Renaissance van de perfecte alfaman…

alfaman en betavrouw

Ode aan de stoïcijnse alfaman en geweldige alfavrouw.

Alfavrouw? Ja, want het valt niet mee om te overleven in een pink pisterical pussy pet panopticum van narcistische bèta's, maar hier is het goede nieuws….

De hetero blanke alfamannen komen uit hun vrijwillige identiteitsballingschap met hun lelieblanke privilege intact. Samen met de alfa mega muffs bundelen zij nu kracht en talent in de strijd tegen de emotron kakzak kerels… soy boy … hysterische bèta blunderpussy's en feminist faghags.

Hetero Alfamannen verlaten het exilium om samen met de supercoole A-leejdies de strijd aan te binden tegen de 'progressieve' cultuurpsychoten.

De bèta  boys… metro fucks… bètavrouwen… misandristische feminazi's en andere wazige wezens trekken zich 'beledigd' terug in hun linkse 'safe spaces' om hun micro-agressies te knuffelen en hun trendy Tourettetaal te perfectioneren.

What the fuck…?

Tja, sinds de corrupte broekpakkrokodil Hitlery Clittong Hillary Clinton door het glazen plafond donderde en dus geen 'mister US President' werd, veranderde alles weer. De wannabe wonder woman bètavrouwen leken eindelijk te beseffen dat zij buiten de safe spaces van Fakelook, Klitter, Joepoep, Flikker en Instakramp niet zulke coole superwezens waren, als zij dachten.

Het ten onrechte toegeëigende superioriteitsgevoel maakte weer snel ruimte voor de typische - altijd in de achtergrond schuilende - hysterische 46.XX onzekerheid. Zelfs hun misselijkmakende nieuwsgierigheid kon hen nu niet meer motiveren.

Zij mochten zich dan wel superieur voelen aan wat zij de 'suffe kerels' noemden, de realiteit was echter dat niet een crypto-lesbo, maar een hetero blanke alfaman de nieuwe president van de Verenigde Staten was. OMG, en hij was niet alleen een alfaman, maar tevens een egocentrische, revanchistische, narcistische, racistische, seksistische misogyn… wel, alleen volgens links en neoliberaal dogma dan!

Net als hun fake hogepriesteressen, de geriatrische Hollyween A-listers en andere fake coryfeeën huilden, schreeuwden, krijsten, dreigden, protesteerden, demonstreerden de progressieve bètavrouwen, maar Donald J. Trump was president. De 'sterke dappere' chronisch ongestelde hysterica's kwamen in verzet.

Mannenmishandeling door… ja door wat eigenlijk?

Sommige emoters (emotie terroristes) geilen erop om een man in zijn gezicht te slaan. Zie hier het laagste soort van de bètavrouwen, de gutterpussy's… wel, een marxistische Antifa fasciste haalt uit naar een conservatieve demomanstrant. Het liep echter iets anders dan zij gehoopt had.

Ze kreeg een volle vuistexplosie midden in haar gemaskerde snoet en ging riant onderuit. Fuck, dat was beter dan porno… denk dat ik het veertig keer gezien heb. Dappere sterke stalen vaginazi bèta's… my arse! Enjoy!

alfaman en de betavrouwOp januari 2017 organiseerden de feminazi's en vaginazi's een anti-Trump demonstratie van Hollyween A-losers en hun aanhang van debiele bèta's… de ‘dappere sterke vrouwen’ met hun ‘vagina’s van staal’ en hun pathetische Pink Rat Hats.

Ik heb nimmer zo’n zootje armzalige en holle alfaman-hatende tulpenjurken en Trudeau-emotrons gezien. Tot oktober 2017 zou hun jammerlijke leven volslagen inhoudsloos blijven, maar toen werden hun satanische incantaties verhoord. Wel, niet echt helemaal… het was het moment dat de libtard hyena's elkaar begonnen te verscheuren.

Nu na negen maanden is Trump nog steeds president. Zelfs de stakkerige satanische riten en de rituelen van de wicca-heksen hadden het armzalige en afgrijselijke excuus voor een vrouw, Hillary Clinton, geen president kunnen maken. De hetero alfaman was duidelijk superieur… hulde aan het zegevierende patriarchaat!

De oorzaak van Hillary's grandioze nederlaag was te vinden in haar nieuwe elegie boek, dat was getiteld 'What happened? Wel, Donald J. Trump 'happend', dat is 'what happened'! Het is zo simpel als dat.

Na negen maanden huilen, schreeuwen, krijsen, dreigen, protesteren, demonstreren, beledigen en liegen, was Trump nog steeds president.  De bètaslangen verloren het vertrouwen in hun pseudo-superioriteit en kregen wederom behoefte aan een ferme jankpartij.

Het enige vocht dat nu vrijkwam bij de superspuitende wicca wonder women… waren de tranen van smart-orgasmes. Voor zoveel verdriet was er maar één uitlaatklep. Er moest een 'offer geslacht' worden. Als zij de alfaman Trump niet konden slachtofferen, moest er een ander slachtoffer worden gevonden.

De universele schuldige…

Wanneer de realiteit de grandeurpsychose van de bètavrouwen als glazen plafondsplinters uiteen doet spatten, en de geadopteerde superioriteit van de wazige wezentjes weer in hysterische psychose selfie 'elfies' veranderen, beseffen zij dat er maar één oorzaak voor hun ellende is… de patriarch man met zijn sneeuwwitte privilege en toxische mannelijkheid.

Kerels zijn bloedhonden en de oorzaak van de ellende van alle arme vertrapte vrouwen. Je denkt dat deze stelling overdreven is? Let op dan, want de waarheid staart je in je ongelovige gezicht…

Als die macho kerels niet de boekdrukkunst en fotografie hadden uitgevonden, waren de bèta's nimmer zulke narcistische, zelfgerichte losers geworden. Nu moeten zij al hun vrije tijd doorbrengen met hun eeuwige onzekerheid en en de daarop gerichte glimmende misère-shit, zoals Margriet, Linda, Viva, Elle en alle andere glanzende SOA-wachtkamer prullen.

Wanneer dezelfde stomme kerels niet de stofzuigers, wasmachines, ovens, magnetrons etcetera hadden ontworpen, dan waren de wannabe wonder woman femoïds niet zo snel klaar geweest met hun huiswerk. Dan hadden zij niet uit verveling de hele dag naar Dr. Phil, Oprah en GTST op de televisie hoeven te kijken, die overigens ook door mannen was uitgevonden en gefabriceerd.

Om absolute belediging aan de verwondingen toe te voegen, kwam het patriarchaat met fashion, kapsel en make-up artikelen… en modellen aanzetten, zodat de bètavrouwen zich pas goed bewust werden van hun 'afzichtelijkheid en fysieke onvolkomenheden'. Vaak lieten die hysterische slangen hun hele lichaam verbouwen.

Niet alleen zitten de duckfaces karperlippen vol met botox, hun tieten en badonkadonks zijn volgepropt met siliconenshit. Als het resultaat, zoals meestal, belachelijk was, kwam dat omdat de meeste plastisch chirurgen ook fucking kerels waren.

Nachtkastjes gaan niet meer open, omdat de laatjes klem zitten met Duracell siliconenplastic power-douwers en roetzwarte dildo's, want sinds de A-listers en BN-diva's orgasmes hebben, wil de bètakudde ze ook. Fucking losers van kerels kunnen niet neuken ook, daarom moesten ze de besneden vibo-dicks wel uitvinden! Alles vinden ze uit, die losers. Nu zijn het weer appel- en andere smartfoons, die steeds dunner en mooier worden..

De hysterica's daarentegen worden steeds dikker door het frustratie-eten en lelijker door hun gefrustreerde lifestyle. Zij proberen in vorm te blijven met Feacesbook diëten… Instakramp okselvet oefeningen en het dagelijkse schieten en uploaden van honderd kilo narcistenpics, waarop zij trots… maar altijd onzeker uit hun ogen kijkend, hun verminkte geïnkte ledematen en de met met pijpspijkers verminkte tongen etaleren.

Geïnteresseerde bètafucks die maar vaak genoeg herhalen hoe mooi deze dominaz's en hoe 'hot hun pics' wel zijn, ontvangen bij meer dan 50 'Likes' een WhatsApp communicatie met wat aangehechte selfies van een geklinknagelde klitpit… een vlinder met een designerstoppel en FGM hangoren, die een verdwijntruc met een dildo doet. Als shot suprême mag de 'bèta-sweetie' zich verlustigen aan een spuit-scene, die zowat drooggelopen is door talloze eerdere verzendingen. Gadverfuckingdamme!

De bètavrouw waant zich na alle complimentjes weer even de smaak van de maand. Tot zij de volgende morgen in een vette badkamerspiegel tuurt… vanaf dat moment zijn alle kerels weer ranzige klootzakken en begint hun elegie weer opnieuw. Hulp is nu echter onderweg en het einde van de Weg naar Damuscus is in zicht, zodat de pathetische bèta's aan hun Via Dolorosa kunnen beginnen. Maar de geriatrische Hollyween A-listers komen tot de redding. Bear with me…

Ben ik een vrouwenhater? Kijk maar even…

 

Ben ik een vrouwenhater dat ik zo afgeef op vrouwen? Ik geef niet af op vrouwen… ik geef af op bètavrouwen en anders dan hier over ze schrijven, wil ik er helemaal niets mee te maken hebben. Ik houd van vrouwen, maar niet van ersatz-vrouwen. Nee, ik houd van echte vrouwen.

 

Hetero alfavrouwen! Vrouwen zoals Maria ZakharovaLaura IngrahamJoy VillaAnn Coulter… Ayaan Hirsi Ali en bovenal Koerdische vrouwen. Dat zijn vrouwen en ik 'adore' hen. Ik bewonder hen voor hun moed en logica.

.
Ik veracht inderdaad bètavrouwen… net zoals kakzak bèta fucking Trudeau fucks trouwens, als je die tenminste nog mannen kunt noemen. Het zijn zoals de bètavrouwen altijd zeggen… 'suffe kerels'. Alleen zijn de laatsten niet zo intens vals en achterbaks als de vaginazi schorpioenen… de hysterische oestrogeen filosofen.

 

Men zegt vaak dat mannen vanuit hun ratio denken en vrouwen vanuit hun gevoel. Dat is in beide gevallen niet… en met bètabots zeker niet het geval. Die kunnen niet denken en leven daardoor vanuit hun emotie, waarin zij zitten opgesloten. Waar dat toe leidt, hebben we allemaal al kunnen zien, al hebben maar weinigen er erg in.

 

Om vooral 'vrouwvriendelijkheid' geen geweld aan te doen en de bètavrouwen niet regelrecht stupide te noemen, heeft men de stelling ontworpen dat zij 'erg complex' zijn. Complex… yeah righ, my arset! Ze zijn zo complex dat helemaal niemand hen begrijpt en zij begrijpen zichzelf zeker niet. De bètavrouw weet niet wat zij wil, maar zij raakt kritiek ballistisch als zij het niet krijgt. Zij leven in een cultuurpsychose.
.
De vrouw heeft altijd centraal in mijn leven gestaan. Om de honger snelle trek te stillen, heb ik altijd een flinke doorstroming van bèta-bimbo's gehad, zodat ik op mijn gemak een hetero alfavrouw kon uitkiezen. Iedere vrouw wiens IQ groter is dan haar schoenmaat, zal ook herkennen dat ik mij bijzonder goed bewust ben waarover ik schrijf.

 

Ik zal een paar honderd pagina's aan hen wijden, want ik denk dat er vele mannen zullen zijn die de reden van de bètavrouw-hysterie willen weten, of liever begrijpen.
.
Ben ik verder nog een hater? Een racist… gaymofoob… muslamofoob misschien? Laat ik het zo stellen… ik haat iedereen (en alles) die bewust en opzettelijk de talen, culturen en grenzen van Europa en de familie-instelling ondermijnen.

 

Het meest zichtbare gevolg daarvan is de hydroponische kweek van de bètavrouwen, soy boys en incels. Het lijkt mij dat die abominaties op zich al erg genoeg zijn, maar dat is slechts een klein, weliswaar duidelijk zichtbaar onderdeel van de verkrachte cultuur. Een cultuur die wij geacht worden te omhelzen.
.
Ik schrijf niet over conspiracy-theorieën, maar over conspiracy-feiten en in het bijzonder de gevolgen daarvan voor de bètagender. Tevens lever ik de bewijzen van al het door mij beweerde. Ik ben a-politiek en veracht de corruptici die opzettelijk hun naïeve kiespubliek voorliegen en verraden. En nee, ik ben geen bijbelfreak, of op andere wijze religieus ingesteld.
.
Ik ga daar waar mijn verstand en logica mij leiden… daar waar de bètagender niet treedt.

 

Bètavrouwen zeggen de alfaman te haten, maar als de bètavrouwen niet met een viervleugelige vlinder waren uitgerust, dan was er geen hond die tegen hen aan piste. Dan waren zij pas echt de eeuwige slachtoffers, die zij altijd claimen te zijn.

 

Sluiten

De oude blanke vrouwen van Hollywood

Je kent ze wel, de afgeleefde uitgeleefde, menopauzale Hollyween has been-vedettes, de rolmodellen van de goedwillende, maar misleide z-generatie feminiene snowfarts… de Fakelook millennial monsters… de y-generatie pseudo-porno-pussy's en de ontgoochelde misandristische bèta-tulpenjurken met obsessief ex-eega-haatsyndroom.

De Vestaalse maagden van Hollywood. De dappere supervrouwen. De voorbeelden van intelligentie, logica, ingetogenheid, modestie, moderatie, zedigheid… gezonde lifestyle en artistieke excellence. De prototypes van vrouwen, zoals alle ouders hun dochters willen zien opgroeien. De Steinwein Weinstein dochters. De 'jonkvrouwen' van Wollyhood. De giftige groten grootmoeders van Trashwood.

Verniel een alfaman… wraak der Vestaalse maagden.

Toen in Hollyween de dramatische divandiva's… de metromane matrasmuzes en de taedieuze touchcouch-tonelistes na negen maanden janken, schelden, dreigen, beledigen en trollen doorkregen dat Donald J. Trump nog steeds hun president was, verzonken zij in een diepe hysteriepsychose… het zogenaamde TDS (Trump Derangement Syndrome).

Om Tinseltowns narcistische cultuur van vulgaire grandeur, die een reflectie is van de Amerikanker, niet ten onder te laten gaan, richtte de Hollykolse heksenraad van walgelijk waanzieke wijven en verwarde vunzige vrouwen een cathartische oorlogsraad op. Rubberface Cher, catatonische Barbra Streisand, morsige Madonna, pedofielen bewonderaarster Meryl Streep en botox Jane Hanoi Fonda werden met hun zimmerframes de war-room ingewield.

De doelstelling was - om als Trump niet vernietigd kon worden - andere hetero alfamannen te ruïneren, zodat het onbevlekte pseudo-geslacht van snowflakes en bètavrouwen hun catharsis op een therapeutisch verantwoorde wijze konden verwerken, terwijl de ranzige alfakerels zouden vallen als dominostenen. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan….

Het was feitelijk onmogelijk, want in Hollywood waren hetero alfamannen alleen maar op het geprivilegieerde 'blanke doek' te vinden. In realiteit waren het allemaal bèta-kakzakken op enkele uitzonderingen - zoals de geweldige James Woods - na. De rest bestond alleen uit metro soy cake boys, die in hun eigen michael moore alfamannonsens geloven, zoals de raging bullshitter Robert de Niro, die alleen maar een scheldkanonnade tegen Trump dorst te ondernemen. De seksistische vrouwenhater… de priktollenacteur en weggooipooier Alec Balwin, die na een foute opmerking van ellende zijn Twitter-account sloot, omdat hij werd weggetrold door de eeuwige slachtoffers van Trashwood… de regressieve bètagender. En dan was er die vette kwal, what's his fucking name… Michael more or less. Less, alleen maar less, want omg, er waren echt geen war birds in Trashwood.

Je zou mogen verwachten dat de hoog belegen wicca hogepriesteressen nu een probleem hadden. Nee, de bètamannen hadden nu een massief probleem! Huh? Ja, ook al waren de bètadiva's bezopen en ripped geweest, de volgende ochtend herinnerden zij zich weer dat zij zich hadden gedragen als de vunzige slobbers die zij zijn.

Het was dus 'logisch' dat de man - die geen ondertekend douwcontract van haar had ontvangen - dus 'misbruik' van haar had gemaakt. Zij gaf de man aan bij de politie voor verkrachting. Dit werd een trendy rage… de #METOO idioterie, die door tientallen van de Hollyween femoïds werd gevolgd! Iedere man was ineens een verkrachter.

De Hollywood has-been-hags een substituut effigy gevonden om daarmee de alfa-Trump te vernielen. Wat was hetgeen dat zij het meest verguisden en haatten in Trump?" President Trump was een pussy-grabber! Wel, het enige bewijs daarvoor was dat hij had gezegd: "als je beroemd bent dan laten de vrouwen zich zo bij hun pussy pakken". Hoe durfde die vieze oranje 'verkrachter' dat te zeggen… zo zijn de bètavrouwen helemaal niet!

Groupies, golddiggers, skeechy's en starfuckers bestaan alleen in de verbeelding van mannen! Yeah right! Hm, maar aan pussy-grabbers en verkrachters was echter geen gebrek in Skankwood.

BOEM: de Steen der Wijzen Wijnen…

Omarm de oplossing… de steen der wijnen, ofwel de weinstein! Die eerste zondesteen kon nu veilig worden geworpen, want old Harvey the Weinstein blonk niet alleen uit in het grabben van pussy's van onschuldige tere wannabe fimsterretjes… hij gaf zijn arme slachtoffers, 'de zedige, naïeve en onbevlekte veldmaagden' een volledige audiëntie… in de douche en op de casting-couche.

Tevens spoot hij alle plantenbakken vol met zijn onkoosjere Mevushal weinstein steinwijn. Het rode Oscar karpet liep als een nieuwe superklevende vlindervanger, nadat Harvey er even overheen was geweest.

De Harvey-ontgroening was een vertrouwd en algemeen fenomeen en klaarblijkelijk hebben 'de sterren' van de laatste dertig jaar er weinig moeite mee gehad. Er werd zelfs openlijk over gedold tijdens de uitreikingen van de Hollywoodse zelf-beloningen… de Harveys Oscars. Ja, de A-listers het filmpubliek wisten het al meer dan 100 jaar… iedere goede sofa suck & tug fuck audiëntie kon leiden tot een duizelingwekkende carrière in La la land. Fuck yourself famous, ofwel blow je beroemd. Cool toch?

Zeker wel en zolang het met toestemming van alle betrokken meerderjarige partijen gebeurt… geen probleem! Behalve, behalve er is het volgende kleine detail om rekening mee te houden. Dit bedoel ik…

De opmars van de bètahoeren…

Iedere vrouw die seks ruilt voor geld, gunsten, goederen, verrijking of wat voor voordeel dan ook… is een hoer! Het is zo simpel als dat! Als dat geen probleem is voor de vrouw, dan is er ook geen probleem. Maar je wilt de bètavrouwen niet de kost geven, die seks als manipulatiemiddel gebruiken en zich beter voelen dan hoeren. Die op hoeren neerkijken.

Ik heb geen probleem met hoeren… feitelijk, ik zie ze liever dan hypocriete hoerende bètavrouwen, want professionele hoeren komen er voor uit wat ze doen en daarnaast zijn het geweldige partners, doordat ze veelal de bètahysterie missen.

Maar het is precies zo als de toenmalige, gevierde tv-vedette Roseanne Barr (03/0319) in een interview met Candace Owens zegt: "Ik herken een hoer als ik er eentje zie." Ze haalt uit naar de schijnheilige have-been Hollyween A-listers, presidentskandidate Kamala Harris en andere cryptohoeren, die zich naar de top bodem hebben geneukt. Dit is het artikel en dit is het interview op Joetroep.

Geboren hoeren…

Je toekomstige huisdokter… tandarts, advocate of therapeut heeft de mogelijk de hoer gespeeld. Dit stukje bewijst dat bètavrouwen geboren hoeren zijn. Als maagden al geld voor seks gaan vragen… wel, lees voor jezelf. Niet denken dat een fenomeen van de de tweede millennia is… het is altijd zo geweest. In het bijzonder bij studentes. Anyway, het bewijst eens te meer dat Nederpolder studentes meer klasse hebben dan de Amerikanker Hollyween skanks.

Het volgt dan dat de A-listers die carrière hebben gemaakt, door hun vunzige vleermuis in de audiëntie-strijd te gooien, in mijn ogen verkapte hoeren zijn en aangezien ik nooit geld aan cryptohoeren uitgeef, kijk ik al geen Amerikanker films meer sinds  ik een puber was.

Denk erom, ik houd (alleen) van vrouwen ben gek op seks en dol op de honingpot. Ik houd van alles waar een gezonde alfafuck van houdt, maar ik houd beslist niet van bètadweilen, die hun gore gooi als manipulatiemiddel [proberen te] gebruiken of de hele dag in hun blote reet lopen om hun exhibitionisme, narcisme, onzekerheid en hysterie met elkaar in evenwicht proberen te brengen.

Ik bedoel… de zogenaamde actrices gaan niet alleen in hun onbenullige films uit de kleren… nee, iedere gelegenheid waarbij camera's aanwezig zijn, proberen de 'sterren' elkaar de loef af te steken door zo min mogelijk kleren aan te trekken en zoveel mogelijk uit te trekken. "Lekker," zeggen de bètafucks. "Stakkerig walgelijke zielepoten," zegt de alfaman. "Exhibitionistische hersenkreupele skeezers!"

Ben ik bevooroordeeld over de 'progressieve' bètavrouwen? Fuck yes, absoluut. Ik heb geen tijd voor ze. Ik houd van intelligente vrouwen die logisch zijn en klasse… zelfrespect en vooral humor hebben. Dus ik zal het ook wel niet zo erg vinden dat Harvey Weinstein zoveel vrouwen heeft aangerand en/of verkracht?

Harvey, roem in de uitverkoop…

Ho ho, wacht even… iemand is pas schuldig nadat hij… zij of het schuldig is bevonden door een rechtbank van magistraten en niet door een hysterisch volksgericht van bittere Twittertwisters of een lynchmob van nepwerkende Fakehookers.

Ik begrijp je vraag echter, dus laat ik het zo zeggen… mijn hart huilt voor het indertijd 13 jarige meisje dat door de film-directeur Roman Polanski anaal werd verkracht. Dat was dezelfde Roman Polanski waarvan heel Hollywood zegt dat hij genoeg is gestraft, doordat hij sinds 1987 in het buitenland heeft moeten leven, omdat hij niet terecht wilde staan.

De wereldslobber wereldactrice Meryl Streep bracht met de rest van de A-listers een hulde aan een kinderverkrachter. Dezelfde Pool Polanski die nu door vijf andere vrouwen van aanranding en verkrachting wordt beschuldigd. Zijn jongste slachtoffer was negen jaar jong. Ik vind dat ze dat secreet Polanski moeten vierendelen en aan zijn halsslagaders ophangen. Beantwoord dat je vraag een beetje? Nee?

Laat ik het anders proberen dan… hoe sta ik tegenover de Harvey 'verkrachtingen'? Hoe is dit voor een antwoord… zou ik het erg vinden als Meryl Streep was of werd verkracht door Starvey Heinwijn Harvey Weinstein? Net zo erg als zij dat vond voor Samantha Gelmer, het kind-slachtoffer van die andere perverse Jood, Polanski.

Ik zou net zo veel empathie hebben voor de lelijke Meryl Streep als zij heeft voor de ander vijf… en wie weet hoeveel slachtoffers nog meer. Maar ik kan mij niet voorstellen dat ome Harvey geïnteresseerd zal zijn geweest in de lelijke Streep!

Ik heb zeker geen medelijden met de wezens die claimen indertijd door Harvey te zijn 'onteerd'… daarna gewoon en opgewekt doorgingen met hun carrière en nu deel uitmaken van de jankende groep A-listers. Als je het riool inkruipt, dan kun je niet klagen dat je naar stront gaat stinken. Ik heb zielsveel medelijden met de kinderen - meisjes en jongetjes - die in Hollywood zijn misbruikt of verkracht, maar dat is een ander verhaal.

Waar waren al die miepende secreten, toen duizenden vrouwen werden vermoord, verkracht en/of als seksslavinnen werden verkocht door de Jihaatbaarden van ISIS? Ik moet de eerste veroordeling van die misdaden nog horen uit Hollywood. Waar waren die waardeloze narcistische bètakrengen om het geweld te veroordelen dat vrouwen wordt aangedaan, die leven onder het juk van de Sharia cult? Zij waren in hun eigen 'nergenswereld', zoals gewoonlijk.

Moet ik empathie hebben met een troep gedegenereerde zogenaamde film ratchets, die van mening waren dat de talloze verkrachtingen van Bill Clinton er niet zo toe deden en Hitlery Clittong Hillary Clinton super rad vonden, omdat die - net als hen - niet alleen 'ook een vrouw was', maar instrumentaal was geweest in het belasteren en bedreigen van de slachtoffers van haar schofferende 'echtgenoot'? Wordt dat echt van mij verwacht? Hm, eens te meer blijkt dan dat liberalisme een hersenafwijking is. Hetgeen mij op een typische afwijking van bètavrouwen brengt…

Het maakt niet uit of het selfies, duckfaces, botox karperlippen, trampstamps tatoeages… g-strings… kaalgeschoren snatches (ook al is hun kans op seks nihil) of schaamlip-revisies zijn… een vrouw is nimmer origineel en kunnen alleen hun lotgenoten geslachtsgenoten kopiëren. Als je één bèta skeezer hebt gezien, heb je ze allemaal gezien.

Het was daarom een voorafgaande conclusie dat - nadat de door Harvey voor $100.000 afgekochte Rose McGowan toch haar woord brak en de rol van het 'jankende slachtoffer' begon te spelen, alle andere Hollyween skanks onder de keukenkastjes vandaan kwamen en aan het klokkenkoord begonnen te rukken. "No way dat die slut Rose alle aandacht voor zichzelf zou mogen opeisen. Fuck nee, wij zijn er ook nog! Dood aan Trump Harvey Weinstein!"

Vergeten waren de Kardaskanks, de Clintons, botoxlippen en klitpiercings. Verkrachting was nu trending en hele horden hysterische Harvey hatende Hollywood-heksen deden nu een 140 letterteken verslag van de tragische aanslagen op hun kuisheid. Zelfs de Oscars hadden hun leed niet kunnen verzachten in 2o en 30 verschenen jaren.

Het was daarom dat zij hun lamento opdiepten uit hun kronieken van 'non-conforme seks' en daarna in een Mach III jammerdrein schakelden, om $100.000 een virale oplage te realiseren. Je ziet, bètavrouwen kleden zich niet alleen als andere de andere femoïds… ze kopiëren alles van elkaar en zijn ervan overtuigd dat ze super-origineel en creatief zijn.

Dit keer was er echter net zo'n grote groep A-listers, die blijkbaar niet aan de hand handen van Harvey hadden geleden. Die schitterden door hun afwezigheid in de Twitterpoel van aandachtsgeile losers. Die vrouwen hadden misschien geluk gehad, of ze hadden Harvey even geblowd, een goede filmrol gehad. Die waren megatevreden en deden er dus het zwijgen toe. Logisch dat je hen niet over 'het beest Weinstein' hoorde. Ik ben werkelijk benieuwd hoe die verhoudingen liggen.

De stalen vagina demonstratie…

INCLUSIVITY: Not all women have vagina's… nor do they all have a brain!

Herinner je de eerder beschreven de anti-Trump demonstratie op januari 2017 van de Hollywood A-losers en hun aanhang van debiele bètavrouwen gezien… de 'dappere sterke vrouwen' met hun 'vagina's van staal' en hun belachelijke Pink Rat Hats? Ik had nimmer zo'n zootje armzalig holle alfaman hatende tulpenjurken en Trudeau emotrons gezien.

Tot oktober 2017 was hun jammerlijke leven volslagen inhoudsloos gebleven, maar nu, dankzij Harvey the Hamsup hebben zij ineens een doel in hun leven. Voor de eerste keer hadden zij nu een vocatie, want ineens herinnerden zij zich allemaal het seksuele geweld dat hen dertig jaar geleden was aangedaan. Plotseling werden zij geconfronteerd met  drie decennia oude trauma's. Allemaal? Allemaal, want er is geen bètavrouw zonder drama. Vooral niet als al hun dinnetjes dat ook hebben!

Weer moesten zij de tragedie herleven toen hun buurjongetje doktertje met hen wilde spelen…

 

"…dat je eerste vriendje van tien jaar ongevraagd zijn hand onder je rok stak. In de schoolbanken nog wel. Hoe je ontmaagd werd terwijl je dat tien jaar later eigenlijk helemaal niet wilde. Hoe je man later op seks had aangedrongen en jij hoofdpijn had, omdat je niet het jurkje mocht kopen dat je buurvrouw ook had. (Het lijkt wel of mij dat ook is overkomen, hahaha. Yeah right!)

 

Hoe die bouwvakkers allemaal naar je hadden gefloten… de smeerlappen! Nee, je had je portie wel gehad met die vieze geile kerels. Het werd tijd dat je verhaal werd gehoord en dat je op zijn minst èèn aanklacht indiende."

En de winnaars zijn…

Harvey Weinstein, Louis C.K., Ed Westwick, Dustin Hoffman, Jeremy Piven, Brett Ratner, Kevin Spacey, James Toback, Bob Weinstein, Ben Affleck, Andy Dick, David Guillod, Ethan Kath, Twiggy Ramirez, Steven Seagal, Jeffrey Tambor…

…zijn tot zover de namen van de beschuldigde Hollywood 'misdadigers' 'misdragers', die de trieste Tinseltown troela's hebben overhandigd aan de openbare aanklagers van het Twitter volksgericht. De trollende lynchmob - bestaande uit de SJW's (moraalridders) … de feminazi's… vaginazi's… neoliberale libtards en alle andere gediscrimineerde minderheden - die worden onderhouden door de arbeidende meerderheid - kunnen nu serieus 140 letterteken-salvo's gaan afvuren om 'mannen met power' te ruïneren.

Tja, als de Hollyween harpijen geen alfamannen kunnen vinden, er zijn plenty bètakakzakken in Trashwood. De liberale slang is begonnen met het verslinden van zijn staart.

Do I care? Do I fuck!

Nee, het interesseert mij geen flying fuck wat Harvey heeft gedaan met die jankende - indertijd meerderjarige - dramaqueens, die nu nog steeds deel uitmaken van Hollywood. Kinderen is een ander verhaal. Als je je vingers in een gehaktmolen steekt, verlies je ze. Wat er nu gebeurt in Hollywood is niet uitgevonden door Harvey Weinstein. Het gaat al honderd jaar zo en wat wij nu hebben vernomen over die zogenaamde verkrachtingen, wel… dat is het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.

Je kunt erop wachten dat er nu ook mannen de klok gaan luiden… mannen die als kind zijn verkracht door de gaystapo maffia in Hollywood. Wat dat imminente schandaal op de voet gaat volgen, zijn de pedofilie en de kinderverkrachtingen in Hollywood. So cool, vonden de divan-venijn-diva's de pedofielen! En zijn de schandalen daarna afgelopen dan? Not on your fucking nelly, mate! Dit is het begin nog maar, want op de bodem van deze stinkende beerput vind je satanische kinderoffers en snuff-films.

Filmsterren, popsterren en voetballers worden geacht rolmodellen voor onze kinderen te zijn, maar zij zijn echter de acteurs in een 'preview' van hoe onze westerse wereld eruit gaat zien. Een maatschappelijke beerput die bewoond wordt door afgestompte, hersenkreupele, communicatief gestoorde… seksueel gedepraveerde, satanisch pedofiele psychoten met gebakken eiPhones.

Kuisheidboerka's voor de spiegel-WAGS…

De bètavrouwen spiegel-WAGS zijn de slachtoffers van hun eigen hysterische onzekerheid, narcisme, eeuwige ontevredenheid en obsessief pre-menopauzaal revanchisme wat mannen in het algemeen… en ex-mannen in het bijzonder betreft.

Als ze echter door echte mannen genegeerd worden, dan weten ze van krankzinnigheid niet wat ze moeten doen om aandacht te krijgen. Het begint met hun truitjes omhoog te trekken… dronken op tafel dansen enne… heb je ze wel eens op een hen-party met mannelijke strippers aan de gang gezien? Geen zee gaat ze te hoog in het verlagen van hun moraal.

De volgende dag, als ze beseffen dat ze net zulke smeerkezen zijn als waar zij de mannen normaal voor uitmaken, proberen ze de skank-propaganda-machine 180 graden te draaien, zodat boter weer niet in hun mond smelt.

Iedere fysieke poging van een bètafuck die nu de skank probeert te scoren, wordt beloond met een virale Twitterbeschaming… als hij geluk heeft. Als hij pech heeft, dient ze een aanklacht wegens verkrachting in.

De Hollywood hetze is overgewaaid naar Europa en maakt een Tsunami-debuut en in het Britse parlement. Heb je twintig jaar geleden de knie van een vrouw aangeraakt en ben je nu minister? Dan ben je een seksistisch varken… en ontslagen! De eerste zelfmoord van een Britse politicus is al een feit.

Ben je lang genoeg… intiem genoeg en met genoeg bètavrouwen geweest? Ja? Geen vier of vijf, maar vierhonderd of vijfhonderd? Ja? Dan weet je dat wanneer ze je vertrouwen, dat ze je hun geheime seksuele verlangens vertellen. Klinkt bekend? Hoe klinkt dit…

"Vertel mij wat je heerlijk vindt, schatje!"

 

"Eh, hum. Wel, ik vind achterom heerlijk. Heel hard en heel diep!" (dat was om je in te leiden. Ze wil je niet afschrikken niet op een slet lijken. Niet meteen, althans)

 

"Is dat het?"

 

"Met mijn handen en voeten vastgebonden en een 'bal-gag' in mijn mond… enne… enne, een blinddoek over mijn ogen! Erg ben ik, hè? Hi hi hi"

 

"Verder nog wat lekkers, schatje?"

 

"Ja, ik denk er vaak aan hoe het zou zijn om eens verkracht te worden" (na even nagedacht te hebben)… "door jou natuurlijk!!" (Yeah, fucking right!)

Dit waren geen uitzonderingen. De meerderheid van de vrouwen die ik heb gehad, hadden min of meer dezelfde geheime verlangens. Vooral in de laatste tien jaar, nadat ze 50 Shades of Shit hadden gelezen. Bètafucks en soy boys zouden een minderwaardigheidscomplex krijgen als ze wisten waar hun 'dappere sterke stalen vagina' vrouwen van droomden.

Begrijp je de redenatie van de bètasterren? Ze dromen er heimelijk van om eens verkracht te worden. Echter, als een normale man - tijdens een normale date - vergeet een schriftelijke, getekende en gezegelde licentie te vragen aan de bètavrouw - alvorens zijn fungun in de honingpot te steken - dan is de kans groot - wanneer ze eenmaal beseft dat het een one-night-stand was - dat ze hem de volgende dag aangeeft wegens verkrachting.

Zo niet, dan doet ze dat na dertig jaar, wanneer ze begrijpt dat ze haar viervleugelige vleermuis heeft rondgedeeld als een handvol fucking suikerpinda's. Dat het de reden is dat er nu geen reu meer tegen haar aan pist!

Het Engelse gezegde "Hell hath no fury like a woman [scorned]" is dan ook niet overdreven, maar ware juister geweest zonder het laatste woord.

Ik zei eerder dat ik niet religieus en geen bijbelfan was, maar wat mij verwondert, is dat men zesduizend jaar geleden al besefte dat zekere vrouwen nieuwsgierige en vooral giftige slangen waren… of zoiets! De elitekanker heeft van die wetenschap goed gebruik gemaakt en in de laatste 70 jaar zijn ze er na alle eerdere Verdeel en Heers successen in geslaagd om nu ook man en vrouw tegen elkaar op te zetten.

Van bètadick naar alfachick…

De betoïds… bètafucks en andere progressieven regressieven zijn het grootste slachtoffer van die mindfucks. Er zijn meer dan genoeg geniale geweldige alfavrouwen over voor de alfamannen. Talloze mannen laten zich nu transformeren tot transtestikels en met een beetje geluk worden dat ook alfavrouwen. Pff… ik zal mijn adem er maar niet voor inhouden.

Maar goed, het was niet allemaal slecht, want zoals gezegd heb ik een gezonde doorstroming van holle s-skanks gehad.

Alhoewel niet één ooit de kans heeft gehad om mij op wat voor manier ook te benadelen, al kwam dat niet door het gebrek aan pogingen van die hatende, geobsedeerde, psychotische weggooiers…

het is dankzij hen dat ik heb leren zwemmen met krokodillen… schaken met Komodo draken en zoenen met schorpioenen.