Over v-manisten, feminazi’s en bètavrouwen

feminazi's feministen bètavrouwen en v-manisten

Yes cool! Zet nu eens als eerste een vrouw op de maan… feitelijk, schiet alle maanzieke #MeToo miepen en hysterische ‘Pink Rat Hats‘ er maar heen!

NA DE TWITTER SHITSTORM: Ik weet het, ik weet het! Sorry, I’m so sorry, dat was zo seksistisch en dat kan niet in ons grenzeloos multiculturele KUtopia.

RECTIFICATIE: Schiet alle beta-male mangina Macroni Trudoo Soy Boys, femanazi’s en maancultleden er ook maar heen, dan kunnen hier (op aarde) de twee alfaseksen (normale man en normale vrouw) verder gaan met het herstel van de meritocratie en belangrijker… de restauratie van het huwelijk, familie, gezin en ouderschap als normale, natuurlijke, gezonde en traditionele instituten!

Weet je wat? Venus! Zet al die jankende feminazi's, v-manisten, bètavrouwen en andere emotieterroristen maar op een lijnvlucht naar Venus. Uiteindelijk claimen de psychotische beta femoid-subculturen daar vandaan te komen. Dat is gelijk een goed beetje verder weg… de ‘mangina‘ beta-male metrofucks vinden - voor een handje tugfuck - toch alles goed… de paardenstaart haatbaarden kunnen bij volle maan in het laatste kwartier uitstappen en… hey, everyone is a 360° winner!

feminazi's feministen, bètavrouwen v-manisten en metoo

Hm, doe mij de alfavrouw maar Open…

feminazi's feministen, bètavrouwen v-manisten en metoo

 

Sluiten

Ben ik een insul… Een INZu…wot?

What the fuck is an Incel? Ja, dat is precies wat ik dacht toen een of andere  hersenkreupele snowflake holtrol mij e-mailde met de vraag of ik misschien een fucking 'incel' was. Aanvankelijk weet ik mijn onbekendheid met het woord 'incel' aan het feit dat ik een bewuste Twitterbeet en kruis-allergisch voor Fakeboel fakeshit en SlapTwats ben.

Echter zo voor de hand liggend was het nu ook weer niet. Ik moest onder het oppervlaktedrek van de Interpoel afdalen naar het schuim van het diepe Interweb, om uit te vinden waar ik mogelijk van werd beschuldigd… maar ja, toen had ik ook wat!

Terwijl ik de draadjes van de incelfora op 4Chan zat te lezen, voelde ik mij dermate onrustig worden, dat ik steeds om mij heen keek of mogelijk de feminazi's feministen, bètavrouwen v-manisten en metoogedachtepolitie stiekem achter mij stond mee te lezen.

Nauwelijks had ik mij vertrouwd gemaakt met het incel-fenomeen of ik steeg weer snel op… doorbrak de oppervlakte-fecaliën om weer frisse cyberluchtstof te kunnen inademen.

OMG, een mens is echt nooit uitgeleerd. Fucking incels, zeg! Dat is zieliger dan beta Soy Boy metrofucks en belachelijker dan de fake femoid bètagender!

Incels, oftewel de λ-boyz (lambda-boys), waarbij de λ voor 'loser' staat en als ik 'loser' zeg dan bedoel ik een loser, fucking big style! Incel is een acroniem voor IN & CEL ofwel 'Involuntarily Celibate' dus 'ongewild vrijgezel'. Hetgeen aangeeft dat zij liever geen vrijgezel zijn, wat mij vrij normaal lijkt.

Minder normaal is echter dat zij vrouwen haten om reden dat zij nagenoeg allemaal maar één keer in een nataalkanaal hebben gezeten… in dat van hun moeder… op weg naar buiten! De stumpertjes hebben nog nooit uit de rosbief-paté-pot gesnoept, omdat zij impotent, lelijk, te onzeker zijn of omdat zelfs geen enkele bètavrouw hen moet. Mogelijk is het een combinatie van al deze factoren.

Het zijn dus allemaal twintig- tot dertigjarige 'knaapjes', die vanuit het zolderkamertje of kelderappartement van het ouderlijk huis hun kutfrustraties met elkaar delen. In de spelonken van het Interweb vertellen zij elkaar wat zij allemaal met de Stacey's en Roasties zouden willen doen.  Vermoorden! Het zijn dus in de regel seks-gefrustreerde misogyne millennial wannabe vrouwenmoordenaars. Maar niet altijd…

Toronto (Canada) 23 april 2018 - De incel Alek Minassian ploegde een gehuurde vrachtwagen in een groep voetgangers, waarbij hij 10 mensen doodde en 15 ernstig verwondde.

 

Nee, het was geen muslamo, want dan hadden de kranten geen Alek Minassian geschreven, maar 'een verwarde man met een baard'. Een man, want moslama's plegen geen aanslagen met een vrachtwagen. Met geen enkele wagen, want moslama's mogen niet autorijden volgens de Koreaanse bijbel.

Naast de interpedo's, darkweb elitekankerpedo's, snuff-pornografen, satanisten en Antifa fascisten hebben wij nu dus ook Incels die het internet afschuimen met hun enkelhandig toetsenbord en een familie-pak dubbel absorberende papieren handdoeken.

Met hun vrije hand vuren zij plakkende cum-projectielen af op hun nietsvermoedende v-manine haatobjecten, om hun effigy's daarna met een virtuele voodoo-vrachtbus te vermoorden. Het zijn dus moordlustige vrouwenhaters.

Ben ik een vrouwenhater dat ik…

Ben ik een vrouwenhater dat ik vrouwen belachelijk maak? Nee, ik houd van vrouwen!

Laat mij dat even herformuleren: ik houd van vrouwen… van echte vrouwen! Ik houd niet van neoliberale bipolaire jankende pseudovrouwen, oftewel femoid femoaners! Net als cultuurkanker gaggels haat ik hen ook niet, want dan zou ik zelf geestelijke averij oplopen! Ik veracht ze en ik maak hen belachelijk… omdat zij belachelijk zijn! Belachelijk als zij niet zo in en in treurig en schadelijk voor het milieu waren. Milieu?

Feminae - Perennis Victimarum

Ja, het westerse leefmilieu! Door hun psychotische, eeuwige zelfbefferij en zelfbeklag… obsessieve narcistische zelf-fascinatie en hun bipolaire bezetenheid met hun uiterlijk en (imaginaire) fysieke en/of esthetische onvolkomenheden, merken zij niet dat zij al meer dan zeventig jaar worden gebruikt door de proxy's van de elitekanker; door de media met hun onzinnige en inhoudsloze vrouwen-tv-programma's… de giftig-glanzende stupide weekbladen voor de eeuwige slachtoffers onzekere-vrouwen en HarveyWood Hollyween films met de uitgewoonde A-listers.

Daarnaast kiezen de fugly-fake-frauen hun eigen poster-girls zoals de Klit Kardaskank shit. Zij apen en echoën die Karda-kaka dan na tot in de meest miniscule zichtbare finesses, zoals karperlippen en stupide pijpogen en onzichtbare details, zoals schaamlippen.

Het westerse leefmilieu, zei ik. De westerse blanke heteroseksuele biologische man om precies te zijn. Door de psychotische auto-obsessie van de pseudo-vrouwen, merken die niet dat zij nu gebruikt worden voor de aanval, niet alleen op de normale blanke westerse heteroseksuele man, maar tevens op de familie, gezinseenheid en normaal (natuurlijk) ouderschap. Huh? Wat betekent dat precies enne… is dat dan ernstig?

Dat betekent… en wacht nog maar even met lachen, dat de stupide wakkadoedels zich laten inzetten voor de vernietiging van de westerse cultuur, waar zij nota bene zelf deel van uitmaken. Nog wel, maar de  Pink Rat Hats volgen nu de achter de panfluitende Geitenvanger van Mendes om de toxische westerse blanke biologische man, de 'vrouwen-suprematen' te zelfmoorden en het gezin uit te vlakken.

Westerse, blanke ongeboren manbaby's kunnen op kosten van de belastingbetaler omgestoken geaborteerd worden, terwijl gleufbaby's op kosten van de staat worden grootgebracht. Dat op deze manier de ongeboren gaymo's en transtestikels ook in de oud-vleesbak voor gewilde baby-onderdelen verdwijnen, wel… daar is blijkbaar nog niet over nagedacht. Maar je weet het met de betavrouwen… alles dat andere beta's hebben, willen ze ook! Ze noemen zichzelf niet voor niets #METOO. Ik ook! Ik ook! IK OOK… Bla bla bla!

Zo gaat het al jaren, maar nu heeft de elitekanker de bipolaire beta's dan een nieuwe trend gegeven, waarmee de roze slachtoffers hun eeuwig gejammer en hysterische geklaag kunnen publiceren en waaraan zij hun ijdele onbenutte energie en teveel aan vrije tijd kwijt kunnen. Uiteindelijk is iedere vrouw een slachtoffer… nee, iedere bètaspleta is een slachtoffer! Huh? Hoe bedoel je paradox?

Wat is er ineens gebeurd met de sterke, dappere, multitaskende 'vrouwen' die geen man meer nodig hebben? Waar zijn al die flinke, stoere 'vrouwen' die echt tot ontplooiing kwamen, nadat zij die luie, luide, vieze, vreemdgaande, bankhangende echtgenoot-losers de deur hadden uitgetrapt? Ach, je weet het wel met die psychotische oestrogenetische baarkanelen, nietwaar?

Het ene moment lopen zij te gillen van pret en het andere moment te krijsen van vermeend verdriet! Heldin… slachtoffertje! Winnaar… verliezertje! Catwalker… Assepoestertje! Leider… volgstertje! Trendsetter… meelopertje! A-lister… pee pee wannabe! Seksgodin… misbruikte onschuld! Antje lacht en Antje huilt… je vraagt je af hoe dat komt, nietwaar? Wel, er is een antwoord als je de wakkadoedels moet geloven: alle successen, alle geweldige resultaten en al het positieve zijn het gevolg van de geweldige, originele en creatieve inzet van onderdrukte vrouwen. Het laat zich misschien al raden dat al het falen, alle verdriet, alle mislukkingen, al het geklaag, alle hysterie en al het negatieve de schuld is van hun… nee, mannen in het algemeen!

De dappere flinke vrouwen die alles kunnen, yeah right! De feministen hier konden niet eens een boekenwinkel runnen zonder in de problemen te raken.

Iedere vrouw is een slachtoffer… iedere vrouw is verkracht en als er geen mannen, waren dan was Hitlery Clittong nu de US-president. Mannen zijn de oorzaak van alle ellendige vrouwen-ellende… nee, alle westerse blanke hetero mannen zijn toxisch, de oorzaak van alle ellende en moeten dus vernietigd worden. Dat is de taak die het hersenkreupele, hysterische lefttief zich heeft gesteld… en wat denk je?

Het lukt ze ook nog. Door hun mannen-afzeikerij… eeuwig gejank en geklaag… constant gedrein en hypocrisie gecombineerd met hun haat- en feminazi's feministen, bètavrouwen v-manisten en metoo kwaadprekerij en niet te vergeten het narcistische manipulatie-terrorisme met de kaalgeschoren, naar pis stinkende baartempel, zijn zij geslaagd in de realisatie van een gedeelte van hun plan. Zij hebben een sub-cultuur van misogynistische λ-mannen te gecreëerd, die omgekeerd evenredig is aan de fascistische misandristen, de feminazi's. en vaginazi's. Dit succes-fenomeen van de solidaire haatzusters heb ik hierboven behandeld onder de noemer: 'incels'.

Ik vermoed dat de feminaz's met hun #METOO gevolg en Pink Rat Hat femoids weinig kennis hebben genomen - if any - van Newtons Derde Wet van Beweging: For every action, there is an equal and opposite reaction… mogelijk omdat Newton 'een vent' en dus een loser was en bèta-baarkanalen toch alles beter weten.

Het feit dat er voor iedere actie een gelijke en tegenovergestelde reactie is, heeft niet alleen onze cultuur verrijkt met meutes bloeddorstige feminazi's en hordes hysterische beta's - die mannenlevens vernielen door valse aangiftes wegens verkrachting te doen - maar we zitten nu ook opgescheept met een kliek wannabe-mannen die vrouwenlevens vernielen door met een vrachtwagen over hen heen te rijden. Het effent wel de stand weer een beetje.

Wat bedoel je met: "een vrouw vermoorden door met een vrachtwagen over hen heen te rijden, is wel een beetje erger dan een valse aangifte!" Is dat zo? Hoe zit het met de mannen die zelfmoord meenden te moeten plegen, omdat hun leven was vernield door rancuneuze, narcistische bètaratten? "Huh, de platgereden vrouwen waren totaal onschuldig?" Ja, dat is waar! Net als de mannen die zelfmoord hebben gepleegd!

Het is allebei verachtelijk, maar zowel de moordlustige wannabe-man-Incel-knaapjes als de bloeddorstige feminazi's met hun horde hysterische luchtkop vaginazi's hebben zich als 'nuttige idioten' laten gebruiken door (en voor) de elitekanker, de Reuterschild mediahoeren, 'Holly Harveywood' en de kakzak corruptici, waar zij zelf voor hebben gekozen!

"Verkrachting is gewoon slechte seks,"

stelt de headhoncho feminazi Germaine Greer, "en zou bestraft moeten worden met een taakstraf ten hoogste 200 uur, want een penis heeft nog nooit een vrouw gedood!"

 

De muslamo muesli's zijn het juichend met haar eens en zetten hun voorgeschilde halvemaan-orgaan in het glijvet.

Het eeuwige slachtoffer…

A woman's job is never done!

Misschien krijgen zij daarom minder betaald dan mannen!

Maar laten wij proberen eerlijk te blijven… misschien hebben de wakkadoe bètavrouwen wel gelijk, want door de eeuwen heen hebben zij zich maar slecht kunnen ontplooien en wie anders dan een man kan daar de schuld van zijn? Het kunnen alleen maar mannen zijn geweest, want behalve vrouwen, is er toch niets anders dan mannen? "Waaaat?!"

"Racist… homofoob… transfofoob… gender-dysforische fobofoob! Hoe zit het met de gaymo's, de trafo's en de androgene hermafrodieten (pleonasme) dan?" O ja, natuurlijk… dat zijn ook vrouwen; ik snap het… alles dat niet helemaal zeker is van zichzelf, is een vrouw. Correctie: een bètavrouw! Juist, dat klinkt logisch en wat mij betreft, kunnen we de bètamannen, metro, emotron en soy fucks ook in die cocktail mixen.

Blijven de echte… de alfamannen over. Dat zijn dus de mannen waar het om gaat, als we het over mannen hebben. Ik zal hen hierna dan ook als… mannen betitelen. Cool! Laten we een dergelijke, maar dan omgekeerde, exclusie doorvoeren met vrouwen, dan wordt het wat duidelijker allemaal. Als ik het over vrouwen heb, dan bedoel ik alle vrouwen, behalve biologische, echte vrouwen… alfavrouwen dus! Wicked! Zo krijgen wij transparantie en inzicht.

Genesis…

Het begon eigenlijk al gelijk slecht voor de vrouw! Eva's perverse nieuwsgierigheid… ontevredenheid… aanhoudend gezanik en slangen-idolatrie, zorgde ervoor dat de Godman de appel etende Eva en haar pantoffelheld uit het paradijs rotte. Eva's hysterische janken en excuus dat het aan haar oestrogenetische borderline lag, mochten niet baten. "Seksist varken… alfamannetje," schold een psychotische Eva en ging troost zoeken bij de tweeslachtige Lucifer. Die was tenminste voor de helft vrouw en kon haar dus een beetje begrijpen.

De Godman was inderdaad een alfaman en als zodanig liet hij zich niet inpakken door vrouwenstreken. Daarnaast had hij ze zelf gemaakt, al had hij na maanden hard werk en de wanhoop nabij, moeten opgeven en toegeven dat het onbegonnen werk was om de Eva-kloon bij spiegels weg te houden.

"Fucking loser," schold Eva toen Adam haar aan haar ontkroeste permanent naar hun nieuwe grot had gesleept, "het is allemaal jouw schuld. Dit was allemaal niet gebeurd als jij van die appel had gegeten." Adam, die stenen speerpunten zat te maken, haalde zijn schouders op en zei: "Mens, houd toch eens op met je vervelende gezeik. Ga liever de boel een beetje opruimen hier of vind het vuur eens uit, anders moet ik dat ook weer zelf doen!"

Paleolithicum…

Natuurlijk moest Adam dat vuur weer zelf uitvinden, want zoals wij spoedig zullen zien, hebben vrouwen door de eeuwen heen nogal wat moeite met uitvindingen gehad. Het enige vurige dat Eva kon produceren, waren de vlammen die uit haar mond kwamen… net als bij echte draken.

Nee, behalve 'kleine mannetjes' en 'kleine vrouwtjes' uit de baaroven ploppen, had de vrouw in de oudheid niet veel kans om zichzelf verder te ontplooien… een A-lister te worden of desnoods manager bij een multi-national. Nee, Eva Flintstone was niets meer dan een cryptoslavin die het vervelende huis grothouden moest doen. Koken, kleren van dierenvellen maken en op de kinderen letten, was alles waar zij goed voor was.

En dan verwachtte die gore Adam - die de hele dag met zijn vrienden op stap aan het jagen was - dat zij hem 's nachts ook nog een beetje 'aan de praat… en zijn twee vuurstenen in haar hand hield'. Yeah right… mooi niet dus, ze was geen fucking sekspop en als het helemaal moest, zou zij Adam Flintstone het hol uittrappen, een uitkering aanvragen en bij de plaatselijke steengroeve een batterijloze aluinstenen power-douwer laten maken. De aluin zou er voor zorgen dat zij weer een strak kutje kreeg, zodat zij zich kon laten inschrijven op een paar datingsites.

De feminazi Betty Friedan had wel gelijk toen zij schreef dat huisvrouwen het best vergeleken konden worden met gevangenen in concentratiekampen. Maar helaas, dat vernam Eva pas een paar duizend jaar later.

Mogelijk is het je in de voorgaande paragraaf opgevallen, dat zelfs in de oudheid de vrouwen constant zanikten, eeuwig klaagden, ongezond nieuwsgierig waren, bewust tegen de regels en wetten van de Godman ingingen, seks en hun doorbakken rosbief lappen gebruikten om de man te manipuleren, wonderen van hun echtgenoot verwachten, die zij tevens de schuld konden geven van alles dat zij [vrouwen] verkeerd deden. En dat was nog maar het begin van de vorming van het psychotische multipolaire karakter van de bètavrouw. Uitvindingen? Haha, you're fucking joking, aren't you?

Het enige dat door de jankdoedels is uitgevonden, is hoe zij de eer kunnen opeisen van alles dat positief is, terwijl de man dan natuurlijk verantwoordelijk wordt gehouden voor alles dat in het leven van de vrouw verkeerd gaat. Een perfecte illustratie hiervan is het feit dat (bèta)vrouwen de eer en kunst opeisen van van het kinderen op de wereld zetten, terwijl zij na de bevalling de man stiekem haat, al zullen zij dat nimmer toegeven. Daarna gaat de idioterie gewoon door… alles dat het kind goed doet, is omdat de moeder hem zo goed opvoedt en als het kind lastig is of iets verkeerd doet, 'heeft hij/zij van zijn/haar vader.'

Verder nog uitvindingen? Zelfs het zwarte garen moest door de man worden uitgevonden om de stenen naald te completeren, zodat de vrouw de voorhang van de grot en wat kleren in elkaar kon naaien. Natuurlijk onder protest en hevig gezucht. En zo begon het…

Hoewel er volgens de vrouwen in de oudheid kansen, opportunities en mogelijkheden te over waren, slaagden zij er toch niet in om het waterglazen plafond te doorbreken. Behalve op het letten van de kinderen, een beetje aankloten in de grot, kleren in elkaar flansen en wat eten koken, zou er voor duizenden jaren niets veranderen in de ontplooiing en de rol van de vrouw. Geen wonder, als je het mij vraagt.

Behalve een part-time job als priesteres en Vestaalse maagd in de Griekse en Romeinse mythologie, blijft de rol van de vrouw beperkt en onbelangrijk. Even verderop vervult Boudicca dan weer wel de rol als heldin en leger-aanvoerster van de Kelten in 68CE, maar dan zijn we alweer duizenden jaren verder en er werd gelijk op Instakramp geschreven dat Boudicca een transtestikel. Thus, a chick with a dick… a Venus with a penus!

Omwille van de eerlijkheid moet ik wel vermelden dat de vrouwen een aanvankelijk nuttige karakteristiek hadden, die zij in de afgelopen millennia waanzinnig ontwikkeld en - in hun eigen ogen - geperfectioneerd hebben, Net als in de dierenwereld in het stenen tijdperk, zoekt het vrouwtje van het soort naar een sterke mannelijke partner, die hen niet alleen kan verdedigen, maar bovenal gezonde en sterke kinderen kan geven.

De Flintstone vrouwen hadden dat goed begrepen en alle vrouwelijke  nakomelingen van Fred en Wilma Adam en Eva namen dan ook uitsluitend sterke, gezonde echtgenoten. Volkomen logisch en een beslissing die ik kan waarderen en aanbevelen.

Sterk en gezond alleen was echter niet genoeg voor de oervrouwen. De mannen moesten ook knap zijn, Armani modehuiden dragen en in het bezit zijn een oneindige voorraad luxe pelzen… tondelstenen en marmeren speerpunten. Daarnaast moest hij zijn bruid accommodatie kunnen bieden in een hypotheekvrije 10-kamergrot met vrij uitzicht over de neolithische vlakten. Als laatste verlangde het toekomstige bruidje een paar slavinnen om al die rot[s]vertrekken opgeruimd en schoon te houden.

Je kunt hier misschien al de overgang van oer- naar hoervrouwen zien, al waren de eisen van de vrouw nogal basic vergelijken met de feminiene voorwaarden van heden. De droomman van de contemporaine sobere, bescheiden wezentjes moet…

prins… knap… sterk…  fout… rijk… rijk… rijk… bekend en beroemd… media- of  filmproducent…  modeontwerper… F1-coureur… beroepsvoetballer… MMA-fighter of op zijn minst een corrupte oude kale politicus zijn…

als de man niet aan alle voorwaarden kan voldoen, dan is één optie ook goed, maar in ieder geval een man die hen kan voorzien van…

een niet te stoppen geldstroom… doorgeladen credit-cards… sieraden… meer kleren dan Melania Trump… meer schoenen dan Imelda Marcos… droomhuizen op ieder continent… een  Boeing 747-430 Jet om erheen te vliegen en een Dragonfly Super jacht om terug te varen… zes dagelijkse spuit-orgasmen en twintig profielen op Fakebook, Instakramp en Spitter.

Het is maar goed dat de oervrouwen van toen niet wisten dat de bovenstaande collectie 'goodies' ook verlangd kon worden. Je zou je afvragen waarom vrouwen menen recht te hebben op die losprijs verkapte bruidsschat. Naast de zegen van kinderen, is er al die bekende en deprimerende negativiteit en blijft het feit dat zij zelf - behalve kinderen - niets creatiefs en/of positiefs bijdragen aan die martelende maritale Via Dolorosa. Wel, afgezien van wat afgemeten hapjes uit de honing- c.q. manipulatiepot dan.

Je begrijpt natuurlijk dat wanneer de hysterische bèta's door de elitekanker zo gemindfuckt zijn dat ze werkelijk geloven dat ze op zijn minst de bovenstaande megaprijs waard zijn, ze apoplectisch autistisch worden, wanneer ze eenmaal beseffen dat ze moeten leven van wat zij respectvol 'het schijtloon van hun vent', noemen. De vent… de knappe, foute, stoere, onverschillige, interessante man waar ze nog wel zo verliefd op waren. Duidelijk de schuld van de man dus, maar laat ik niet op de komende eeuwen van vrouwenleed vooruit lopen. "Het is al erg genoeg," jankt de doorsnee wakkadoedel.

Helena in het Hellenistische Holle Hellaswood…

Ik dacht dat de tijd dat vrouwen mij konden verbazen voorgoed voorbij was. Ik overdrijf dan ook niet dat ik perplex was, toen ik na mijn onderzoekingen in Soemerië, Egypte, Babylon, Minoïsch Kreta en Perzië in Griekenland terecht kwam, waar ik ontdekte op welk punt en hoe de (bèta)vrouwen als semi-verstandelijke wezens, volkomen de fout zijn ingegaan.

Het was al weer een tijdje geleden dat de man het wiel, de zaag, het zeil, de schaar, bouwkunde, astronomie etc. etc. etc. en zojuist de selfie-spiegel feminazi's feministen, bètavrouwen v-manisten en metoohadden uitgevonden en ontwikkeld, dus ik verwachtte dat vrouwen nu eindelijk ook hun steentje aan de vooruitgang hadden bijgedragen. Nee dus, niet eens de schaar of het iNarcissus-spiegeltje!

In het oude Hellas (Griekenland) deden vrouwen waar vrouwen in uitblinken. Half naakt lopen, met hun kont draaien, obsederen over hun uiterlijk, klagen en manipuleren. Blijkbaar waren er wel 'professionele' vrouwen die in winkels en als prostituee of courtisane werkten. Ongetwijfeld schreeuwen de feminazi's en vaginazi's nu dat de laatste twee beroepen ook uitvindingen van de man waren.

Wel waren er wat vrouwen (als het geen hermafrodieten waren), die uitstegen boven de beperkingen van de Griekse samenleving. Zij kregen bekendheid als filosofen Arete van Cyrene… dichters zoals Sappho van Lesbos… leiders als Gorgo van Sparta en Aspasia van Athene.

Godinnenrolletjes stonden de vrouwen ook wel aan, want dan hoefden zij alleen maar mooi, mysterieus en menopauzaal maanziek te zijn, maar ook in de mythologie horen wij weinig huzarenstukken van Athene, Demeter en Persephone. Helena van Troje echter deed waar iedere vrouw van droomt… vreemd gaan en dan je ex met je nieuwe poenprins laten vechten, waarbij tienduizenden mannen de dood vinden. Helena was  volgens mij de matriarch van alle misandristes en feminazi's. De enige kuise vrouw die trouw aan haar echtgenoot was, is Penelope in de door Homerus geschreven Odyssee.

Toen ik te gast was bij Plato leerde ik dat vrouwen werden afgebeeld als onruststokers… van de jaloerse Hera tot aan Aphrodite, die haar tweeslachtige charmes aanwendde om mannen hun verstand te laten verliezen. Dit waren dan natuurlijk narcistische bètamannen en Pan-mangina metrofucks om precies te zijn, want alfamannen verliezen niet zo snel hun verstand met een vrouw. Zeker niet als ze boven haar honingpot een pretstengel draagt.

Wat ook wel stof tot nadenken geeft, is het feit dat de Griekse literatuur en mythen zijn volgeschreven met kwaadaardige vrouwpersonen… van de topheks Medea tot de dodelijke, maar mooie en verleidelijke Sirenen, die allemaal best doen om de plannen van de mannelijke helden van Hellas te torpederen. Vaak worden de bèta-sleufmonsters ook weergegeven door de door 'wilde passie' en 'extatische emoties' geregeerde Maenads. Vreemde jongens hoor, die Griekse schrijvers. Ik vraag mij af hoe zij tot die conclusies zijn gekomen.

Er zijn natuurlijk ook meer positieve representaties van bepaalde vrouwen, zoals de muzen die gevierd waren, niet alleen voor hun uiterlijke schoonheid, maar ook hun uitgebreide vaardigheden in de kunsten.

Het moet de lezer hier duidelijk zijn dat de generaties post-Griekse vrouwen zich gespiegeld en gemodelleerd hebben aan de Griekse vrouwen, zoals beschreven in de mythen. Godinnen, heksen, Sirenen, Maenads, Helena van Troje enzovoort. Dat verklaart dan veel, zo niet alles. Er is slechts één probleem daarmee… al die vrouwen - hoe verleidelijk, mooi, erotisch en intelligent dan ook - bestonden alleen in de mythen, dus in de fantasie van de schrijvers. Conclusie?

De bètavrouwen leven dus een leugentherefore, what you see, is definitely not what you get!