Over de alfaman, vaginazi en de transbèta bitchboy…

alfaman en de transbeta bitchboy

Lijkwitte vaginazi's en bètavrouwen met blank privilege willen nu de blanke alfaman euthanaseren! Wat vertelt je dat? Dat Ze stapel zijn op kleur van hun ziel, ook al zijn zij zelf zo wit als de voetjes die zij proberen te behalen bij de trendy nixblanke SJW bitchboys.

Aangezien de vaginazi's, hallucinazi's en de andere emotie- en hormoonterroristen echt in hun psychotische wonderwoman rol geloven… introduceer ik voor hen de transbèta bitchboys als mansubstituut, doordat normale mannen zich niet meer willen voortplanten door middel van megalomane, narcistische vibratorholsters.

Laten wij in dit vervolg van de Euthanasie van de Alfaman het even niet hebben over het 113de geslacht, de Venus met een Penus, en andere transtestikels. Zij vormen niet het allergrootste gevaar voor de normale, westerse, hetero alfaman. Nog niet althans, hoe ongelooflijk dat ook moge klinken. In deel I heb je kunnen lezen dat de normale, westerse, hetero alfaman nu het doelwit is van de elitekanker. Waarom is dat?

Wel, de belangrijkste reden is dat wanneer de westerse mensheid eenmaal weet en kan begrijpen wat de elitekanker en hun proxy-ratten, de linkse en liberale alfaman bètavrouw vaginazi's boybitch euthanasiecorruptici, met hen voor hebben, dat er een gerede kans is dat de normale, westerse, hetero alfamannen in opstand zullen komen om zichzelf, vrouw, kind, verdere familie en vrienden te verdedigen.

En geloof me, er is geen tirannie zo groot, wreed en sterk, dat ze een heel volk dat eenmaal in opstand komt, kunnen blijven onderdrukken. Het paradoxale is dat het hele plan van de elitekanker doorkruist kan worden met een geweldloos plan dat binnen een paar weken al resultaat boekt.

Helaas is het nog niet zo ver en als het aan de vaginazi's en andere emotie- en oestrogeenfascisten ligt, dan komt het ook niet zo ver. In dat geval kunnen wij er van spreken dat het volk heeft gekregen waar het om gevraagd heeft. Dat de krankzinnige, verraderlijke  bètavrouwen een zweep voor hun eigen rug maken en een kuil voor zichzelf graven, dringt natuurlijk niet tot die hebberige, eeuwig zanikende en immer ontevreden jankjurken door.

Ze verkopen hun narcistische zielen en geoxideerde onzaligheden voor een moment van vermeende glorie en pseudo-complimenten. Millennial en Gen-z bètavrouwen verkeren vanaf hun puberteit in een mentale menopauze, dus de mindfuck van de elitekanker kan alleen maar in vruchtbare (no pun) aarde vallen.

De eerlijkheid gebiedt mij echter te schrijven dat de vaginazi's - ook zonder craniumfuck van de elitekanker - er perfect in slagen om het leven van een man te ruïneren. Nu echter willen zij hem datzelfde leven echter ontzeggen! Hoe?

Wel, zij kunnen niets toevoegen aan hun scala van hun bipolaire geweeklaag en narcistische dysforie… laat staan aan de perfect uitgedachte man-euthanasie van de elitekanker. Het volstaat als zij soundbites krijsend over straat gaan en een indruk van loyaliteit met hun geslachtsgenoten wekken, om de hetze een tintje gerechtigheid voor lang lijden te geven.

Een oplettend toeschouwer ziet hier al dat er iets niet klopt, want in real life is die genoemde loyaliteit ver te zoeken, daar volgens de vaginazi-filosofie iedere andere vrouw een slet of een hoer is. Klinkt dat bekend? Het klopt helemaal niet, want in die optochten lopen ook vrouwen mee, die geen vrouwen zijn en dat biologisch ook nimmer worden. Laat ik hen voor het moment maar transzwanzen noemen. 

Meer narcistische vaginazi waanzin. Every day the biatches know more and more about less and les and very soon they know everything about fuck all! Klik…!

We weten het… er zijn geen grenzen aan de narcistische ijdelheid van de vaginazi's, maar wat is het nu weer?

Baby's zijn de grootste vernielers van 'het goddelijke figuur iedere bètavrouw'. De ravage die de kleine monsters aanrichten is onvoorstelbaar.  De griezeltjes zijn er voor verantwoordelijk dat tieten verslappen en buikspieren, schaamlippen uitgerekt en baarkanalen opgerekt worden. Gelukkig zijn er [sic] plastic chirurgen, siliconen, bijknipscharen en naald en draad. Wat zijn stretchmarks eigenlijk?

Nu hebben de vrouwenverfraaiers weer een nieuwe angstpsychose aan het scala lijfobsessies van bètavrouwen toegevoegd. De komst van een baby verandert niet alleen de maten van de vulva, het verandert voorgoed de vorm van haar bijkeuken. OMG, en als dat al met de badonkadonks van prinsesjes gebeurt, wat gebeurt er dan wel niet met de gwaba's van gewone, ordinaire bètavrouwen?

Alsof een baby uit je reet komt…

Wel… met de geweldige ontwikkelingen die de arrogante, bedrieglijke technocraten zeggen te maken, hoeven we daar binnenkort ook niet meer van op te kijken. In de USA vermoorden ze nu levende geboren baby's, maar als de techneuten nu een beetje opschieten, dan kunnen de baby's binnenkort regelrecht het toilet ingescheten worden.

Sluiten

Niet alleen staat het patriarchaat aan het roer van dit "vrouwenverzet", maar het grondsop bestaat uit bètabitchboys die de hysterische harpijen alfaman bètavrouw vaginazi's boybitch euthanasiesteun denken te verlenen in de strijd… in de strijd tegen zichzelf. Hopend op een séjour in een droog gevaren baarkanaal.

IJdele hoop, want een vaginazi heeft alleen bètabitchboys nodig voor het vuile voetenwerk, het [financiële] fapwerk en compliment-cum, terwijl zij zich stiekem laat uitwonen door - wat zij zelf noemt - foute kerels, zodat zij niet steeds haar eigen naam moet schreeuwen, @ the Big O!

Uiteindelijk kunnen vibrators, dildo's en bètabitchboys niet kussen, knuffelen, kriebelen, klaarkomen of koffie maken en een foute kerel slaat je tenminste af en toe op je reet en laat je lekker spuiten!

Chronologie…

CONTENTS TO BE INSERTED

De politie… de Britse Politie - wie anders - breekt [al 10 jaar] opzettelijk de wet om een huidskleur-discriminatie hetze voort te kunnen zetten tegen…

Engeland is inmiddels de USA voorbijgestreefd, waar het criminele liberale waanzin betreft. Het moge krankzinnig lijken, maar de elitekankerratten weten precies waar zij mee bezig zijn.

Wat dacht je hiervan… de Engelse politieleiding, die voortdurend over onderfinanciering jammert en blijkbaar met tekorten kampt, heeft zich willens en wetens [weer eens] schuldig gemaakt aan de ultieme misdaad… discriminatie tegen een minderheidsgroep! Tegen blanke hetero mannen… tegen normale mannen alfaman bètavrouw vaginazi's boybitch euthanasiedus! Wot?? Are you fucking kidding me?

Nee, helaas! Ik dol je niet. De Engelse 'vrijgemetselde' politie werft nieuw politiepersoneel. Alle rassen en personen met een etnische achtergrond kunnen reflecteren. Dat is dus goed. Ben je een transtestikel of een billenruiter… ook geen probleem. De politie kan altijd alles gebruiken, maar dat wisten wij al. De politie kan alles gebruiken… tenzij je een normale blanke man bent! Ook als je een normale Engelse blanke hetero man bent!

Speciaal als je een Engelse normale blanke hetero man bent! Is dat misschien omdat de normale Engelse blanke mannen… miljoenen Engelse blanke normale mannen nodeloos zijn gestorven, omdat zij door de eeuwen zijn gebruikt als kanonnenvoer in de zogenaamde verdediging van 'Queen and Country'? Nee, het is waar dit verslag over gaat… de euthanasie van de normale blanke hetero man! Natuurlijk wordt dit discriminerende politiebesluit niet als zodanig verkocht. Er zou een opstand uitbreken, want er zijn grenzen aan de stupiditeit van de massa.

Het minderwaardige besluit werd te water gelaten onder de valse vlag van 'diversiteit en inclusiviteit'! Herinner je je nog dat misleidende, misdadige besluiten onder humane benamingen worden gelanceerd, terwijl conservatieve, bewezen logische en goede normen en waarden belachelijk worden gemaakt of strafbaar gesteld! Hé, wacht nou even! 'Diversiteit en inclusiviteit' dus iedereen heeft een gelijke kans… maar niet iedereen. Hoe wordt de discriminatie tegen normale blanke Engelse mannen dan aan het publiek verkocht?

Ik haat het om het woord racistisch te gebruiken, omdat het een 24-uurs in de mond bestorven soundbite van de luie, linkse loeders is, maar de maçonnieke Britse politie staat erom bekend dat zij niet alleen institutioneel racistisch, maar tevens corrupter is dan Hitlary Clittong! Er zijn waanzinnige schandalen van Brits racisme bekend en één daarvan is het trieste verhaal van Stephen Lawrence.

Willen de Britse autoriteiten hun smerige, racistische verleden uitvlakken door nu de minderheden te bevoordelen ten koste van de normale blanke Britse mannen? Geloof het maar niet, want het is nog geen jaar geleden dat de Britse regering zowat implodeerde door een nieuw Brits racisme-schandaal van gigantische proporties.

Nee, het honen, afkraken en beschimpen van blanke westerse hetero mannen en de tegen hun gerichte discriminatie is het blanke privilege dat zij genieten! Ik kom hier zo op terug, want het is slechts een kwestie van tijd dat deze pseudo-liberale holocaust tegen normale blanke mannen hier wordt geïntroduceerd. Het aarzelende begin is al geïntroduceerd!

Ja hoor, liberale lamstralen, val mij rustig aan op het gebruik van het woord holocaust, want je gaat het hier vanaf nu vaker zien. Het zal je wel tegenvallen te vernemen dat het woord al meer dan 2500 jaar oud is… en niets met het de genocide van Joden, maar alles met het verbranden van kinderen te maken had. So, knock yourself out!

Laat intussen de intrepid Mark Collet je het eens uitleggen. Hij heeft… en geeft een geweldig duidelijk beeld van het krankzinnig misdadige liberalisme en politieke taalterrorisme correctheid.

Sabbatical…

Over Mark Collet gesproken… ik las hier even een sabbatical in om de enige strategie te beschrijven, die kan worden aangewend om de opmars van het duivels criminele globalisme, socialisme en het mindfucking liberalisme te stoppen.

Geven wij hier geen gehoor aan dan is het werkelijk afgelopen, niet alleen met de naoorlogse westerse wereld, gezonde normen en waarden, maar ook met wat er over is van een gezonde verantwoordelijke mensheid. En met die verzekering kun je naar de bank!

De link kan hier ieder moment verschijnen…

I do welcome you back…