Libsoc en feminazi hyena’s beginnen elkaar te verscheuren…

Gezond verstand en logica is gelukkig niet alleen voorbehouden aan conservatieven, want…

…want, de Godfather van het feminisme, Camille Paglia, stelt: "De transgender-manie is een symptoom van de culturele ineenstorting… en het aanmoedigen van genderdysforie is kindermishandeling!"

Als het niet kapot is, repareer het dan niet!  Je creëert alleen maar abominabele anomalieën!

Sure fire manier om ºechte ºbiologische ºcis vrouwen van "getweakte" vrouwen te onderscheiden… noem de eersten menstrueerders… al zal het door de syllabe 'men' wel weer als vrouwhatelijk en patriarchaal worden aangemerkt. Hoe dan ook, de herkenning van goedkope jurken tussen de normale en alfavrouwen vereist geen speciale bekwaamheid… je kunt ze [helaas] niet missen. Je herkent hen gelijk aan hun roze pussy-leren namaak Hermes schoudertas met 3XL power-douwers.

Lees eerst alles over de regressieve libsoc "slachtoffers" en de Orde van de Penisnijdige Slang

Nieuw talent…

Je hebt in Deel I kunnen lezen dat de libsoc nuttige idioten een nieuwe aanwinst hebben geboekt voor hun zeer gevarieerde slachtoffer-pool. Het had dan wel een paar jaar geduurd voor onevenwichtige VIVA en GTST vrouwen voldoende waren gemindfuckt om hen ervan te overtuigen dat zij nu eerste klas bètavrouwen… en daarom de ultieme slachtoffers waren.

Het moment dat de bèta's echter waren bekeerd, geloofden zij ook heilig in hun gedupeerdenrol en ze deden er alles aan om de rest van de westerse wereld van hun misère te overtuigen. Met de professionele hulp van de demonische goblin femistasi's en belial feminazi's moest dat wel gaan lukken.

Na het verbale Pussy Pakken van Donald Trump en de Penis Proliferatie van Hollyween Harvey (Weinstein), was iedere man een potentiële verkrachter. De mannen die dat tegenspraken waren misogynisten. "Vrouwen moesten op hun woord geloofd worden, want vrouwen liegen niet," was hun argumentatie… hetgeen natuurlijk gelijk weer een nieuwe leugen was.

Aangezien iedere bèta-graftak imiteert en/of kopieert wat zij van een andere bèta-tulpenjurk ziet, daalden nu uit alle zwarte gaten van het universum feminine slachtoffers op de mensheid neer. Geen bèta wilde voor de andere onderdoen. Iedere bèta was een Jeanne d'Arc die een kruis had te dragen. Een buikoksel vloek… een vulva-crucifix!

Sommigen herinnerden zich dat zij dertig jaar geleden een klap op hun kont van een geile kerel had gekregen… nadat zij eerst een half uur met die badonkadonk voor hem had lopen draaien. Het maakte niet uit, verkrachting en aanranding was nu populair dus dat werd de nieuwe trend en alle overtredingen telden, ook vrijpostigheden die indertijd nog volkomen normaal waren. Mannen vielen als witjes… honderden! Het opmerkelijke was dat 98% van de seksgrens-overschrijdende mannen allemaal libsoc bètamannen waren. In de USA dus Democraten… Labour in Groot-Brittannië en PvdA en GroenLinks in de Nederpolder.

Ben ik een vrouwenhater? Open…

 

Ode aan de normale, gezonde, liefhebbende vrouwen en alfavrouwen

 

Ik schrijf over groepsdenkers, emotie-jihadi's en hormoonterroristen, zoals bètavrouwen.  Ik schrijf tevens over misandristen zoals fundamentalistische feminazi's en orthodoxe vaginazi's.

 

Ik schrijf niet over de alfa- en normale, gezonde vrouwen. Die hebben mijn input niet nodig… die bereik(t)en de top zonder mij. Goede wijn behoeft nog steeds geen krans en klasse verloochent zich zelfs nu nog niet!

 

Voor het gemak beschrijf ik meestentijds de bovenstaande goedkope jurken als bèta's of femoïds, omdat ze allemaal dezelfde psychotische hysterie en ongelooflijke stupiditeit gemeen hebben.

 

In de context van deze pagina, bestrijd ik oprechtheid van de valse, narcistische bèta's, de aandachtsjunkies die ziel en zaligheid verkopen om in de belangstelling te staan. Dat is de reden dat ik hun hoerenstreken* blootleg en hen belachelijk maak.

 

Wat deze "zelfbenoemde slachtoffertjes" je nooit vertellen, is dat voordat het selfiespiegeltje** was uitgevonden, dat zij kerels zo opgeilden, dat dezen zowat uit hun dubbelgestikte witte zomen barstten, om hun bij succes daarna een seksuele raggeling te geven.

 

Veel opgewonden mannen die niet begrepen wat zij ineens verkeerd hadden gedaan, probeerden de situatie te redden, door de vrouw van mening te doen veranderen. Door [proberen] te zoenen, liefkozen, wrijven of wat dan ook.

 

De onzekere bèta's zochten voortdurend zelfbevestiging door aan zichzelf te bewijzen, dat zij "iedere stomme vent" konden krijgen, hetgeen overigens alles over hun ambities zegt. Als dat lukte, was hun nieuwsgierigheid bevredigd en de smelly dot hoefde dan niet meer [bevredigd te worden]. Deze heldinnenverhalen waren indertijd het favoriete onderwerp van gesprek op speeltjespartijtjes en in het 'damestoilet'

 

Ik ben geen vrouwenhater. Integendeel, ik houd van vrouwen… hoe meer hoe liever. Ik heb er genoeg gehad om te mogen stellen dat ik met alle hoerenslagen* van de bèta's bekend ben… en het is over deze narcistische, valse bèta's dat ik hier schrijf.

 

Natuurlijk zijn er talloze vrouwen wiens grieven gegrond zijn, maar dat zijn vaak de normale vrouwen die meestal in stilte lijden… doordat zij door het systeem in de steek zijn gelaten. Er zijn vrouwen wiens leven door een man of mannen is verwoest op één of andere manier, maar dat zijn in de regel niet de psychotische hellekatten die met een roze kutpet hysterisch te lopen krijsen in een zogenaamde 'protestmars'.

 

Je zult echter de mannen niet de kost moeten geven, wiens leven totaal is verwoest, door die narcistische, sociopatische hobbezakken, die trots stellen "op en top dappere vrouwen te zijn die geen geile kerel nodig hebben". Maar daar horen wij niet veel over, want dat is niet in het belang van de elitekanker.

 • * Hoerenslagen - is het synoniem voor sluwe vrouwentrucs! Ik denigreer hiermee geen hoeren, want ik respecteer hoeren. Het is geen schande wat je voor je brood doet en er openlijk voor uit te komen… in tegenstelling tot de crypto-bètahoeren in wiens leugenachtige mond boter niet smelt… maar er als een serie vette leugens weer uitkomt.
  .
 • * Selfiespiegeltje - met de komst van de smartphone hoeven de narcistische bèta's geen individuele mannen meer op te geilen om hun eigenwaarde te testen en op te vijzelen. Ze kunnen dat nu in bulk doen door iedere dag vijftig selfies te uploaden en te wachten op de reacties van "geile kerels"… hoezeer zij die reacties ook zeggen te haten. Als zij niet tenminste '50 Likes' per dag krijgen, raken de bèta's klinisch depressief.

Sluiten


Hoewel ik dus alle psychotische narcistische bètavrouwen… en de kruiperige kutslaven (bètamannetjes) als maatschappelijke weggooiers zie, mag de sociale impact… vooral van de gemindfuckte destructieve bètamiepen, niet worden onderschat. Zij mogen dan geen flauw benul hebben waarvoor zij worden ingezet, maar het verwoestende maatschappelijke effect op gezin, kinderen en mannen is er niet minder om.

De reden dat zij geen masculien tegengas krijgen, is dat het grootste gedeelte van van de kutslaven (bètamannen) als krolse katers achter geestelijk gesteriliseerde bètapussy's aanhobbelen. Voor een hapje uit de honingpot zure zultkuip, geven zij de eeuwig ontevreden, zanikende bèta's dan maar overal hun zin in.

Momenteel zijn de hersenkreupele libsoc bèta's op een niveau van gespoelde mindfuck aangeland, dat zij hun prepubescent kinderen in handen van weerzinwekkende  [sic.]'drek kwiens' te geven, zodat die wat 'leuke spelletjes' met de kindjes kunnen doen. Het streven is echter om pedofilie te legaliseren. Dat is het moment dat je kunt verwachten dat je gepensioneerde buurman uit Pedofiliestan je dochtertje van zes jaar komt ophalen, om daar wat 'interessante ontdekkingen' mee te doen. Als je weigert of erger, word je gearresteerd wegens pedofobie, discriminatie en haatmisdaad. Lach niet, want de elitekankerlijers werken koortsachtig aan dat plan. Niets nieuws overigens, want Plato wilde dat ook al.

Als er geen kentering komt in de sociopatische policor en als patriottische populisten falen in hun strijd tegen het krankzinnige liberalisme en het criminele globalisme, ziet het er slecht uit voor de westerse wereld

Nu het goede nieuws…

Wat hebben libsoc 'nuttige idioten' gemeen met bid-sprinkhanen, zwarte weduwen, tijger-salamanders, zand-tijgerhaaien, kippen, chimpansees en Neanderthalers?

 

Het zijn allemaal kannibalen! Maar libsocs vreten elkaar ook op wanneer zij zich ergeren. Het gaat om de macht en om macht alleen!

Was dat het goede nieuws?

Voor de normale, geestelijk gezonde mensen wel, ja! Niet zo goed voor de libsoc hyena's die door de libsoc kannibalen worden verscheurd in het gevecht om de suprematie in het bedrog van de fascistische deugdsignalering en het masochistische monopolie van lichtgeraaktheid!

Zowel voor de kannibaal als de gekannibaliseerde  is het maar goed dat de voorgaande zin beeldspraak is, maar in de gelederen van de libsoc minderheden broeien… nee, woekeren het discriminatievirus en de tribaliteitsbacillen.

Zoals altijd is bij de vrouwen… ik bedoeld de goedkope jurken, de onvrede weer het eerst merkbaar. Ik denk dat bètamenstrueerders pas echt een probleem hebben op het moment dat zij geen problemen, of niets meer te jammeren hebben.

Ik hoop echter voor de mensheid, en de dieren- en plantenwereld dat dit nimmer het geval zal zijn. Kun je je voorstellen hoe de wereld er zal uitzien wanneer die psychotische feminazi sociopaten het voor het zeggen hebben? Doe mij dan maar een beetje Sharia wetgeving! Anyway, I digress…

Ik zal een eenvoudig voorbeeld van het bovenstaande geven en als je dat begrijpt… je kunt het namelijk niet niet begrijpen, dan zie je gelijk de [nog grotendeels verborgen] onvrede die er leeft in de diverse groepen van [zelfbenoemde] 'slachtoffers', waarbij iedere groep zijn eigen grieven heeft. Hoewel die 'beproevingen' verschillen in hun argumentatie, berusten ze allemaal op exact dezelfde basisprincipes. Tribalisme, vermeende superioriteit en xenofobie. Yes! Klinkt dat bekend? Dat is namelijk precies hetzelfde waar de linkse libsoc losers de conservatieve patriotten van beschuldigen.

Laten we de feminazi's even nemen als tekenend voorbeeld voor alle andere zelfbenoemde slachtoffer-minderheden. Anders blijven die lollige monsters klagen dat ze 'nooit een beurt krijgen'.

Aanvankelijk leek het erop dat de feminazi's tolerant genoeg waren om ook de vrouwenrechten van de transtestikels te willen verdedigen. Al was het alleen maar als voorbeeld voor 'de domme  transfobische burgerij'. Vrouwen voor… eh… ja, vrouwen! Naarmate tijd verstreek, begonnen de femfascisten de transtestikels meer en meer als een bedreiging te zien. Terwijl de transformators steeds trendier en cooler werden, vochten de beschermers van het 'verzonnen vertrapte vrouwenras in alle eenzaamheid op de lang neergehaalde barricaden rondom de luchtkastelen en illusoire citadellen van de patriarchie'.

Het leek de hardline feminazi's niet echt juist dat de transtestikels zoveel aandacht kregen… maar erger nog was dat zij de minimale interesse die zij nog genoten, aan het verliezen waren. En waarom? Om vrouwen die geen echte menstrueerders waren en volgens eigen zeggen als biologische man waren geboren. "Als man nog wel… een lid van de patriarchie! Kun je je dat voorstellen?"

Hoewel zij het niet met zoveel woorden zeiden, de 'tolerante' feminazi's dachten over de transtestikels als aberraties… anomalieën… als devianten. "Fuck, het was al erg genoeg dat zij moesten pretenderen dat zij ook vochten voor de geboerkapte muslama's met hun bijgeknipte en verzegelde baarkanalen!"

Z.e.r.g, verschilt de argumentatie van de grieven van slachtofferclub tot slachtoffergroep… de basis voor deze vermeende grieven is echter altijd dezelfde. Het heet tribalisme en het is normaal! Het zit in de genetische opmaak van mens en dier. Een levend wezen voelt zich op zijn gemak tussen wezens van een gelijk ras, nog meer relaxed tussen gelijke stamleden en volkomen ontspannen tussen leden van zijn/haar gezin/familie. In die volgorde. Tribalisme is ingeboren… volkomen normaal en dient tot overleving van de species.

'Ondoe' de Renaissance

 

De krankzinnig misdadige maatschappijverkrachters van de globalistische elitekanker willen het doen voorkomen dat je een racist bent, wanneer je het tribalisme niet afwijst.

 

Ik geef toe dat er in de afgelopen tienduizend jaar wel zoveel is veranderd dat we niet meer op leven en dood zouden hoeven vechten om ons ras, de stam en gezin/familie te verdedigen. Het hoeft niet meer, maar het gebeurt nog zat in Afrika en Azië en binnenkort Europa ook.

 

Ja, binnen afzienbare tijd zal dat ook weer gebeuren in de westerse wereld… dat wij voor overleving moeten vechten. Als je hebt opgelet dan zie je dat de aanval op de traditionele familie- en gezinswaarden, kinderen en de man al is ingezet. De bètavrouw is het wapen. Dat is de reden dat ik dat negatieve destructieve fenomeen, de goedkope jurk hier onder handen neem.

 

Je ziet dat de kleine kinderen op school al worden gehersenspoeld met MGBTurbo nonsens, deviantenseks en bidden in een moskerk… omdat het zo tolerant… zo cool en zo trendy is. Hoewel de stam (land- en/of streekgenoten) als gemeenschap niet echt zichtbaar is, kan het je niet zijn ontgaan dat de aanval op de gezins- en familiewaarden… [de stam] en het ras is ingezet, want we worden verdund met Afrokano's en muslamo Mammelukken.

 

Het is te hopen dat het populisme en het conservatieve nationalisme doorzetten. Zo niet, is het afgelopen met de westerse beschaving en verzinken wij weer in de middeleeuwen. Het enige geluk dat wij dan nog hebben, is dat wij de muslamo's als overlevingsspecialisten voor dat nieuwe antiek tijdperk hebben.

 

Die komen namelijk net uit de middeleeuwen.

De onvrede (ideologisch tribalisme) bij de feminazi's, die ik hiervoor heb beschreven, heerst bij alle groepen van nuttige idioten en nutteloze nietsnutten. Niet?

Mm, dus jij denkt dat de muslamo's en de leden van de gaystapo het wel aardig met elkaar kunnen vinden? Dat de marxistische libsocs, die de meest rabide closet-racisten en crypto-jodenhaters zijn, de bruine muslamo's zien als broeders… de transtestikels als zusters en de zwarte Afrokano's als gelijken? Really? Are you fucking kiddin' me?

Al die groepen met hun eigen ideologisch tribalisme hebben elkaar nodig in hun strijd tegen de normale, geestelijk gezonde rootburgersdie zij de nazi's noemen! "De vijand van mijn vijand is mijn vriend," redeneren zij allemaal en aldus gedogen zij elkaar. Voor het moment! Daarna is het: "de vijand van mijn vijand is ook mijn vijand!" Zonder 'psycho-dialectiek implodeert de schedel van de linkse libsoc loser.

Vijftien jaar geleden zou een nieuwe trend… of een motie tot aanpassing van een ideologie, binnen een groep van nuttige idioten, zolang hebben geduurd dat de libsocs het onderwerp de volgende dag alweer waren vergeten… of interesse hadden verloren. (Millennials hebben namelijk een kortere attentieboog dan een goudvis.) Als gevolg van de waanzinnige snelheid van data-proliferatie over de links-asociale nepwerken zoals Fakelook, Instakramp en de Twitter the Shit Spitter, worden trends effectief in uren, terwijl nieuws vaak zichtbaar is in realtime. Iedereen is een verslaggever… iedereen is een fotograaf en iedereen is politie, jury, rechter en scherprechter. Iedereen is een slachtoffer! Het zal je duidelijk zijn dat je mij niet vindt in 'digituele' shitholen, zoals de Fakelook selfieshospice, de Instakramp narcistenkliniek of het Twister Panopticon.

De libsoc verslaving aan trollen, indignatie en deugdsignalering plus het feit dat steeds meer conservatieven 1) van de asociale nepwerken worden geweerd en 2) uit zichzelf uit die libsoc-beerputten vertrekken, zullen ertoe bijdragen dat de nuttige idioten elkaar meer en meer gaan trollen en de fracties misnoegde fundamentalisten binnen iedere groep zullen blijven groeien.

De voornoemde onvrede is al zichtbaar en ik geef hierna enkele voorbeelden, waar de linkse losers nu naar elkaar [on]deugd signaleren. Ook wordt de weerstand van de conservatieve patriotten steeds groter en duidelijker manifest. Je mag van Donald J. Trump denken wat je wilt, maar voor de normale mensen in de westerse wereld is het te hopen dat hij herkozen wordt… en patriottische helden zoals Matteo Salvini, Viktor Orbán, Marine le Pen, Andrej Babiš en Geert Wilders de moed niet verliezen, zodat het het misdadige globalisme en de duivelse policor voorgoed worden gebroken.

Religie I…

In Birmingham, Engeland, protesteerden de ouders van schoolkinderen tegen het feit, dat de kinderen onderwijs kregen in de MGBTurbo dogma's en trannietirannie . De ouders zijn in het gelijk gesteld en de homostudies zijn opgeheven. Wow, worden de mensen weer normaal? Ik weet dat niet, maar ik weet wel dat de ouders allemaal muslamo's waren! Britse rootburgers hadden nimmer gelijk van de staat gekregen.

Het is nu duidelijk dat de muslamo Mamelukken bovenaan de hiërarchie van de minderheden staan en mijn armoe zal net zolang duren als dat zij de homo's en andere MGBTurbo fenomenen nog blijven steunen in hun slachtoffer-strijd. Hoewel ik niet verwacht dat zij de MGBTurbo abonnees naar de daken zullen dragen, om hen er dan af te gooien, ben ik wel van mening dat  wanneer de Mamelukken zich sterk genoeg… en politiek gesteund voelen, dat zij de genderbenders met messen zullen versieren. Tot zover even het geloof der liefde en Sharia rocks!

Feminazi's…

Je kon er natuurlijk op wachten met die fascistische feminazi's… aanvankelijk leek het erop dat zij tevens voorvechters voor de transtestikels waren en hun rechten als pseudo-vrouw verdedigden. Tot…  totdat de transtestikels populairder leken te worden dan de femfascisten. De libsoc 'nuttige idioten' nu kennende, weten we dat door de groepsdenk-religie hun interesses en ideologieën sneller vervagen dan een scheet in een windtunnel.

Ik bedoel… wat was er nu zo bijzonder aan een groep fascistische, lelijke bèta's,  die beweren voor de rechten en gelijkheid van de vrouw te vechten? Ze vechten niet om vrouwen naar het - door hun valselijk beweerde - superieure mannenniveau te brengen… hun enige inspanningen zijn om  de aard, levensstijl en geslachtskarakteristieken van mannen te reduceren naar de laagste gemeenschappelijke noemer. Daarnaast hebben zij zich nimmer ingespannen om de mensenrechten van de vrouwen die het werkelijk nodig hebben (zoals vrouwen in het midden-oosten en Pakindia), te bevorderen of zelfs maar proberen te beschermen.

TERF's & PERV's - Trans was nu de nieuwe cool en het oubollige feminisme van lelijke bezeten graftakken met hun 'usque ad nauseam misandrie' werd vervelend. Het viel dus te verwachten dat de feminazi's hun krankzinnig misdadige doctrine gingen bijstellen. Ineens werd de dood gewaande TERF weer populair! De TERF's zijn de TranSS'ers van de feminazi's, als je de satanische misandristen moet geloven.

Zoals de naam, Trans-Exclusionary Radical Feminist,  aangeeft, betreft het hier een kliek transfobische femoïds die de fantasie-seksen afwijzen. Ze erkennen de transtestikels dus niet als vrouwen en willen daarom hun feministen-abonnement royeren.

Zoals overal en altijd bij de libsoc community's wanneer  de kritiek het dogma niet past, vertellen de "tolerante femiNAZI's en femiSTASI's" dat het om een haatgroep gaat, die allerlei samenzweringstheorieën en angstverhalen verzinnen om de transtestikels te verwijderen uit het Vierde Golf femfascisme. Het verwondert mij dat de TERFS nog net geen ultrarechtse supremacisten werden genoemd, maar dat kan nog gemakkelijk gebeuren.

Vaginazi's & bèta's…

De alfavrouwen distantieerden zich gelijk al in het begin, maar het ziet er naar uit dat meer en meer vaginazi's en bètavrouwen de transtestikels nu ook zat beginnen worden worden. Laten we eerlijk zijn… als je sportstrepen op een Lada schildert en de wagen een Ferrari noemt, dan verhef je niet alleen de Lada niet naar het Ferrari niveau, maar L.C. Camilleri doet je een proces aan wegens het denigreren van het handelsmerk Ferrari.

Ik denk ook dat normale vrouwen zich er niet echt prettig bij voelen om met een opgevoerde vent te worden vergeleken. Daarnaast rijden mannen liever een Formule I in een Ferrari, dan in een getweakte Lada.

Vertelt Bètabetty: "Okay, in het  begin was wel even leuk om te weten… om aanvankelijk onze ziekelijke nieuwsgierigheid te bevredigen… en als het om een knappe transtestikel ging, werd het meestal een complete bevrediging… like the big O! Hihi! Het is echter 'very uncool' als we het toilet inlopen en er staat een grote bejaarde, behaarde en bebaarde, lelijke vent met ontbloot voorbesneden onderlijf, die zegt een pre-op muslama uit Afghanistan te zijn. Gadverfuckingdamme!"

Op het Britse Buitenlandse Zaken gaan de 'entitled' vrouwen al niet meer naar het toilet. Ze hebben gezamenlijk besloten om niet meer te gaan pissen, maar wel gewoon door te blijven zeiken.

Gelijkheid voor mannen en vrouwen werkt goed, ook al won de transtestikel in het worstelen voor vrouwen.  In de sport winnen de de transtestikels iedere 'testosteronde'… maar verliezen snel aan populariteit. Het valt voor de eeuwig zanikende, immer ontevreden bèta's blijkbaar niet mee om van de feminiene testosteronbommen te winnen. Nu zijn er eindelijk 'mannen' die er alles aan doen om volkomen gelijkheid met de vrouw te bereiken en guess what… het is weer niet goed.

LGBTetcetera & transetcetera…

Zelfs in de 'inclusieve' LGBTetc gender fancy fantasie fenomenen-community broeit het en het is goed mogelijk dat deze groep de T uit haar benaming moet verwijderen.

Net als de TERF's bij de feminazi's is er een groep LGB-leden, 'Drop the T' (de radicale lollepotten), die verlangt dat de transtestikel community moet worden losgekoppeld van de grotere LGB-gemeenschap. Deze 'haters' zeggen dat het onjuist is om LGB-personen, die het niet eens zijn met de transtestikelclub… als transfobische bigots af te schilderen. Tja, etiketjes zijn alleen maar leuk als je ze op anderen kunt plakken, nietwaar?

Tevens zijn er nu fracties in de LGBTetc die zeer correct stellen dat de gehele organisatie wordt gebruikt om politieke doeleinden, met name de linkse libsoc losers, te ondersteunen. (wat heeft een kont - als het geen gemeengoed is - nou met socialisme te maken?) Zo is het precies… en niet alleen met de LGBTetc. Brandon Straka, een geweldig moedige gay man heeft al een organisatie #WalkAway (Walk away from the Democrats) opgericht.

Verder huisvest de LGBTetc een groep ontevreden fundamentele nichten en fairy queens die het er niet mee eens dat de jaarlijkse Prijt Pride zo gecommercialiseerd is… dat er politie-barricades zijn en dat het net een jaarlijkse bloembollenoptocht is. De jaarlijkse Pride-mars in New York heeft zijn radicale wortels verloren en wordt gecommercialiseerd met paradeplotters die worden betaald door banken… drankenbedrijven en T-Mobile,

In de USA - de Coming Soon Bioscoop voor West Europa - is in 1 jaar de haatmisdaad tegen LGBTetc-leden met 17% gerezen en in dat jaar zijn er 26 transtestikels vermoord. Nou dat is interessant, want als de daders conservatieven waren, dan waren de leugenachtige mediahoeren op alle propaganda publicatie-platformen geklommen om rechts-extremistische supremacisten de schuld te geven. Het feit dat die publicaties niet zijn voorgevallen, geeft mij de zekerheid dat de daders van die misdaden marxisten of andere fascistische linkse libsoc losers zijn.

Het is hetzelfde als wanneer een muslamo een aanslag pleegt in Europa. Hoe weet je dat dan? Dan schrijven de kranten: "Een verwarde man heeft met rammelpan een dominee onthoofd… etc."

Libsocs… anarxisten en ander dross…

Liberfascisme…

Libsocs - Libera… Het liberalisme vormde door zijn fundamentele ideologische normen en waarden een ware bevrijding van de religieuze tirannie van de Kerk en de despotische overheersing van de adel en warlords. Het gezegde "als je met twintig jaar geen liberaal bent, dan heb je geen hart" dateert dan ook uit die periode. Dat klinkt allemaal wel positief, nietwaar? Wat is er mis gegaan?

Wat was er gebeurd? De geschiedenis had zich wederom herhaald. Dat was gebeurd! Iedere politieke ideologie die in handen van de elitekanker en de desbetreffende staat valt, wordt ontkracht, verkracht en verkankerd totdat er alleen nog een inversie van die ideologie over is. Zo ook met liberalisme, dat zich daar bijzonder goed voor leende. In tweehonderd jaar is het liberalisme niet alleen veranderd in een mismaakte karikatuur van zichzelf… het zijn ook alleen karikaturen die het neoliberalisme hebben geadopteerd als een tirannieke staatsideologie.

Liberalisme anno 2020 is een complete inversie van het originele liberalisme dat uit de Verlichting was voortgekomen. Een van best illustrerende karakteristieken is de vrijheid van meningsuiting. Volgens liberaal dogma heeft iedereen het recht van vrije meningsuiting… zolang die mening maar in niets afwijkt van het dan geldende dogma.

Als dat wel het geval is, dan stel je je online open voor duizenden trollen, belachelijk gemaakt te worden, karaktermoord tot bedreiging met de dood. Vindt de discussie offline plaats dan riskeer je hysterisch geschreeuw, megafoon lawaai, een milkshake bevuiling, bedreigingen en mishandeling.

Voorbeeld van vrije meningsuiting van libsocsOpen…

 

Een achtjarig Latino meisje imiteerde op Youtube de 29 jarige Alexandria Ocasio-Cortez een oercommunistische Latina US senator… de meest stupide idioot werd hier verkozen tot US senator.

 

Dat zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen… tot het kleine meisje haar ging imiteren. De tranen liepen bij mij over mijn wangen… en bij half Amerika.

 

Toen het kind door libsocs met de dood werd bedreigd, sloten de ouders van het kind haar account.

 

Gelukkig was er hier nog een stukje van de achtjarige E.M. te zien. Waanzinnig grappig!

 

Sluiten

Libsocs vormen nu de dwepende, fanatieke congregatie van de EU policor madrassa… een burgerij van psychotische groepsdenkers in de EU-monsterstaat, waar niet de ongekozen katholieke head honcho's regeren,  maar de kapitalisten, waar de liberalen (en marxisten) zo'n hekel aan zeggen te hebben. Oligarchen, big-tech miljardairs, bankiers en de elitekanker financieren de libsocs. Ja, de logica van de libsocs is volkomen duidelijk… voor een libsoc bot.

Liberalisme, dat zo veelbelovend was opgestart, is nu een religie voor goede maar naïeve mensen, staatsgroupies, exhibitionisten, groepsdenkers, luiaards, beroepsgebelgden, klagers, klaplopers, junkies, losers, cry-baby's,  devianten, hersendoden, sodgoms, gedegenereerde hedonisten, satanische zoo- en pedofielen. Okay, dat mogen dan fysiek en psychisch niet de meest gezonde humanoids zijn,…toegegeven! Maar kijk eens wat het 'verrijkte' liberalisme je allemaal gebracht heeft…

Was jij al gezegend met het liberalisme? Open…

 

Hieronder vind je een heel beperkte, maar zeer tekenende greep uit duizenden krankzinnige anomalieën die het neoliberalisme heeft voortgebracht.

 • globalisme
 • de EU abominatie
 • uitfasering van het gezin
 • uitfasering van het normale
 • promotie van het abnormale
 • uitfasering van de normale man
 • policor taalterreur en taalverkrachting
 • seksualisering van kleine kinderen door geschifte "leerkrachten"
 • deviantenseks-mindfuck van kleine kinderen door geschifte "leerkrachten"
 • muslamo religie mindfuck van kleine kinderen door geschifte "leerkrachten"
 • 'cultuurverrijking' met miljoenen liefelijke muslamo mammelluken en Afrokano's
 • positieve discriminatie, verwaarlozing en opzettelijke achterstelling van normale rootburgers
 • abortus (kindermoord) van gezonde, levende kinderen na een normale 9 maanden bevalling
 • generaties weke, zwakke, ruggengraatloze, entitled maar ambitieloze, verwende, verwijfde en nichterige of vaginazi femdog, multiseks en multiseksuele griezelkinderen door het gebrek van vaderfiguur en rolmodel gedurende de opvoeding
 • promotie van satanische zoöfilie en pedofilie als closet-intro om uiteindelijk kinderen te mogen offeren… slachten voor hun bloed voor de elitekanker-vampieren en hun organen omdat… omdat, wel omdat het een shitload geld opbrengt. Pedofilie en pedicide zijn de valuta van de elitekanker-ratten

Sluiten

Het gezegde leest nu: "als je met twintig jaar geen liberaal bent, dan heb je geen hart… ben je met dertig nog steeds een liberaal dan heb je geen hersens!"

Asocialisttirannie…

Libsocs - Socialis… De tweede helft van libsoc is het socialisme, hetgeen een eufemisme is voor communisme minus 150 miljoen vermoorde, maar onschuldige burgers. Na Stalins pogroms en slachtingen was het glazuur van het communisme afgesleten en waren bloed, botten, tranen, schimmel en roest naar de oppervlakte gekomen.

Na Tweede Wereldoorlog  besefte de elitekanker dat het communisme een te slechte naam had om het in West-Europa als de nieuwe utopische staatsreligie te lanceren. Er werd dus een nieuwe naam bedacht, waarbij zoals altijd de vlag de lading niet dekt. Hoe mooier en humaner de naam, des te lelijker en mensonvriendelijker de lading. Zo ook hier en het communisme kreeg een dubbelloops koosnaampje, waarvan de elitekanker wist dat de naam de naïeve massa zou aanspreken. Over de onderliggende politiek zouden Jan en Jet met de Pet niet verder nadenken… het klonk goed, wat wil je nog meer?

Democratisch-socialisme en democratische socialisten! Contradictio in terminis of oxymoron als ik er ooit één zag. Twee woorden die in betekenis volkomen met elkaar in tegenspraak zijn! Een democratische socialist… dat is net zoiets als een eerlijke oplichter… een oprechte politicus… een filantropische misantroop of een autocratische democraat, get it? Democratisch socialisme is nonsens. Het klinkt goed voor het proletariaat, maar het is communisme in geschenkverpakking.

Progres… regressivis… pro regressivisme!

De communisten… noem hen gerust socialisten als je dat prettig vindt, noemen zichzelf 'de progressieven'. Laat mij je verbazen door je te vertellen hoe progressief zij zijn. De groepsdenkende sociopaten beweren gelijkheid voor iedereen in een klasseloos, paradijselijk Utopia te kunnen bereiken door middel van het communisme. Behalve de succesvolle moord op ongeveer 150 miljoen burgers wereldwijd, heeft het communisme a) nimmer gelijkheid of een klasseloze maatschappij gebracht b) nimmer gewerkt en c) geen kans dat het ooit zal functioneren. De enig gelijkheid die het voor het volk heeft gebracht, was te vinden in de pogroms, de armoede, de slavernij en uiteindelijk de dood!

De enigen die communisme rijkdom, aanzien en macht heeft gebracht, waren zoals gewoonlijk… "Hey! Hoe de fuck wist je dat? Inderdaad! De proxy corruptici van de elitekanker!"

Je bent dus progressief als je een falend, misdadig en tiranniek systeem aanhangt. Een politieke doctrine die in het begin 19e eeuw in Rusland werd geïntroduceerd, waardoor een groep van tirannieke, sociopatische revolutionairen de macht grepen en zich als regering installeerden. Een zogenaamde volksregering die er verantwoordelijk voor was dat er in Rusland (Sovjet Unie) ruim 65 miljoen werden vermoord… burgers als slaven te werk werden gesteld… het land en volk in armoe werden gestort en er als huzarenstuk voor zorgde dat de Sovjet Unie in 1991 riant in elkaar pleurde stortte.

Het klinkt natuurlijk supercool en progressief om als puisterige puber een eeuw oud, falend politiek systeem te verlangen, maar héy, wacht even… het communistische systeem is veel ouder dan 100 jaar, want in de 17e en 18e eeuw hadden de jezuïeten - tijdens de reducties in Paraguay, Argentinië en Brazilië - het communisme al opgelegd aan de indiaanse bevolking. Dat maakt het communisme dus 400 jaar oud en nog progressiever. Whooppee!

Een overgebleven reliek uit dat tijdperk is de marxistische Argentijnse jezuïet Jorge Mario Bergoglio, ofwel de marxistische paus Franciscus! Het voorgaande zet het een vraagteken bij wie Das Kapital, Het Communistische Manifest etc. heeft geschreven. Karl Marx of de Jezuïeten? Ik houd het op de laatsten, net zoals de jezuïet Bernhard Stempfle Mein Kampf van Adolf Hitler heeft geschreven. Een verdenking die ik al jaren koester is dat de jezuïeten tevens The Protocols of the Elders of Zion hebben geschreven en niet "de Joden".

400 jaar regressie. Hoe progressief is dat dan?

Alleen de leeftijd van het communisme maakt het al tot een progressief lachtertje, als het niet zo treurig en misdadig was. 400 jaar van politiek falen, hoe fucking progressief is dat dan? Ho ho, wacht even… hoe bedoel je vierhonderd jaar?  400BCE, dus vierhonderd jaar voor de jaartelling begon, ontwierp de Atheense filosoof Plato een virtuele blauwdruk voor de evolutie van wat de 'verzorgingsstaat' werd genoemd. De verzorgingsstaat? In 400BCE? Wtf??! Lees het volgende stukje Plato [uit Mises] even

"De ideale republiek van Plato was gebaseerd op twee primaire principes:

 

a)  dat de gemeenschap slechts uit twee klassen kan bestaan… degenen die regeren en diegenen die worden geregeerd. (Zoiets als de Eerste Secretaris (secretaris-generaal) werd  en het Presidium (Politbureau) voor Klasse I en het communistische proletariaat als Klasse II? De laatsten zijn impliciete gehoorzaamheid verschuldigd aan Klasse I), en…

 

b) menselijke eigenschappen zijn voornamelijk erfelijk en daarom moeten heersers toekomstige heersers verwekken."

 

Plato behoorde tot de aristocratische regeringsklasse en haatte alles dat democratisch was. Zie je dat democratie en communisme niet samengaan? Anyway, ik zou zeggen dat het bovenstaand stukje het communisme goed reflecteert.

 

Er is zelfs wat Arische rassenklasse-suprematie ingebouwd!

 

Voorwaar, een perfect concept voor een klasseloos systeem!

What you see… is what you get!

Een conclusie die de wannabe communisten in Europa en de USA het best en zo compleet mogelijk beschrijft, ziet er volgens mij uit als volgt… kijk naar hun fysieke hygiëne, haarkleur en kapsel, kleding hoofddeksels, gezichtscamouflage en objecten die zij meedragen. Lees even hun teksten en luister een seconde naar hun soundbites. Kijk naar wat zij doen. Je hebt nu een compleet en perfect beeld wat hun intelligentie en intellect betreft. Je hebt gezien hoe zij eruit zien en zo zien hun verstandelijke vermogens er ook uit!

Kun je je een samenleving voorstellen, die eruitziet… die functioneert zoals de beschreven wannabe communisten? Je leeft dan in armoede onder een misdadig, moordlustig regime in een smerig shithol, zoals sommige helholen in Zweden, Engeland, Frankrijk en België! Het zal totale anarchie zijn, maar niet de 'goede'  anarchie zoals voorgesteld door Michael Bakoenin, maar in absolute wanorde en criminele chaos.

Religie II…

De marxistische paus heeft ineens zijn mening veranderd door te stellen dat een individu niet een gender kan kiezen. Hij (het Vaticaan) argumenteert dat acceptatie van flexibele ideeën over gender een bedreiging vormt voor traditionele gezinnen en de natuurlijke verschillen tussen mannen en vrouwen negeert. Ik kan het - voor de eerste keer - niet anders dan het eens met hem zijn.

Nogmaals, ik ben niet religieus en ik veracht alle institutionele religie, maar het christendom is momenteel de meest vervolgde religie ter wereld, terwijl de volgelingen van een middeleeuwse doodscult (vooralsnog) worden aanbeden door de libsocs. Waarom is dat? Denk van christenen wat je wilt, maar zolang het niet om de dwepers gaat, hebben zij over het algemeen de meest humane en morele waarden… en dat is het probleem.

Mensen met een stabiel karakter en goede normen en waarden… goede mensen dus, verlangen geen macht! Het zijn de helse subculturen die als baby zijn gedoopt in een font met een zwavel- en salpeteroplossing, waarna zij een hersenbesnijdenis hebben ondergaan. Het zijn de stinkende succubi, narcistische nimfen en honger-asmodeeën, die geen controle over zichzelf hebben en daarom macht over anderen verlangen.

Z.e.r.g, ik geloof niet in een god, maar ik ben overtuigd van het bestaan van de duivel. De Engelse vertaling bewijst het: devil. Splijt het woord in tweeën en je hebt 'd evil' ofwel the evil, wat in 'het kwaad' vertaalt!

 

Een groot gedeelte van de mensheid - als je dat gespuis zo mag noemen - is zo ongelooflijk kwaadaardig, dat zelfs Azazel een kruis in zijn kruis spijkert alvorens hen te vermijden..

De elitekanker… de criminele corruptici met hun 'nuttige idioten'… de jihaatbaarden, fascistische feminazi's, vaginazi's, goedkope jurken en libsoc losers willen macht… of deel daarvan uitmaken, hoe futiel dat voor een normaal mens ook moge lijken.

Van de elitekanker die totale macht over de wereldbevolking wil uitoefenen… de corruptici die over een gedeelte van die wereldbevolking macht wil uitoefenen… de militante muslamo's die van iedereen een maanaanbidder willen maken… de Orde van de Penisnijdige Slang, die destructieve macht over vrouwen en afschaffing van het gezin nastreven, tot de psychotische vaginazi's en hersenbesneden bèta's die mannen willen gebruiken, koeioneren en manipuleren. Iedere linkse stakker is een wannabe machtfacker!

 

OMG, huisvrouwen in concentratiekampen? Open…

 

Minderheden 1 - bètavrouwen…

 

De feministen en de feminazi's proberen ons al jaren te vertellen hoe vertrapt en overheerst de westerse vrouw wel is. Wat zij niet vertellen hoe vertrapt, misbruikt, verkracht en vermoord vrouwen in Arabische helholen zijn. Zij vertellen je zeker niet over de tienduizenden Yezidi vrouwen die dagelijks vermoord, verkracht of als slavin verkocht worden.

 

Geen woord daarover, want de penisnijdige femfascisten hebben eigenlijk niets met op met echte vrouwen en zij haten alfavrouwen die er ook nog goed uitzien. Het enige dat de lelijke, stinkende, sadistische femfascisten werkelijk nastreven, is het opbreken van het normale gezin (echte man & echte vrouw en biologische gender kinderen) als instituut en het minimaliseren van de normale man.

 

Minderheden 2 - pseudovrouwen

 

Zij marcheren samen met de muslamo Mamluks, homo's, transtestikels en andere Venussen met Penussenen in solidair protest tegen de westerse blanke hetero man met toxisch privilege… . Waar je de 'solidaire' pseudovrouwen nooit over hoort protesteren, is dat de homohatende Mamluks in hun thuislanden de homo's van de daken afgooien en de lesmo's - na een rondje harem - doodgooien met stenen.

 

Betty Friedan, de spuuglelijke akela van de feministen zei jaren geleden al, dat de huisvrouw het beste kon worden vergeleken met de gevangenen in een nazi-concentratiekamp

 

Dat getuigt wel van een groot respect voor huisvrouwen, nietwaar? Ik heb meer respect voor een zelfbewuste, serieuze huisvrouw die zich - net als haar man- inzet voor het geluk van kinderen en gezin, dan een kokosmat-happende, fucking ugly, jaloerse en bittere Jodin.

 

Je hebt hier kunnen lezen dat ik niets tegen Joden heb, maar je hebt ook kunnen lezen dat er een groep FST Joden is, die je ten koste van alles wilt vermijden. Dit is één van die Joden en het geeft te denken dat bijna alle invloedrijke feminazi's… Jodinnen waren en zijn.

 

Sluiten