankende miemies (me me me me and me too!) willen alleen de baantjes die zij als glorieus beschouwen. Je ziet weinig vrouwen als vuilnisman, gemeentereinigers en vuilnisbelt werkers. Als het de miemies moe of vies maakt, willen die gelijkgleuven liever iets minder gelijk zijn. Politievrouwen?

Ja, maar dat is een glorieus baantje. Glorieus? Ja, kijk eens hier hoe drie gewapende Zweedse politievrouwen een ongewapende muslamo proberen te arresteren. Stakkers, en dat wil naar het front als commando! Had ik al eens gezegd dat liberalisme een hersenafwijking is?

Goed, de krijsende miemies zijn dus gelijk aan… nee, veel beter dan mannen en zijn nu commando's, speciale strijdkrachten, MMA vechters, Wonder Woman en Super Girl. Wel, dat is een mooie prestatie, nietwaar? Niet waar!

Niet waar, omdat wanneer zij hun man vernederd, getergd en het bloed onder zijn nagels vandaan hebben getreiterd en dan een slag op hun bek krijgen… deze bloedzuigers ineens weer de zielige zwakke vrouwtjes worden. Janken! Zie je hoe dat werkt? Over de agressieve hellevegen die hun pacifieke mannen zowel fysiek als psychisch mishandelen, horen wij niet zoveel. Waarom?

Wel, omdat mannen en vrouwen toch niet zo heel erg gelijk zijn, hoor je mannen daar niet over. Die schamen zich voor het aangedane geweld, maar zijn te veel man om hun gewelddadige, krijsende eega een linkse hoek te geven. De meeste schijnheilige wakkadoedels weten dit en schuimen 50 tinten grijs aan de randjes, wanneer zij ongestraft een man kunnen slaan.

Fem… Commie & Nazi ellendebenden, verenigt u…

Me Me Me Me Me Me Me Me Me Me Me Too!

En zo zijn wij in een tijdperk aangekomen waar criminele krankzinnigheid… seksueel gefrustreerde Jihaatkalifaat-apostelen met hun unheimliche moskerken… moordlustige, marxistische Antifa klaplopende legenisten… militante MGBTurbo exhibitionisten en alle andere denkbare en ondenkbare spelingen der natuur… genocidale femifascinazi's en sinds kort hun stupide, borderline schizopatische #METOO protegees nuttige idioten, het nieuwe normaal zijn.

De autistisch schreeuwende SJW'ers (moraalridders) en de snikkende universiteit goblins… ofwel de snowflakes die 'genderstudies' volgen, horen er natuurlijk ook bij, maar die verlaten alleen hun  gecapitonneerde safe spaces als zij hun gepiercte  'emotional support'  ratten, slangen en komodo draken mogen meenemen in demonstraties en de vliegtuigen.

De politiek correcte taalterreur is de nu de staatsreligie. De Twitter Trotskist-terroristen en de rood fakende Fakeboek-fascisten vormen de inquisitie, die de apostaatliberalen vervolgt! 'Pretty boy' Guy Verhofstadt is de nieuwe Tomás Torquemada en de mummie-mummy Merkel de contemporaine Isabella van Castilië met de George Soros als haar Marrano Ferdinand van Aragon.

The bottom line…

Dit is de vlag die de lading niet dekt - De devianten genoemd in de voorgaande ellende hebben zich nu verenigd om de #METOO miemies te steunen in hun nobele strijd tegen de seksgrens overschrijdende mannen. "Wut? Nee, nee fucking racist! Niet de muslamo mannen! Alleen westerse blanke hetero mannen met de nadruk op 'westerse blanke hetero'! Muslamo's overschrijden geen grenzen… geen territoriale en geen seksuele grenzen! Zij introduceren alleen hun mooie cultuur en het 'Geloof der Liefde' hier… en willen slechts wat slutknuffelen!"

Serieus, het is toch een schandaal dat die 'blanke westerse (hetero) mannen' maar vrouwen lastig vallen met hun seksuele ouvertures, waar vrouwen helemaal niet van zijn gediend? Daar moet toch wat aan worden gedaan? Sommige vrouwen hebben wel dertig tot veertig jaar 'met hun trauma moeten leven' dat een man zijn hand ergens stak, waar zij twee generaties later die hand niet wilde hebben? Je kunt vrouwen toch niet kwalijk nemen dat zij liever een beroepsvoetballer… rocker… rapster… miljonair of andere pinpas celebrity willen scoren?

Dit is de ongedekte lading - Net zoals alle andere criminele elitekankerprojecten dekt de #METOO vlag dus ook hier de lading weer niet.

Iedere individuele #METOO suffragette Tourette wil nu haar eigen rekening vereffenen met 'die suffe geile kerels' voor een 'wandaad' die haar ooit door één of meerdere eerdere ex(en) is aangedaan, en over het algemeen weinig met aanranding of verkrachting te maken hebben. De #METOO idioterie is opgericht voor een totaal ander doel dan voor stupide aandachtslobbers die op straat op straat hun misandrie kenbaar willen maken.

Krijsende kreten van tienduizenden wakkadoedels en hun ondersteunende linkse ellendelingen leiden niet tot één veroordeling! Een geldige aanklacht, die in een rechtszaal wordt bewezen, doet dat dan weer wel!

Nee, de doelstelling is zoals neergelegd in de 'Kritische Theorie' van de Frankfort Joden en daarvoor in de Protocols of the Elders of Zion. De elitekanker noemt dat natuurlijk laatdunkend 'conspiracy theories' om de twijfelaars belachelijk te maken en als racisten, of zoiets, af te schilderen. De omstandigheid dat alles dat in die 'conspiracy theories' staat beschreven, is uitgekomen… maakt het in mijn boek samenzweringsfeiten!

Eén van die misdadige doelstellingen is het introduceren van een cultuurkanker. Dit bestaat onder meer het uit het vernietigen van het christelijke geloof… het 'suïcideren' van het blanke ras door dat te vermengen met massale import van andere rassen (zie je iets herkenbaars hier?)… de mensen af te stompen door hen te hersenspoelen met deviantenseks, porno, drank, drugs, stupide vermaak, colloseum gladiatoren gevechten sport en vooral door misleidende informatie (fake nieuws) en inferieur onderwijs.

Verder streeft de elitekanker erna om de familie als instituut te vernietigen… hetgeen ook  wordt bereikt door bereikt door mannen en vrouwen tegen elkaar op te zetten. Nee, laat mij dat wat beter formuleren: "door vrouwen tegen mannen op te zetten", zoals je nu in het klein ziet gebeuren met de hysterische #METOO bètaslakken. Of dacht je dat de processies van drooggelegde, krijsende baarloeders het gevolg van een spontane verontwaardiging waren?

Een parallelplan van de elitekanker is om alvast de westerse blanke hetero man af- en uit te sterven. Niet de (binnen)rukkende muslamo's… niet de exhibitionistische militante deviante pisnichten of de genderblenders… nee, het is de westerse blanke hetero man, de schoft die verantwoordelijk is voor de renaissance, industriële revolutie en uitvindingen, zoals de stoommachine, radio en alle vrouwverpestende gemakken van de stofzuiger, wasmachine, tv, appelfoon tot de plastic Duracell Afro power-douwer aan toe!

Geen wonder dat de luie, linkse #METOO loeders de man haten, want als zij ooit hun gelijkheid zouden moeten bewijzen, dan hebben zij een paar honderd jaar nodig om gelijk te komen. Inhalen - een onmogelijkheid als je mij vraagt - kan alleen maar als de westerse blanke hetero man eerst zou afsterven, maar op die manier kunnen ze gelijk worden aan de normale, gezonde alphavrouwen… ja, zelfs aan de goden op de Olympus. Geen kunst, blèrmiep… ruim iedereen om je heen op en jij bent de beste! Net zoals de elitekankerratten doen.

De westerse blanke hetero man af- en uitsterven? Hoe stel je je dat voor zonder tegelijk de westerse blanke hetero vrouw te annuleren? Als de Jihaatbaarden geen blanke vrouwen meer kunnen aanranden, gaan ze muiten, want op de 72 Djenna-maagden wachten, duurt ze te lang. Bij hun eigen haatmaagden in zwarte lijkenzakken hoeven zij zonder 'zaway' niet aan te komen.

Kijk echter eens naar de sterk teruggelopen sperma kwaliteit & kwantiteit van de Westerse man over de laatste 40 jaar. Nog even en er komt alleen stof uit. De ondeugende vaccinaties… GMO Frankenstein voedsel en andere eugenetische therapieën dragen daar liefdevol aan bij. Intussen groeien de mannen eerst nog een dubbele D-cup aan Bisphenol-A tieten, wat natuurlijk geweldig nieuws is voor de shemales en andere genderflippers, maar desastreus is voor de normale mannen die liever niet gemodificeerd worden.

Ik hoop dat ik niet te breedsprakig ben geweest in het aangeven van de  (werkelijke)doelstelling: terwijl de hysterisch krijsende, drooggelegde bèta-baarkanalen met hun belachelijke roze koptruien, denken dat zij supercool zijn door hun 'misnoegen kenbaar te maken', worden zij met de andere 'nuttige idioten' gebruikt om haat en tweedracht te zaaien tussen man en vrouw.

V - Maarre… maar als het toch de bedoeling is om de westerse blanke hetero mannen uit te vlakken, wat heeft het dan voor zin om de mannen en vrouwen eerst nog even tegen elkaar op te zetten? 

A - Tot het moment dat de westerse blanke hetero mannen inderdaad zijn doorgestreept, moeten zij in toom worden gehouden en tenzij de elitekanker het Westen in een nieuwe wereldoorlog stort, is het voorlopig nog niet zover. 

In tegenstelling met de prolenmassa heeft de elitekanker wel van de geschiedenis geleerd en doen niets anders dan die historie te herhalen, namelijk… overweldigers en usurpators namen altijd de vrouwen en kinderen van de verliezers gevangen, om van de mannen volgzame idioten slaven te maken. Met andere woorden: 'neem de vrouwen en de mannen volgen'. Als de winnaars geen slaven nodig hadden, dan werden de mannen over de kling gejaagd. Mocht het je nog niet helemaal duidelijk zijn dan kun je bij het Geloof der Liefde leger, ISIS, wel wat sprekende voorbeelden vinden.

Pushback & Blowback…

Je kunt erop wachten dat er een terugslag komt. Mannen hebben het millennia voor lief genomen dat vrouwen hen manipuleerden en toezeggingen afdwongen met hun fuckbox… dat zij  tot proxy-slachtoffers van de vrouw haa menopauzale toxische jank- en blèrhysterie werden gereduceerd, nadat er eenmaal kinderen waren en de vrouw zeker kon zijn van haar positie. De charade dus kon laten vallen en veilig het dagelijkse zeikoffensief kon inzetten.

Voordat wij in dit krankzinnige elitekanker panopticum van de laatste zeventig jaar werden gegoten, hebben mannen voor vrouwen gewerkt… hebben zij feminzi's, slutwalkers, betavrouwen #METOOvrouwen onderhouden… hen beschermd en zijn zelfs voor hen gestorven. Zij gaven toe aan de meest idiote grillen van de ijdele, hebzuchtige, onzekere baarkanalen, want als zij dat niet deden, ging 's nachts het hoedje scheef.

Zij hebben de dreinende vrouwen in de meest belachelijke kleren gehesen, omdat anders 's nachts het hoedje… juist! Wat voor opofferingen hebben die narcistische, hysterische bètavrouwen zich ooit voor mannen getroost?

Kinderen? Yeah right, laat mij niet over kinderen beginnen, want dat is waar de mannenhaat van de wakkadoedels meestal begint. Ik beloof je dat je het onderwerp 'kinderen' van mij te goed houdt, want dan zal ik een andere mythe de wereld uit helpen.

"Ik heb er toch niet om gevraagd om dat voor me te doen," was steevast de onware, onlogische, ondankbare en valse verdediging van het gefrustreerde bètaloeder, wanneer haar gekwetste, niet begrijpende man haar vroeg 'waarom zij toch zo rot tegen hem deed' en dat hij haar toch alles gaf wat ze hebben wilde.

Ik kan je verzekeren dat er blowback & pushback van de mannen komt, wanneer die eenmaal zien… begrijpen en erkennen dat de levens, reputaties en carrières  van duizenden volkomen onschuldige mannen worden vernietigd. Vernield op de fucking say so van een bende feministische haatheksen en hysterisch, gemindfuckte baarloeders en hun slaafse soy boy pisnichten en knokkelslepende, mondademende, testosteron lekkende Mo Ham Heads.

Natuurlijk komen er blowbacks… pushbacksbacklashes… repercussies en de hele fucking shebang!  In het begin tegen de geschifte bètavrouwen in het algemeen en daarna tegen de corrupte politici en hun poppenmeesters van de elitekanker. Tot het moment dat het de technocraten lukt om de genetische algoritmen te veranderen en vrouwen kinderen van stupide ezels en criminele zwijnen te laten baren, blijven mannen en vrouwen elkaar ondanks alles leuk vinden.

 • Niet zeggen dat de krankzinnig criminele technocraten dat al lang kunnen, omdat zij mensen met varkens en schapen kunnen kruisen, want - met mijn volle respect, liefde en empathie naar de dierenwereld - de mensheid bestaat al millennia uit criminele varkens en stupide schapen

Zoals alle idioterie van de narcistische aandachtsgeile bètasleuven, is dit ook weer een bevlieging, die net zoals al hun andere hersenscheten weer snel verveelt, tenzij het natuurlijk de paranoïde obsessies met hun uiterlijk betreft.

Vergeet voor een moment de 72 afwijkende Fakeboel fantasiegenders en concentreer je even op iets natuurlijks… mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen zijn - door wie of wat dan ook - voor elkaar ontworpen. Zonder de één kan de ander niet voortbestaan en voordat de progressieve regressieve semantiek-verkrachters mij met 'in-vetro' om mijn oren proberen te slaan… zonder de sperma van de man en de ovum van de vrouw worden er geen nieuwe natuurlijke normale mensen als in 'mannen en vrouwen' meer geboren. Zelfs geen natuurlijke aardigheidjes of vergissingen zoals transformators of wat voor fantasiegender dan ook. Het is zo shit fuckin' simpel als dat!

Het feit dat de psychopathische technocraten door hun misdadig, voortdurend geknutsel chimaera's, goblins en andere Frankenstein griezels kunnen produceren, is slechts een bewijs van hun krankzinnige geest en scheppend onvermogen. Hetgeen zij proberen te camoufleren door van de afwijking het nieuwe normaal proberen te maken, door het aan de stupide massa te verkopen.

Als een kind met één been wordt geboren dan is dat een afwijking en niet normaal. Wanneer een man met een baarmoeder wordt geboren, dan is dat een deviatie van het normale. Beiden, de baby zowel als de man kunnen over een gezond normaal stel hersens beschikken en prachtige mensen zijn, maar fysiek hebben zij een afwijking, wat rot genoeg is. Ik veronderstel dat deze literaire uitlating mij tot een gaymofoob maakt… in ieder geval een racist! Het zij zo; het is hoe dan ook beter dan een hypocriete, leugenachtige, hersenkreupele neoliberaal en zolang ik maar de afgezaagde Saul Alinsky etiketjes krijg opgeplakt, draag ik ze als een eremedaille.

Als het de bedoeling van de natuur was geweest om het anaalkanal als een kaal fecaal paalkanaal te laten fungeren, dan was er wel een duidelijk setje labia-vleugels compleet met klitpit in de reetspleet gebouwd. Een bord bruine bonen…een paar kommen erwtensoep of een dosis Dulcolax hadden dan geen enkele lubricerende of aromatische  invloed op 'het subtiele, maar complexe gaymo liefdesspel' gehad.

Mannen en vrouwen zullen zich weer op een natuurlijke wijze voor elkaar gaan interesseren, wanneer mannen zowel als de stupide, narcistische bètavrouwen eenmaal begrijpen dat zij worden gebruikt als een politiek crimineel correct metastaserende civilisatiekanker in een cultuuroorlog, waarin niet alleen de krijsende miemie, maar iedereen behalve de elitekanker, het slachtoffer dreigt te worden.

Maar eerst…

Maar eerst zullen de krijsende miemies kunnen bewijzen hoe goed en superieur zij werkelijk zijn aan mannen, wanneer zij binnenkort tot 'de werkelijke slachtoffers van het seksistische patriarchaat' worden gedegradeerd.

Hoe zeer ik de elitekanker en hun 'nuttige idioten', de neoliberale snowflake amusementsclowns celebrity's, ook veracht, de ééncellige bètavrouwelijke heliumhoofden van de laatste groep hebben nu de alphamannen wel een heel groot plezier gedaan. Zonder dat te weten natuurlijk, want anders was er zoals immer, een prijs te betalen geweest.  Maar wat hebben die arrogante narcistische dramaqueens dan voor de normale mannen gedaan, dat zo goed is?

Lees dit eerst even Open…

 

Terwijl de Tweede Golf (1960 t/m 1980) feminazi's liepen te jeremiëren en te lamenteren voor meer gelijke rechten (en vooral voorrechten), werd intussen in de westerse wereld een begin gemaakt met het eroderen van de rechten van de man. Weliswaar werden de geschreven wetten niet veranderd, maar wel de implementatie daarvan. Voor het geval je nu denkt dat deze afbraak noodzakelijk was om de rechten van man en vrouw gelijk te trekken, wel… je vergist je.
.
Een erosie die zich heeft voortgezet tot aan de dag van vandaag en nu… ja op dit moment, culmineert! Nogmaals, het gebeurde niet openlijk, o nee! Het werd op een dusdanige manier gedaan dat de man… het slachtoffer aanvankelijk het idee kreeg dat het ongelijk werkelijk bij hem lag.

 

Mocht de man van mening zijn dat hij onjuist werd behandeld, dan uitte hij dat meestal tegen niemand, uit vrees dat men hem belachelijk, paranoïde of een jankerd zou vinden.
.
Kijk even naar het meest sprekende voorbeeld hier en neem de man die in echtscheiding ligt en wiens financiën, bedrijf of betrekking,  leven en vaak de relatie met zijn kind(eren) werd geruïneerd door een wraakzuchtige leugenachtige vrouw, socialistische sociale ambtenaren, criminele feministische advocaten, schijnheilige corrupte magistraten en zwijgende of trivialiserende mainstream mediahoeren.
.
Alhoewel ik ben geen chauvinist of statisticus ben, moet ik wederom stellen dat de situatie in Nederland het beste van een bedroevend zootje is in vergelijking met andere EU-kalifaten en helemaal met de USA en het Verenigd Koninkrijk. De laatste twee zijn shit- en helholen voor de man die een egalitaire juridische behandeling verwacht in een dispuut met zijn (ex-)vrouw.

 

Maar de rechters moeten zich toch aan de wet houden? Dat doen ze ook wel, maar de asociale socialistische sociale ambtenaren en de criminele feministische advocaten bereiden de zaak zo voor, dat er maar één uitspraak mogelijk is… de man verliest! Altijd!
.
Ben ik paranoïde? Nee, maar ik word het wel snel als het zo doorgaat. De bloedzuigende advocaten bereiden de vrouw zo voor, dat de rechters al geen keus meer hebben. Voorbereiden? Ja, want 'het zijn altijd dezelfde mannen' waarvan 'de arme vrouw' wil scheiden. Wat denk je wat de rechter denkt als hij hoort van de sociale ambtenaren dat de man in kwestie zijn vrouw mishandelde en yes, ook hier incest pleegde met zijn kind(eren)?

 

Er zijn talloze mannen die tot zelfmoord zijn gedreven, doordat zij niet met die schande konden leven. De leugenachtige, wraakgierige valse bloedhoeren zielige vrouwen worden altijd geloofd, want waarom zou de arme vrouw erom liegen, nietwaar?
.
Dit is een verslag van een man die zichzelf voor het gerechtsgebouw verbrandde om die misstanden misdrijven in de publiciteit te brengen. Okay, het is dan wel in Amerika, maar onthoud dat alle ellende daar, via Engeland, naar Europa komt, zo het er al niet is.
.
Het bovenstaande werd geïntroduceerd door de Tweede Golf feministen en hun neoliberale proxy's en was gericht tegen de man. De man in het algemeen, maar dat was toen en nu is het nu! De Derde Golf feminazi's hebben hun eisen bijgesteld en de hetze is niet langer tegen de man gericht.

 

Het is nu tegen de westerse blanke hetero man gericht en de Vierde Golf devianten feminazi zombies zijn aan het mobiliseren om die scalpenjacht aan te voeren.

 

Sluiten

De jacht op de westerse blanke hetero man is geopend!

 • Er is geen enkel excuus voor een man die een vrouw mishandelt of seksueel lastig valt… wanneer echter een vrouw dat bij een man doet, zijn er alleen maar 'arme vrouw', snik en andere jankklank excuses en weet je wat?
  .
  Het werkt… en goed ook, want in Engeland krijgen de rechters al instructies van de overheid om vrouwen liever niet daar de gevangenis te sturen. Dat is gelijkheid voor je! Ja, maar nu snap ik wel waarom zoveel kerels een transzwans kut laten aanmeten!

en dan…

Pushback… Blowback & Payback…

Het is een belachelijke mythe dat de eeuwig klagende westerse jankgleuven het slachtoffer zijn van patriarchaal seksisme, want nimmer in de geschiedenis hebben die westerse meurscheuren het zo goed gehad. De #METOO haatgaten zijn echter wel het slachtoffer van hun eigen hysterische idioterie, eeuwige ontevredenheid, ziekelijke nieuwsgierigheid, 'jaloezieke' onzekerheid en stupide, narcistische ijdelheid. Zij zijn tevens hun eigen kwelgeest… gedreven door de hiervoor beschreven zelfverwoestende karakteristieken. Beseffen zij dat zelf niet? Do they fuck!

Nee, als je gestoord genoeg bent om met een gebreide roze kut op je hoofd te gaan lopen, dan ligt het in de lijn der verwachtingen dat het andere baarorgaan, de uterus, als craniale denkmolen wordt gebruikt, in plaats van een hersensetje. De gevolgen van die transpositie zijn voor de alfaseksen maar al te duidelijk waarneembaar. Het zijn alleen de bèta's die het niet kunnen zien, laat staan beseffen.

Dat besef zal hen echter als een razende shitstorm raken op het moment dat zelfs de meest hersenkreupele zeurscheur doorkrijgt dat zij ineens niet meer cool, geweldig, dapper, interessant of begeerlijk is. Zij is eigenlijk helemaal niets meer en ze vraagt zich af of het moment van de #METOO glorie allemaal een mooie droom was. Dat is het moment dat de alfamannen net als de alfavrouwen zich tegen de 'stinkpink' #METOO 'shit-for-brain' bètavrouwen hebben gekeerd. Wot?

Yes, je leest het goed, want ineens zijn hysterische wakkadoedels nieuws geworden, waar geen zinnig mens meer naar kijkt. Zij zijn net zo interessant als het vieze vechthondje van Hermann Göring en zelfs de geitenwollen sokken metro soy boy bètafucks rebelleren tegen de vaginazi  tirannie. Wat is er in hemelsnaam gebeurd?

 • Wel, het is precies zoals 'Sjakie Nieuwtoon' drieënhalve eeuw geleden stelde in zijn Derde Wet: "If you fuck me… I'll fuck you right back" (To every action there is always opposed an equal reaction - Isaac Newton). Dat is wat er is gebeurd, al waren de reacties van de bètaseksen meer passief dan actief.

Pareren, royeren en saneren door negeren…

Negeren! Dat was het antwoord en het werkte prima. Zoals je je zult herinneren is een van de vele negatieve eigenschappen van bètavrouwen dat zij aandacht moeten hebben. Positief of negatief, dat maakt hen niet uit. Er is echter niets erger voor een bètagleuf dan te worden genegeerd en zij heeft liever slaande ruzie dan te worden genegeerd.

Haar hele wezen is er op ingesteld om gezien te worden en aandacht te krijgen. Dat is de gehele 'raison d'être' van de hysterische bètavrouwen. Het zijn aandachtsgeile attentiejunkies en als zijn hun dagelijkse belangstelling fix niet krijgen, storten zij aan het eind van de dag in een klinische depressie.

Een eenvoudig vraagje…

V - Heb je ooit wel eens uitgerekend wat een trouwring je in werkelijkheid gaat kosten?

A - Wel, zo als het er nu voorstaat… afgezien van een vermogen aan geld, je goede humeur, je nachtrust, je vrienden en als het tegenzit je huis, kinderen, de helft van je inkomen en uiteindelijk je leven, nadat je eerst een paar jaar verschut hebt gezeten voor een valse aanklacht.